Monday, February 16, 2009

Επιστολήν την οποίαν απέστειλεν το «EUROPEAN-JEWISH CONGRESS», (EJC), προς τον Πρωθυπουργόν της Ελλάδος κ. Κωνσταντίνον Καραμανλήν:

Το κείμεvo της επιστολής:

"Κύριε Καραμανλή,

Στις 11 Σεπτεμβρίου 2007, ο αντισιμίτης συγγραφέας Κ. Πλεύρης θα παραπεμφθεί εις το Ελληνικό δικαστήριο διά το 1400 σελίδων βιβλίο του με τίτλο «ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ». Εις το βιβλίον του ο Κ. Πλεύρης διακυρύσσει «Είμαι Ναζιστής και φασιστής, είμαι ρατσιστής, αντιδημοκρά της και αντισιμίτης».
Οι Ελληνες και οι Εβραίοι μαζί, μοιράζονται την τιμή να είναι οι ιδρυτές του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού. Εξήντα χρόνια μετά τό Ολοκαύτωμα, η παραμικρή μορφή απειλής προς τους Εβραίους είναι επίσης απειλή προς την Ευρωπαϊκή κουλτούρα όλοκλ ηρωτικά.
Θά παρακολουθούμε στενά αυτή τη δίκη. Ελπίζουμε ότι η Ελλάδα θα ακολουθήσει το ύφος άλλων Ευρωπαϊκών κρατών εις τον κοινό αγώνα ενάντια του ρατσισμού και του αντισημιτισμού».






Όπως φαίνεται, η επιστολή αυτή είναι πλήρης άνα ληθειών καί δημιουργεί την συγκινητικήν εικόνα των Εβραίων οι όποιοι, ενώ μαζί με τους Έλληνας εδημιούργησαν τον Ευρωπαϊκόν Πολιτισμόν (!!!), δέχονται αμφισβήτησιν από τόν «φασιστή», «ρατσιστή», «άντιδημοκράτη» και «αντισημίτη» Κωνσταντίνο Πλεύρη!

Πώς να μείνη ανεπηρέαστος οιοσδήποτε άνθρωπος από μιαν τοιαύτην συγκινητικήν καταγγελίαν; Έχρησιμοποίησαν εις την έπιστολήν των πρό τόν Πρωθυπουργόν της Χώρας οί Ευρωπαίοι Εβραίοι μόνον άναληθείας. Εις τό βιβλίον του ό κ. Κωνσταντίνος Πλευρης ουδαμού αναγράφει ότι είναι «ναζιστής», «φασιστής», κ.λπ. καί οί Εβραίοι από που έως που μοιράζονται τήν τιμή νά είναι ιδρυταί του Εύρωπαϊκοΰ Πολιτισμού; Ό Πολιτισμός, ό παγκόσμιος Πολιτισμός, έχει ένα καί μόνον Πατέρα, τόν Έλληνα καί Μητέρα την Ελλάδα. Με τας ενεργείας αυτάς των Εβραίων επιβεβαιωνόμεθα απολύτως δια την εκτίμησίν μας οτι το αποτέλεσμα αυτής της δίκης του κ. Κωνσταντίνου Πλεύρη τήν 3ην Δεκεμβρίου 2007 ήτο προϊόν αφόρητου πιέσεως προς τό Έλληνικόν Δικαστήριον.


Πηγή: Ελλήνιον Σάλπισμα αριθμός Δελτίου 76










2 comments:

Anonymous said...

GIATI TOSO PATAGO GIA 1400 SELIDES THN STIGMI POU H O.E.A. (OMADA ELLHNIKHS APOKATASTASEWS) EXEI GRAPSI PANO APO 13.000 SELIDES;

TI PEXNIDI PEZETE;
PLEURH THOLA FENESE......

ο βασιλιάς του δάσους. said...

sinexizoyne na mas oyroyne me meli kai me koprana gia na vroyne tin giatria tous.

kata tin glosa tou talmoud veveos veveos...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails