Monday, January 5, 2009

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Κατα την προεκλογική του εκστρατεία ο νυν Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, μίλησε πολλές φορές για τους δεσμούς των Εβραίων της Αμερικής και των Αφρικανοαμερικανών. Είπε οτι έχουν αγωνιστεί μαζί, έχουν αιμορραγήσει στους δρόμους για τα αιτήματά τους και έχουν πολλά κοινά(δείτε ομιλία Ομπάμα στην AIPAC).
Η αλήθεια είναι οτι στο παρελθόν οι Εβραίοι με τους νέγρους είχαν πολλά κοινά. Οι Εβραίοι ήταν οι δουλέμποροι των νέγρων(μην πεί κανείς οτι ο όρος είναι ρατσιστικός έτσι τους περιγράφει η Εβραϊκή εγκυκλοπαίδεια) στην Αμερική.













Ναί πολύ σωστά διαβάσατε. Και όμως σήμερα οι Εβραίοι έχουν καταφέρει να αποκρύψουν όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν οτι αυτοί ασκούσαν το εγκληματικό δουλεμπόριο των νέγρων. Έχουν φθάσει στο σημείο να εμφανίζονται και ως οι απελευθερωτές τους. Τα στοιχεία για την εγκληματική εκμετάλλευση ανθρώπου απο άνθρωπο απο του Εβραίους ακολουθούν.

Οι Εβραίοι λοιπόν αφού εκμεταλλέυτηκαν τους νέγρους πουλώντας τους στην κυριολεξία, έπεισαν τους σημερινούς Αφροαμερικάνους οτι πρέπει να μισούν τους λευκούς γιατί τους είχαν ως δούλους.
Η Εβραϊκή Εγκυκλοπαίδεια στο κεφάλαιο «Δουλεμπόριο» γράφει τα ακόλουθα:
«Αν και το δουλεμπόριο Εβραίων απαγορευόταν, φαίνεται οτι δεν υπήρχε κανένας νομικός(Εβραϊκός) περιορισμός για την αγορά και πώληση δούλων μη Ιουδαίων. Με την διασπορά των εθνών στην Ευρώπη και τη διαμάχη, που ξέσπασε ανάμεσα στους Άριους(η Εγκυκλοπαίδεια αναφέρεται στην λέξη «Άριος» στους Βησιγότθους Αρίους) και τους Καθολικούς της Ισπανίας για θρησκευτικούς λόγους, οι Εβραίοι είχαν την ευκαιρία... να προμηθεύονται σκλάβους και απο τους μεν και απο τους δε»... «Στην Ιταλία τον καιρό του Πάπα Γρηγορίου του Μεγάλου(590-604 μ. Χ.)οι Εβραίοι είχαν εξελιχθή στους κυριώτερους εμπόρους σκλάβων... Ο Ιάκωβος έδειξε οτι οι Βρεττανοί δούλοι, που σύρθηκαν στα Ρωμαϊκά σκλαβοπάζαρα, ήταν στα χέρια Εβραίων εμπόρων»(Ιάκωβος, Εβραίοι του Άντζεβιν της Αγγλίας, σελ. 5).







No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails