Monday, February 6, 2017

Έπλεξε το εγκώμιο των ΜΚΟ και καταδίκασε τον Εθνικισμό ο Μητσοτάκης από τη Μυτιλήνη!

Έπλεξε το εγκώμιο των ΜΚΟ και καταδίκασε τον Εθνικισμό ο Μητσοτάκης από τη Μυτιλήνη!
ΠΗΓΗ
Πραγματικό ΣΟΚ προκάλεσαν οι δηλώσεις του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μυτιλήνη, που βρέθηκε για να αντιμετωπίσει την τεράστια άνοδο της Χρυσής Αυγής. Στις δηλώσεις του ο Μητσοτάκης, είπε να παραδώσουμε την φύλαξη των συνόρων μας και συνεπώς την εθνική μας κυριαρχία στους ξένους, να αποδεχτούμε το σύνολο των λαθρομεταναστών, έπλεξε το εγκώμιο των ΜΚΟ και επιτέθηκε εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών.

Σας παρουσιάζουμε αποσπάσματα των δηλώσεών του:
«Όσοι δικαιούνται θα παίρνουν τα έγγραφα και θα μπορούν να κινούνται ελεύθερα στη χώρα… Όσοι οικονομικοί μετανάστες δεν δικαιούνται status πρόσφυγα, πρέπει να φυλάσσονται σε κλειστούς προαναχωρησιακούς χώρους μέχρι να επιστραφούν, είτε στην Τουρκία, είτε στις χώρες από τις οποίες προήλθαν, είτε εθελοντικά»
Ούτε λέξη από τον Μητσοτάκη, βεβαίως, για το τι θα συμβαίνει σχετικά με όσους δεν έχει κριθεί η αίτηση ασύλου τους, οι οποίοι αποτελούν και το σύνολο του προβλήματος. Κοινώς, επί Νέας Δημοκρατίας, θα επαναλειτουργήσει η Αμυγδαλέζα ως κλειστό κέντρο κράτησης και εντός θα φυλάσσονται ελάχιστοι λαθρομετανάστες. Έξω από την Αμυγδαλέζα θα βρίσκονται εκατοντάδες χιλιάδες και το πρόβλημα θα είναι ακριβώς το ίδιο.
«Η κατάσταση, την οποία είδαμε, δεν δικαιολογείται με κανέναν απολύτως τρόπο. Υπάρχουν σημαντικοί πόροι διαθέσιμοι. Γνώριζε πάρα πολύ καλά ο αρμόδιος υπουργός ότι έρχεται χειμώνας. Γνώριζε ότι έρχεται κακοκαιρία και πάρα ταύτα εικόνες όπως οι χιονισμένες σκηνές, τις οποίες είδαμε, δυσφήμησαν, για άλλη μια φορά, την εικόνα του νησιού, σε μια εποχή που κάνει η τοπική κοινωνία μια τεράστια προσπάθεια να ανατάξει την εικόνα της Μυτιλήνης στην παγκόσμια και στην ευρωπαϊκή τουριστική αγορά»
Ο Μητσοτάκης σε αυτό το σημείο φαίνεται ότι μπερδεύτηκε και νόμιζε ότι μιλά ενώπιον λαθρομεταναστών, υποσχόμενος καλύτερες συνθήκες και πιο πολυτελή hot spot.
«Υπάρχουν Μ.Κ.Ο.που κάνουν τεράστιο έργο και εθελοντές που δίνουν την ψυχή τους στην προσπάθεια να βοηθήσουν τους πρόσφυγες. Θα ήταν άδικο για όλους αυτούς τους ανθρώπους να τους κατατάξουμε σε μια κατηγορία προβληματικών Μ.Κ.Ο.»
Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει που λέει και ο θυμόσοφος λαός μας. Η ΟΝΝΕΔ στηρίζει αναφανδόν την ΜΚΟ Praksis που διαχειρίζεται το Hot Spot της Μόρια και στήνει παράνομες δομές στις φτωχογειτονιές της Ελλάδος. Γι’ αυτό και ο Κυριάκος έπλεξε, έστω και χωρίς να ονοματίσει, το εγκώμιο των ΜΚΟ.
«Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη του υγιούς πατριωτισμού. Και το ζήτημα του προσφυγικού πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ακριβώς υπό αυτό το πρίσμα. Δεν θα αφήσουμε – και το λέω αυτό εδώ πέρα στη Μυτιλήνη – ακραίες και σκοτεινές δυνάμεις, εχθρούς της Δημοκρατίας, του Κράτους δικαίου και του ανθρωπισμού, να καπηλευτούν ένα υπαρκτό πρόβλημα.»
Το πως η παράταξη που παρέδωσε το όνομα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς, έβαλε το βιβλίο της Ρεπούση στα σχολεία και συνεργάστηκε με την παράταξη της προδοσίας των Ιμίων έχει την οποιαδήποτε σχέση με τον πατριωτισμό είναι κάτι που είναι απορίας άξιο. Όμως σε αυτό το απόσπασμα αξίζει να τονιστεί η ψυχοπαθολογική εμμονή και σύμπλεγμα της Νέας Δημοκρατίας με το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Είναι οξύμωρο, βεβαίως, οι υπεύθυνοι για χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων να ομιλούν περί ανθρωπισμού. Επίσης οξύμωρο να ομιλούν οι σκευωροί και οι δημιουργοί παραδικαστικού περί «Κράτους Δικαίου» και «δημοκρατίας».
«Χρειαζόμαστε την ευρωπαϊκή βοήθεια για να φυλάξουμε τα σύνορά μας. Αλλά πρέπει να αποδεικνύουμε ότι, αν χρειαστεί, μπορούμε να το κάνουμε και μόνοι μας»
Ο «υγιής πατριώτης» Κυριάκος ομιλεί για παράδοση Εθνικής Κυριαρχίας! Ουδέν άλλο σχόλιο χρειάζεται!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails