Tuesday, January 27, 2009

Η ΦΙΦΑ απαγορεύει και τις προσευχές!

Απόσπασμα απο το βιβλίο που οι Εβραίοι θέλουν να απαγορέψουν την κυκλοφορία του.Δείτε γιατί:


Τέλος οι προσευχές, οι παρακλήσεις στο κέντρο του γηπέδου, αλλά και το σημείο του σταυρού σέ ένδειξη ευγνωμοσύνης εκ μέρους του παίκτη, μετά την επιτυχία ενός προσωπικού του γκολ.

Σελίδα 55 του βιβλίου «Οι Εβραίοι Ολη η Αλήθεια».






Ποιος απαγορεύει και ποιος δίνει τις συγκεκριμένες αλλά και άλλες πολλές οδηγίες; Η ΦΙΦΑ και ο πρόεδρος της, Γιόζεφ Μπλάτερ.
Αφορμή για τη συγκεκριμένη απόφαση ήταν η χαρακτηριστική σκηνή στο τέλος του τελικού του Μουντιάλ, στη Γιοκοχάμα, όταν οι Βραζιλιάνοι παίκτες έκαναν έναν κύκλο και όλοι μαζί ευχαριστούσαν τον Θεό για τον τίτλο που είχαν κατακτήσει λίγο νωρίτερα.
Η ΦΙΦΑ όμως δεν σταμάτησε εδώ. Αναφέρθηκε και στις επιγραφές παικτών κάτω από τις φανέλες, όπως οι φράσεις «πιστεύω στον Χριστό», «Χριστέ μου, σ' αγαπώ» κ.λπ. Στη φανέλα του Ζούνιορ, στη Γιοκοχάμα, μπορέσαμε να διαβάσουμε τη φράση «100% Ιησούς», «Χριστέ μου, σ' αγαπώ» ήταν η φράση στη φανέλα (κάτω από την κυρίως αθλητική εμφάνιση) του Εντμίλσον. Δεν είναι, όμως, μονάχα οι παίκτες της Βραζιλίας που, πιστεύοντας στον Θεό και τον Χριστό, εκδηλώνονται με αυτόν τον τρόπο. Και άλλων εθνών και χωρών οι ποδοσφαιριστές καταφεύγουν στις προσευχές και ό,τι άλλο σκέπτονται πως μπορεί να τους βοηθήσει ώστε να έχουν καλή απόδοση και κυρίως να μη χτυπήσουν στη διάρκεια του αγώνα.
Η ΦΙΦΑ έκανε γνωστή την απόφαση της με το αιτιολογικό ότι «πρέπει να μένει μάκρια από κάθε εξάρτηση θρησκευτική ή πολιτική το ποδόσφαιρο». «Λάθος. Μεγάλο λάθος» και αρνητικά σχόλια ακούστηκαν απ' όλες τις πλευρές και κυρίως από ανθρώπους της Εκκλησίας, οι οποίοι χαρακτήρισαν την ανακοίνωση της ΦΙΦΑ «απαράδεκτη» και «χωρίς ευσέβεια στις θρησκείες κάθε λαού».
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 1-8-2002

Σελίδα 55 του βιβλίου «Οι Εβραίοι Ολη η Αλήθεια».





6 comments:

o βασιλιάς του δάσους said...

χα χα χα..ρε ακαλαμες.. το βιβλιο ειναι οντος ακαταλιλο...τοτε ρε ακαλαμες γιατι εσεις ειστε η ουσια του βιβλιου>>
διαβαστετο...8α γνορισετε τι ειστε.

ιοαννισ βασθιλιασ τον ....του ταλμουδ εσφαγμενων παιδιων σδτο κεντρο της αθηνας ΄΄σας΄΄΄

Anonymous said...

Παρακαλώ πολύ τη διαχείρηση να μας δώσει ανάλογο λινκ .
Έρχομαι σε "διαδυκτιακή" αντιπαράθεση με ανθρώπους που αμφισβητούν την ανάρτησή σας λέγοντας μου ότι το έψαξαν και δεν το βρίσκουν.Με λίγα λόγια σας λένε ψεύτες.
Παρακαλώ θερμά υπάρχει η πηγή;
Δεν ξέρω πως να ψάξω για να τη βρώ μόνος μου.
Ευχαριστώ.
Γεωργιάδης Κων/νος

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Αγαπητέ αναγνώστη πες τους να πάνε στο ηλεκτρονικό αρχείο της Ελευθεροτυπίας και να ψάξουν την είδηση.Η πηγή βεβαίως υπάρχει και το δημοσίευμα προέρχεται απο την Ελευθεροτυπία 1-8-2002.Πες τους να ψάξουν και ας αφήσουν τους αφορισμούς δίχως έρευνα.Να ψάξουν καλά.Εσυ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τους δώσεις την ημερομηνία δημοσίευσης του άρθρου.

Anonymous said...

Ευχαριστώ για την απάντησή σας.
Το θέμα είναι ότι προσπάθησα να το βρω μόνος μου.Πήγα στο ηλεκτρονικό αρχείο της Ελευθεροτυπίας, πήρα και τηλέφωνο στην εφημερίδα αλλά ούτε η κοπέλα ούτε εγώ μπόρεσα να βρω το άρθρο.
Αν είναι δυνατόν να μας δώσεις το λινκ θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως.
Γεωργιάδης Κων/νος

Anonymous said...

Δυστυχώς ξαναψάχνοντάς το δεν το βρήκα ούτε αυτή τη φορά.

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Κωνσταντίνε αν διάβασες καλά το άρθρο ,λέμε οτι προέρχεται απο το βιβλίο του Κωνσταντίνου Πλεύρη "Οι Εβραίοι όλη η αλήθεια".Ο Πλεύρης πήρε το δημοσίευμα αυτό της Ελευθεροτυπίας και το έβαλε στο βιβλίο του.Πρέπει να σου πώ οτι στην Ελευθεροτυπία όπως και σε όλες τις εφημερίδες που έχουν ηλεκτρονικό αρχείο δεν συμπεριλαμβάνονται όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται στην εφημερίδα.Υπάρχει περίπτωση να βρείς το εν λόγω άρθρο αν πας στα γραφεία της εφημερίδος και ζητήσεις το φύλλο της συγκεκριμένης ημερομηνίας που δίνουμε.Πάντως να ξέρεις οτι αν το δημοσίευμα δεν υπήρχε ο Πλεύρης και οποιοσδήποτε άλλος συγγραφέας δεν θα το συμπεριελάμβαναν στο βιβλίο τους για τον απλούστατο λόγο του οτι θα κινδύνευαν να καταδικαστούν,αφού θα παραποιούσαν στοιχεία μιας πολύ μεγάλης εφημερίδας.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails