Monday, March 18, 2019

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...Σ’ ΕΚΛΕΨΑΝ; ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ 50 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ...Το κρυπτοιουδαικο κράτος εν ελλάδι με άρμα τους αριστερούς Συριζέους νομοθετεί παράλογους μεν αλλα στοχευμένους νόμους. Ειναι ξεκάθαρο οτι η πρόθεση αυτού του νόμου αποσκοπεί στο να αποθίσει τον μέσο ελληνα πολίτη να προβεί σε μηνύσεις εναντίον αυτών που του κλέβουν την περιουσία. Ως γνώστων  στην συντριπτική πλειοψηφία οι δράστες ειναι αλλοδαποί, οπότε ;;;



Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Μπανανία Ελλαδιστάν!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον νέο ποινικό κώδικα που φέρνει στη βουλή το κομμουνισταριό του ΣΥΡΙΖΑ, η κλοπή θα διώκεται κατ’ έγκληση κι όχι αυτεπαγγέλτως, όπως ισχύει μέχρι τώρα.
Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Ότι τα θύματα των κλοπών θα πρέπει να πληρώσουν κι από πάνω παράβολο 50 ευρώ για να καταθέσουν μήνυση κατά των γνωστών ή αγνώστων δραστών των εις βάρος τους κλοπών!
Με τον τρόπο αυτό ευελπιστεί η κυβέρνηση να… μειώσει τον αριθμό των κλοπών (στα χαρτιά), αφού μόλις ακούσουν τα θύματα ότι πρέπει να πληρώσουν κιόλας, δεν θα καταγγέλλουν τις κλοπές.
Επίσης, εάν συλληφθεί κλέφτης επ’ αυτοφώρω από την Αστυνομία, αλλά η αξία των κλαπέντων αντικειμένων δεν ξεπερνά τις 120.000 ευρώ και δεν βρεθεί εγκαίρως ο ιδιοκτήτης να υποβάλλει μήνυση, ο δράστης θα αφήνεται ελεύθερος!
Τα σχόλια δικά σας…

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails