Saturday, March 23, 2019

Συνδικαλίστρια του ΣΥΡΙΖΑ η συντάκτρια της επιστολής-ντροπής του My Market «χαμογελάτε είναι υποχρεωτικό»

Τέλος δεν φαίνεται να έχει ο κατήφορος στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, αφού όπως αποκαλύπτεται  το στέλεχος των My Market που συνέταξε την κατάπτυστη επιστολή προς τους εργαζόμενους με την οποία τους σύστηνε να χαμογελούν περίπου υποχρεωτικά επειδή πληρώνονται, είναι συνδικαλίστρια της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στη ΓΣΕΕ!

Το θέμα όπως αποκαλύπτει το notioanatolika.gr  τέθηκε από τον επικεφαλής του ΠΑΜΕ Αλέκο Αρβανιτίδη, στο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ και δεν υπήρξε ουδεμία αντίδραση από τα συνδικαλιστικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τη σχετική αναφορά επιβεβαίωσε με σχετική ανάρτησή του, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, και ο πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, Κώστας Μπέσης.
Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη συνδικαλίστρια της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράφοντας ως Περιφερειακή Διευθύντρια Λειτουργίας Καταστημάτων My Market, είχε ζητήσει από τους εργαζόμενους να χαμογελούν επειδή... «έχουν δουλειά».
Μάλιστα, απάντησε εκ των προτέρων σε όσους... θα γκρίνιαζαν επειδή παίρνουν 300 ευρώ, καθώς όπως είπε «πληρωνόσαστε στην ώρα σας (για αυτούς που θα πουν ότι παίρνουν 300 euro θυμίζω ότι το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο)»!
Στην επιστολή της το στέλεχος των My Market είχε αναγράψει τα εξής:
«Καλησπέρα σας,
Σε συνέχεια της επικοινωνίας του διευθυντή της εταιρείας μας, θα σας αναφέρω κάποιους λόγους για να χαμογελάτε για όσους δυσκολεύονται να το κάνουν.
➤ Επειδή έχετε δουλειά
➤ Επειδή πληρωνόσαστε στην ώρα σας (για αυτούς που θα πουν ότι παίρνουν 300 euro θυμίζω ότι το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο).
➤ Επειδή εργάζεστε σε μία εταιρεία που σέβεται και ακούει τα προβλήματά σας.
➤ Επειδή η εταιρεία επένδυσε χρήματα για να συνεχίζετε να εργάζεστε.
➤ Επειδή πληρώνεστε για αυτό
➤ Επειδή οι πελάτες του καταστήματος σας πληρώνουν, και πρέπει να τους ευχαριστείτε για αυτό με ένα χαμόγελο.
➤ Γιατί θα έχουμε τόσο καλές προσφορές που πρέπει να τις διαφημίζουμε.
Ανυπομονώ να δω την ανταπόκρισή σας στα αποτελέσματα του μυστικού επισκέπτη που θα γίνει μέσα στον μήνα.
Ευχαριστώ
Περιφερειακή Διευθύντρια Λειτουργίας Καταστημάτων My Market
Γενική Διεύθυνση Λειτουργίας Καταστημάτων».
Η δημοσιοποίηση της επιστολής έγινε με ανάρτηση στο διαδίκτυο όμως ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από το σύνολο της κοινωνίας γεγονός που οδήγησε, κατά τη My Market τουλάχιστον, στην απόλυσή του συγκεκριμένου στελέχους, δύο ημέρες αργότερα.
Παρά πάντως το γεγονός ότι η επιχείρηση προχώρησε στην ενέργεια αυτή, η συγκεκριμένη συνδικαλίστρια του ΣΥΡΙΖΑ παρέμεινε να εκπροσωπεί τους εργαζόμενους που πρόσκεινται στο κυβερνών κόμμα και μάλιστα συμμετείχε και στο επεισοδιακό συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα!
Δείτε παρακάτω και τη σχετική ανάρτηση του προέδρου του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ:

ΠΗΓΗ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails