Monday, January 27, 2014

Ούτε τις πανέμορφες λευκές Νορβηγίδες δεν ανέχονται οι ρατσιστές Εβραίοι την ώρα που προωθούν τον πολυφυλετισμό στον υπόλοιπο κόσμο

Η σύντροφος του γιου του Μπένιαμιν Νετανιάχου αναστατώνει τους σκληροπυρηνικούς Εβραίους - Θρησκευτική οργάνωση καλεί τον πρωθυπουργό να διαλύσει τη σχέση

Μπορεί στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπένιαμιν Νετανιάχου, να επικεντρώθηκε στη σχέση της χώρας του με το Ιράν, υποστηρίζοντας ότι αναπτύσσει βαλλιστικούς πυραύλους και πλουτώνιο για πυρηνικά όπλα, ωστόσο προχώρησε και σε πιο προσωπικές τοποθετήσεις.
Ο Νετανιάχου κατά τη διάρκεια συνομιλιών του με την πρωθυπουργό της Νορβηγίας, Έρνα Σόλμπεργκ, αποκάλυψε ότι ο γιος του, Γιαίρ, διατηρεί δεσμό με μία 25χρονη Νορβηγίδα.


Δεν περιορίστηκε, μάλιστα, στα γεγονότα, αλλά προχώρησε σε λεπτομέρειες αναφέροντας ότι ο 23χρονος γιος του έχει σχέση με την Σάντρα Λαικάνγκερ, την οποία γνώρισε πριν μερικούς μήνες στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ, όπου ο Γιαίρ σπουδάζει Διεθνείς Σχέσεις και η Σάντρα, Επικοινωνία.

Η νεαρή που έχει ύψος 1,80, είναι κατάξανθη, γοητευτική και έκλεψε την καρδιά του 23χρονου γιου του Ισραηλινού πρωθυπουργού, όμως, η δημοσιοποίηση της σχέσης τους δεν ευχαρίστησε τους σκληροπυρηνικούς Εβραίους, οι οποίοι καλούν τον πρωθυπουργό να επιβληθεί για να διαλυθεί ο δεσμός.


Ο λόγος; Η Σάντρα δεν είναι Εβραία, επομένως, ο γιος του Ισραηλινού πρωθυπουργού δεν επιτρέπεται να συνάπτει δεσμό με μία γυναίκα διαφορετικού θρησκεύματος.
Μάλιστα, τα μέλη της θρησκευτικής οργάνωσης Λεχάβα, που επιθυμεί να απαγορευθούν οι γάμοι ανάμεσα σε ανθρώπους διαφορετικών θρησκευμάτων, ζητά από τον πρωθυπουργό να χωρίσει τους νέους καθώς η σχέση τους «θέτει σε κίνδυνο τον εβραϊκό λαό».
Η ίδια οργάνωση, άλλωστε, προ ετών είχε καλέσει το μοντέλο Μπαρ Ρεφαέλι να χωρίσει από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο για τον ίδιο λόγο.


Την ίδια ώρα, οι συντηρητικοί κύκλοι της χώρας κατηγορούν τον Νετανιάχου ότι δηλώνει «υπερήφανος για το δεσμό» και τον προειδοποιούν ότι θα… τρίζουν τα κοκάλα του ιστορικού πατέρα του, Μπενζιόν Νετανιάχου.

http://www.protothema.gr/world/article/347935/poia-einai-i-25hroni-norvigida-pou-dihazei-to-israil/

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails