Thursday, January 23, 2014

Η εβραϊκή οργάνωση Human Rights Watch κατηγορεί τους Έλληνες για ρατσισμό γιατί δεν δίνουμε άσυλο σε όλους τους λαθρομετανάστες!

Ιδού ο Εβραίος επικεφαλής της οργάνωσης που πουλάει ανθρωπισμό σε όλες τις χώρες εκτός του Ισραήλ.. Συγγνώμη της Παλαιστίνης που κατέχεται απ' τους Εβραίους..

Η κατάπτυστη έκθεση αποτελεί μία σαφή ρατσιστική επίθεση κατά των Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής, υιοθετώντας τις πλέον αισχρές συκοφαντίες και αντεθνικές μυθοπλασίες των συμμοριών της εγχώριας κοινοβουλευτικής και εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Η έκθεση αναφέρεται σε όλες τις χώρες της Ε.Ε., επικεντρώνει όμως στην Ελλάδα, καθώς το διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο ανησυχεί ιδιαιτέρως από την παρουσία της Χρυσής Αυγής. «Συνεχίζονται οι επιθέσεις εναντίον μεταναστών, οι οποίες έφθασαν τις 104 από την αρχή του 2013 ως το τέλος Αυγούστου, και παρατηρείται αύξηση των επιθέσεων εναντίον ομοφυλοφίλων. Το νομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση το Νοέμβριο για τον ρατσιστικό λόγο και την παρότρυνση στη βία δεν αντιμετωπίζει τα προβλήματα στην υπάρχουσα νομοθεσία για την ρατσιστική βία», γράφει η έκθεση.
Ο παραληρηματικός ανθελληνισμός της ψευδοανθρωπιστικής οργάνωσης συνεχίζεται με εκτενή αναφορά στις «παράνομες επαναπροωθήσεις» (έτσι τις χαρακτηρίζει) μεταναστών και Σύρων προσφύγων στην Τουρκία, ενώ επικρίνει και το χαμηλό ποσοστό χορήγησης ασύλου από την Ελλάδα επισημαίνοντας πως: «η πρόσβαση στο άσυλο παραμένει δύσκολη τόσο στην υπόλοιπη Ελλάδα όσο και σε συνθήκες κράτησης. Η Ελλάδα έχει το χαμηλότερο ποσοστό χορήγησης ασύλου στην ΕΕ (0,9% σε πρωτοβάθμιο επίπεδο το 2012)».
Καθώς αποδεικνύεται, ο «ανθρωπισμός» του Παρατηρητηρίου αποκλείει κατά τρόπο ρατσιστικό τους Έλληνες, μιας και δεν υπάρχει ούτε λέξη στην κατάπτυστη έκθεση για τις εκατοντάδες δολοφονίες Ελλήνων από λαθροεισβολείς, ούτε βεβαίως υπάρχει η παραμικρή αναφορά στην ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας στην Ελλάδα, συνεπεία της ασυδοσίας των λαθρομεταναστών. Αντιθέτως, οι «προστάτες» των ανθρωπίνων δικαιωμάτων - οι οποίοι να υπενθυμίσουμε πως έχουν ταχτεί και υποστηρίζουν με κάθε μέσο τις ανηλεείς σφαγές στη Συρία από ισλαμιστές- δείχνουν ξεχωριστή αδυναμία στους ρομά! Κατηγορούν μάλιστα την αστυνομία για τις 1.131 επιχειρήσεις στους καταυλισμούς, ενώ κάνουν λόγο και για τα παιδιά των ρομά τα οποία υποτίθεται υφίστανται «διαχωρισμό» στα σχολεία.
Την χρονική περίοδο κατά την οποία ο Ελληνικός Λαός βιώνει κατά τρόπο σκληρότατο την οικονομική εξαθλίωση και παράλληλα υφίσταται τις στυγνές, ρατσιστικές και εγκληματικές επιθέσεις των λαθροεισβολέων, οι οποίοι δεν διστάζουν να δολοφονούν με τον πλέον φρικτό τρόπο, ανήμπορους ηλικιωμένους μέσα στα ίδια τους τα σπίτια, μια οργάνωση η οποία χρηματοδοτείται από διεθνείς τοκογλύφους και ισλαμιστές τρομοκράτες και καλύπτει την δράση της κάτω από το μανδύα των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», καθυβρίζει τους Έλληνες με την ανοχή της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά και υπό τις επιδοκιμασίες των ανθελληνικών κομμάτων της αριστεράς.
Η Χρυσή Αυγή δεν αναγνωρίζει κανένα Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, από τη στιγμή που ο Ελληνικός Λαός δολοφονείται καθημερινά από τη συντονισμένη δράση λαθροεισβολέων και διεθνών τοκογλύφων. Πέραν τούτου, καταγγέλλουμε την οργάνωση του Σόρος για μεθοδευμένη και ακραία ρατσιστική ρητορική και δράση κατά των Ελλήνων και για ωμή παρέμβαση στην ελληνική πολιτική ζωή! Ούτε η Χρυσή Αυγή, ούτε ο Ελληνικός Λαός ανέχονται υποδείξεις από απατεώνες που πλουτίζουν από τη δυστυχία των ανθρώπων.

xryshaygh

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails