Thursday, January 23, 2014

Ψάχνουν καρφίτσα στα κελιά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής για να την κάνουν μπαζούκας!

Η ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις" φιλοξενεί αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την νέα παράνομη έρευνα στα κελιά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στις φυλακές Κορυδαλλού.
Νέα έφοδος στα κελιά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής - Σωφρονιστικός υπάλληλος καταγγέλλει: «Ψάχνουν να βρουν μια καρφίτσα για να την κάνουν... μπαζούκας»
Για μια ακόμη φορά και άνευ της παραμικρής αφορμής σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Κορυδαλλού μαζί με την διευθύντρια έκαναν άνω κάτω τα κελιά των 5 βουλευτών της Χρυσής Αυγής που παραμένουν κρατούμενοι χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο. Η «Α» επικοινωνώντας με σωφρονιστικούς υπαλλήλους που δεν φοβούνται να πούνε τα πράγματα με το όνομά τους.

Αναφορικά με αυτό το θέμα μας είπαν: «Μόλις πληροφορηθήκαμε για τις έρευνες στα κελιά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ψάξαμε να δούμε τι συμβαίνει. Η αλήθεια είναι ότι μόνο εκεί γίνονται έρευνες, επειδή κάποιοι φιλοδοξούν να βρουν κάτι παράτυπο όπως κινητά ή αιχμηρά αντικείμενα. Για να γίνει μια τέτοια έρευνα και μάλιστα δεύτερη φορά σε τρεις μήνες, η εντολή σίγουρα δόθηκε άνωθεν με την ελπίδα να βρεθεί κάτι μεμπτό. Πώς όμως να βρεθεί κάτι τέτοιο, αφού έτσι κι αλλιώς όλα ελέγχονται διπλά και τρίδιπλα; Μάλλον ο στόχος ήταν να «σπάσει ο τσαμπουκάς» που λένε, αλλά δεν νομίζω κάτι τέτοιο να ισχύει για τους φυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που δείχνουν καθημερινά ότι δεν καταλαβαίνουν από αυτά.
Ψάχνουν να βρουν μια καρφίτσα ξεχασμένη στο ρεβέρ κάποιου παντελονιού για να τα κάνουν πρώτο θέμα. Είναι ικανοί να πουν ότι με αυτή την καρφίτσα ετοίμαζαν απόδραση. Το γελοίο του πράγματος είναι ότι στα αντίστοιχα κελιά των τρομοκρατών γίνεται το «μπάστε, σκύλοι, αλέστε» και ποτέ καμιά έρευνα. Ο Χριστόδουλος Ξηρός δίπορτο το είχε, ώσπου τελικά έφυγε και τώρα φταίνε οι συνάδελφοι και όχι αυτοί που έδιναν την άδεια στον εκτελεστή της 17Ν.
Ιδιαίτερα στις πτέρυγες των λαθρομεταναστών η πρέζα ρέει άφθονη και γίνεται καθημερινά αλισβερίσι, αλλά εκεί μάλλον δεν υπάρχουν πολιτικές σκοπιμότητες, γι' αυτό η δουλειά συνεχίζεται κανονικά». Μόλις τελειώνει κάθε φορά ο έλεγχος οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι απευθυνόμενοι στους βουλευτές τους λένε: «Τελικά είστε πιο έξυπνοι από ότι σας έχουν περιγράψει».
Αναρωτιέται κανείς πως είναι δυνατόν με τέτοιες μεθόδους να θεωρούν κάποιοι ότι μπορεί να καμφθεί το φρόνημα ανθρώπων που βρίσκονται στην φυλακή για τις ιδέες τους. Μήπως τους μπερδεύουν με την πολιτική συμμορία ΠΑΣΟΚ που κατέκλεψε το σύμπαν για να έχει λαμέ κουρτίνες στο σπίτι τους και να φορούν πανάκριβα κοστούμια, ώστε η φυλακή τώρα που τους τα στερεί να «λυγίσουν»;

xryshaygh

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails