Wednesday, January 29, 2014

Αριστερός προοδευτικός δημοσιογράφος Δανίκας: Είχε να πηδήξει καιρό ο βιαστής της Μυρτώ στη Πάρο!

Σ.Α: Κύριε Δανίκα συγχαρητήρια για την υποκρισία. Με άριστα το 10 παίρνετε 12.. 



Είναι δυνατόν να λέτε ότι πείναγε ο Αχμέτ όταν είναι γνωστό τοις πάσι ότι εργαζόταν σε ξενοδοχείο μια χαρά και έβγαζε μεροκάματο καλύτερο απ' όλους τους άνεργους Έλληνες; Είναι δυνατόν να είναι ελαφρυντικό η στέρηση για να βιάσεις;


Τις καλύτερες ευχές μας σας δίνουμε να σας τύχει κάποιος άλλος Αχμέτ στο δρόμο σας.. Ή στους δικούς σας και να επιδείξετε ανάλογο ανθρωπισμό..

Ο Πακιστανός βιαστής το είπε άλλωστε στο δικαστήριο ότι ενώ σκόπευε να την κλέψει μόνο την είδε και ωραία και αποφάσισε να την βιάσει κιόλας.. Άρα ήταν νηφαλιότατος και απλά είχαν πάρει τα μυαλά του αέρα ότι μπορεί να γαμάει και να δέρνει στην Ελλάδα γιατί θα τον υπερασπιστούν οι προοδευτικοί Έλληνες..

Αν λοιπόν υπάρχουν κάποια ελαφρυντικά για την κτηνώδη συμπεριφορά του. Αν λοιπόν, κυρία Κοτρώτσου, έπειτα από τόσους μήνες αισθανθήκατε συγχώρεση και όχι εκδίκηση, αυτό τιμάει το ήθος και τον ανθρωπισμό σας. Οι τραγωδίες εξανθρωπίζουν και εξαγνίζουν. Μόνο όσοι βιώνουν ακραίες καταστάσεις, μόνο αυτοί συγχωρούν και αληθινά αγαπούν. Ο πόνος σκοτώνει το κτήνος που κατοικεί μέσα μας. Σε άλλους εν υπνώσει. Σε άλλους εν εγρηγόρσει!

Ο Αχμέτ, αγαπητή κυρία, έπραξε με εφαλτήριο την άγρια, ασυγκράτητη παρόρμηση της στιγμής. Με την τύφλωση που προκαλεί η στέρηση και η πείνα. Με την αδίστακτη διάθεση μιας αδηφάγου ανικανοποίητης ορμής.

Διαβάστε τα υπόλοιπα προοδευτικά που έγραψε ο κ. Δανίκας εδώ

1 comment:

Anonymous said...

Οι τρισάθλιοι

http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2014/01/blog-post_30.html

(Μια απάντησή στο άρθρο: «Κανένας οίκτος για τα τρισάθλια ερπετά!» του κ. Δανίκα)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails