Thursday, March 6, 2014

ΤΟ ΚΙΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


2011072002343_119878431-1
Όπως αποκαλύψαμε σε χθεσινή μας ανάρτηση, η σύλληψη ενός 57χρονου εθνικιστή γιατρού στην Θεσσαλονίκη (για κάποιο αντιεβραϊκό σύνθημα στα… γερμανικά,
που έγραψαν «άγνωστοι» με μαρκαδόρο στα τζάμια του ιατρείου του), έγινε κατόπιν «καταγγελίας» στην αστυνομία της τοπικής «αντιφασιστικής» επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
Και σ’ αυτό ακόμα το θέμα, παρενέβη το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ), το οποίο συνεχάρη τους συριζαίους για την επονείδιστη πράξη τους. Ιδού:
«Η άμεση αντίδραση πολιτών και αστυνομικών αρχών αποδεικνύει τη σθεναρή απόφαση της μεγάλης πλειοψηφίας της ελληνικής κοινωνίας να μην ανεχθεί τη δημιουργία κλίματος αντισημιτισμού, όμοιου με αυτό της Γερμανίας του μεσοπολέμου, στην Ελλάδα του 2014. Το απαράδεκτο αυτό συμβάν, όμως, προκαλεί ταυτόχρονα κραυγή συνεχούς επαγρύπνησης και αγώνα για την αποτροπή κάθε απόπειρας των νεοναζιστών να καταλύσουν αρχικά τις αρχές του πολιτισμού μας και στη συνέχεια τις αρχές του ανθρωπισμού μας. Πολίτες και αστυνομικές αρχές έδωσαν τη δική τους απάντηση προασπίζοντας την ισότητα των πολιτών στη χώρα μας, ανεξαρτήτως χρώματος, φυλής ή θρησκεύματος».
(ΥΓ) 1: Μπράβο συριζαίοι συνεργάτες της αστυνομίας (των «μπάτσων-γουρουνιών-δολοφόνων», όπως τους αποκαλούσατε όταν το παίζατε επαναστάτες). Εύγε, συγχαρητήρια! Και εις ανώτερα! Να σας απονείμει ο Δένδιας παράσημο! Να φτιάξετε κι ένα σύλλογο «φίλων της αστυνομίας» (με έδρα το… Ρουφ και σήμα ένα… καρφί, ή μάλλον μια… νταβανόπροκα), να εκδώσετε και… ταυτότητες, να τις επιδεικνύετε στους τροχονόμους για να μη σας γράφουν…
(ΥΓ) 2: Άραγε, πως έγινε το κάρφωμα; Με κουκούλα ή χωρίς;
(ΥΓ) 3: Το νέο σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ: Μπάτσοι-γουρούνια-αδέρφια μας!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails