Tuesday, March 4, 2014

ΦΟΒΕΡΟ ΑΡΘΡΟ!!...ΚΑΙ ΕΓΓΕΝΗΘΗ Ο “ΕΒΡΑΙΟΝΑΖΙΣΜΟΣ” ΤΟΥ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…


nk03
Γράφει ο Γιάννης Ασημακόπουλος.
Καθημερινά τα γεγονότα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μας επαληθεύουν και κάνουν τα γνωστά κατακάθια και ανδρείκελα να μασούν παρά να μιλούν.

Ποιος δεν θυμάται το ύφος χιλίων καρδιναλίων του Σομόζα-Σαμαρά και του συνεταίρου του και τουρκοσπορίτη αλλά και των “εκλεκτών υπουργών” του όταν μας χαρακτήριζε “ναζιστική οργάνωση” και την πεποίθηση αυτών και των αφεντικών τους ότι εκείνοι αποτελούσαν το απαύγασμα της “δημοκρατίας” της “ορθότητας” και  των δυνάμεων της “προόδου και του καλού”.
Πριν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι στις άθλιες κιτρινοφυλλάδες του μνημονιακού κατεστημένου ήρθαν τα “θύματα” και συνομίλησαν με αυτούς που και καλά δεν θέλουν να τους βλέπουν ούτε ζωγραφιστούς.
Η συνάντηση των Εβραίων με τους ακροδεξιούς του Κιέβου δεν είναι κάποιος μύθος του Αισώπου ούτε κάποιο έργο του Χανς Κρίστιαν Αντερσεν αλλά μάλλον μύθοι και παραμύθια ήταν όλα αυτά που έλεγαν οι εδώ πολιτικοί εγκληματίες ότι με “ακραία στοιχεία” οι πάτρωνες τους είναι αδύνατο να συνεργαστούν.
Τώρα τι έχουν να πουν, αφού ο “θύτης” με το “θύμα” κατέληξαν να είναι συνεταιράκια!!!!!
Αυτοί του Αμερικανοεβραικού συμβουλίου που αναθεμάτιζαν κάθε τι Εθνικιστικό και ήταν πάντα υπέρ μιας “ανοιχτής κοινωνίας της προόδου” τώρα πως καταδέχτηκαν να μιλούν κάτω από το πορτραίτο του Φύρερ;
Αυτοί που σήμερα μιλούν τι είναι, καλοί “ναζί”;
Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο….
Εμείς από την πρώτη στιγμή είχαμε επισημάνει την προπαγάνδα των Ευρωατλαντιστών που πάντα ως προς την χώρα μας έχει προτεραιότητα να μην σηκώσει ο Έλληνας ποτέ κεφάλι.
Από την άλλη τα “θύματα” του ολοκαυτώματος πήγαν…… περίπατο στην περίπτωση της Ουκρανίας γιατί εκεί υπάρχουν οι “καλοί μουσουλμάνοι” Τάταροι, οι “καλοί καθολικοί” και συνεργάτες των Γερμανών από παλιά και φυσικά από την άλλη μεριά οι “κακοί ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ Ρώσοι” όπως “κακοί ήταν και οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ Σέρβοι” όπως “κακοί είμαστε και εμείς οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ Έλληνες”.
Παντού από την Μέση Ανατολή έως τα βάθη του Καυκάσου η ορθοδοξία χτυπιέται ανελέητα.
Όποιοι και αν είναι οι απέναντι πάντα εκείνοι είναι οι “καλοί και οι άγιοι” και πάντα εμείς (οι ορθόδοξοι) είμαστε οι κακοί και οι τύραννοι”.
Τι και αν οι άλλοι αποκεφαλίζουν, τι και αν διαμελίζουν, τι και αν κλέβουν, τι και αν βιάζουν, τι και αν καίνε ο Δυτικός “πολιτισμένος κόσμος” είναι με την φωνή της “ελευθερίας” που οι άλλοι μέσω των καρατομήσεων επιβάλουν.
Παιδιά του κατηχητικού οι Σαλαφιστές, “ήρωες” οι Αλβανοβόσνοι, “καταπιεσμένοι” οι Γερμανοφίλοι του Κιέβου, και μη χειρότερα δηλαδή.
Αλλά και εδώ το ίδιο πράγμα δεν γίνεται σε εσωτερικό επίπεδο;
Τα ίδια δεν έχουν επιβάλει στα εδώ ανδρείκελα τους οι εχθροί του Έθνους να λένε και να κάνουν;
“Καημένοι” οι λάθρο, “απελπισμένοι” οι λάθρο, “άστεγοι” οι λαθρο,χωρίς δυνατότητες και δικαιώματα οι λάθρο……
“Καημένοι” και “καμένοι” στον εγκέφαλο βαδίζουν χέρι-χέρι τον δρόμο της παρακμής και της Ελληνικής αποοστεωποίσης των πάντων αφήνοντας πίσω ένα άδειο “κέλυφος” για τον μελλοντικό ξενιστή που θέλει με τις ευλογίες των “δημοκρατών των μαλακών μορίων” να αντικαταστήσει ένα λαό που από ανέκαθεν πρόβαλε αντίσταση στην αδικία και την καταπίεση.
Η απάντηση του προέδρου της Ρωσίας μπροστά στα νέα “ευφυή σχέδια” του ανύπαρκτου πολιτικού που λέγεται Ομπάμα θα έπρεπε να διδάσκεται σε όλα τα think tanks αλλά και στους εδώ άσχετους περί ελιγμών και γεωπολιτικής.
Αλλά θα μου πείτε με τους  ”γυφτοσκοπιανούς” των Αθηνών και του μνημονίου, τι σύγκριση μπορεί να γίνει ……..
Έχετε δίκιο, καμία.
Εμείς πάλι μένουμε με έντονο το συναίσθημα της ικανοποίησης γιατί για ακόμα μια φορά βγήκαμε αληθινοί και όχι κάλπικοι όπως οι υπόλοιποι δήθεν που έπαιρναν τα δωράκια από τη siemens με χέρια και με πόδια μαζί.
Άλλωστε η μεγαλύτερη και πρώτη υπόσχεση που δώσαμε σε αυτόν το τυραννισμένο λαό ήταν ότι από εμάς θα άκουγε μόνο αλήθειες όσο σκληρές και αν αυτές ήταν, και ότι ποτέ και για κανένα λόγο δεν θα τον κοροϊδεύαμε και δεν θα “¨ντυνόμασταν” κάτι άλλο από αυτό που είμαστε προκειμένου να του υφαρπάξουμε την ψήφο και μετά να γλεντοκοπάμε όπως τα ρετάλια με τα καθωσπρέπει κοστούμια κάνουν σήμερα.
Να έχετε πάντα στο μυαλό σας τα λόγια τα μεγάλα τα ψεύτικα που σας έλεγαν και σας φλόμωσαν  από την μία μεριά και από την άλλη τις αλήθειες που ακόμα και με κόστος προσωπικό σας είπαμε εμείς και αφού ζυγίσετε τι μετρά περισσότερο η ειλικρίνεια ή η ατιμία στις εκλογές του Μαΐου να δείξετε όχι απλά την αποδοκιμασία σας για αυτή τη κοροϊδία αλλά την αποφασιστικότητα σας να μην σας ξαναπιάσουν “κότσους” αυτοί που λεηλάτησαν σαν τις ορδές των Ούννων τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας.
Για όλους εμάς στον κίνημα είτε μας τιμήσετε με την ψήφο σας είτε όχι η απόφαση για ανένδοτο αγώνα μέχρι την τελική απελευθέρωση αποτελεί όρκος τιμής που τίποτα δεν μπορεί να μας κάνει να τον καταπατήσουμε.
Και αυτή είναι η διαφορά του Έλληνα Εθνικιστή από τον “δημοκράτη”…
Ο Έλληνας Εθνικιστής προτιμά να πεθάνει παρά να παραδοθεί ασχέτως του πόσες και ποιες μπορεί να είναι οι αντιξοότητες που αντιμετωπίζει.
Πάντα το να υπολείπεσαι σε πιθανότητες και αριθμούς ήταν υπέρ των Ελλήνων και αποτελούσε τον μόνιμο “σύντροφο” του Έλληνα μαχητή ο οποίος άφησε πίσω τέτοια ιστορία που οι άλλοι ούτε την έχουν καν ονειρευτεί.
Σαν γνήσιοι απόγονοι όλων εκείνων που πολέμησαν σε όλα τα μήκη και πλάτη για να συνεχίσει το Έθνος μας την πορεία του στο χρόνο μόνο μια υπόσχεση μπορεί να δοθεί ξανά και ξανά………….
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!!!
ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ!!!
ΜΕΧΡΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Η ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΜΑΣ, ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ ΟΠΩΣ ΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ, ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΧΡΥΣΟ ΑΙΩΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΑΝΤΑΞΙΟ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.
ΕΩΣ ΤΟΤΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!

Γιάννης Ασημακόπουλος
Τ.Ο. Αθηνών

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails