Friday, January 31, 2014

Αλβανοί κακοποιοί, Ελλαδίτες αναρχικοί!

αναρχια2
Άλλα λένε, οι εγχώριοι αναρχικοί, στα λόγια και στις πράξεις πράττουν άλλα. Η αναφορά γίνεται για το ζήτημα της εγκληματικότητας και του υποκόσμου, στον οποίο , υποτίθεται, πως αντιτίθενται οι αναρχικοί και ειδικά οι υποστηρικτές της άμεσης ένοπλης δράσεως.
Όπως και αρκετές φορές , έχει αποκαλυφθεί στο παρελθόν (πχ ο αναρχικός/κακοποιός εκτελεστής στις δολοφονίες στην Κύπρο ) έτσι και τώρα οι τρομοκράτες αποδεικνύουν πως αναρχισμός και έγκλημα είναι ένα και το αυτό. Ο 30χρονος
Αλβανός Τζούλιαν Σινάνι, ο οποίος συνελήφθει από την Αλβανική αστυνομία, παραδέχεται πως συμμετείχε στη βομβιστική επίθεση στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης στις 15 Μαϊου του 2010. Τη βομβιστική επίθεση με μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί στις τουαλέτες για το κοινό είχε αναλάβει η οργάνωση "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς", η γνωστή γκρούπα των αναρχικών μηδενιστών.
Να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει ομολογήσει την συμμετοχή του σε 27 ( ! ) δολοφονίες σε Ελλάδα, Ιταλία και Αλβανία και προφανώς έχει άμεση σχέση με τον χώρο του ελευθεριακού σοσιαλισμού και της αναρχίας. Ο ίδιος επίσης με κυνικότητα ομολογεί πως ευθύνεται και για τη διπλή δολοφονία μπροστά στο κέντρο διασκέδασης Mamacas στο Γκάζι το 2011και πληροφορεί τις Αλβανικές αστυνομικές αρχές πως ο Ιλιρ Κούπα είναι και εκείνος που οργάνωσε την απόδραση των Αλβανών κακοποιών από τις φυλακές Τρικάλων.
Το γελοίο του πράγματος έγκειται στο ότι η αστυνομία του Κυρίου Δένδια, όντας απασχολημένη με το κυνήγι εθνικιστικών μαγισσών, δεν γνώριζε καν για την δράση του ατόμου αυτού και το μόνο που είχε να του προσάψει είναι μια... τροχονομική κλήση. Φυσικά οι Έλληνες εθνικιστές με τα airsoft και τα πολιτικά βιβλία, είναι περισσότερο επικίνδυνοι...

http://www.elkosmos.gr/politiki/politiki/aristera/13542-2014-01-30-12-25-46.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails