Sunday, March 10, 2019

"Το πρώτο πράγμα που είδα όταν βγήκα στην ξηρά ήταν το άστρο του Δαβίδ"




Iσραηλινό μέσο μαζικής ενημέρωσης παραδέχεται ότι Εβραίοι από το Ισραήλ και την Αμερική πληρώνονται από την ισραηλινή κυβέρνηση για να διαχειρίζονται σχεδόν όλα τα «κέντρα βοήθειας για πρόσφυγες» στην Ελλάδα, ("greek refugee aid centers are mainly operated by israelis"), ενισχύοντας άμεσα την μαζική εισροή παράνομων μεταναστών στην Ευρώπη. Την ίδια ώρα το Ισραήλ αρνείται να δεχθεί πρόσφυγες, χτίζει τοίχους για να τους κρατήσει έξω και επιτρέπει μόνο Εβραίους που είναι φυλετικά καθαροί μέσω tests DNA να μεταναστεύσουν στο Ισραήλ.
Ένα άρθρο στο Ynet News, το αγγλόφωνο ισραηλινό ειδησεογραφικό ιστότοπο της Yedioth Ahronoth, που είναι η πιο αναγνωρίσιμη εφημερίδα στο Ισραήλ, επιβεβαίωσε ότι "τα ελληνικά κέντρα βοήθειας για πρόσφυγες λειτουργούν κυρίως από Ισραηλινούς" και ότι στο νησί της Λέσβου, υπάρχει "ισραηλινό σχολείο για Σύριους, Ιρανούς, Ιρακινούς και Αφγανούς πρόσφυγες".
Αυτή η επιχείρηση είναι, σύμφωνα με το Ynet, "όλα μέρος ενός κοινού σχεδίου ώστε να επανακαθοριστεί η έννοια του «Tikkun Olam» και ο εβραϊκός εθελοντισμός σε όλον τον κόσμο». (Tikkun Olam είναι μια έννοια που προέρχεται από τον ταλμουδικό ιουδαισμό ότι ο κόσμος χρειάζεται "βελτίωση").
Το άρθρο, το οποίο αποσκοπεί στην προώθηση της ιδέας ότι οι Εβραίοι βοηθώντας τους Σύριους, τους βοηθάνε να πειστούν ότι οι Εβραίοι δεν είναι τόσο κακοί (εξ ου και ο τίτλος του άρθρου "Για τους Σύριους πρόσφυγες στην Ελλάδα, το Ισραήλ δεν είναι πια ο εχθρός"), αποκαλύπτει ότι όταν παράνομοι μετανάστες διέσχιζαν τη θάλασσα από την Τουρκία στη Λέσβο, Εβραίοι εθελοντές ήταν εκεί για να τους τραβήξουν στην ξηρά ("Το πρώτο πράγμα που είδα όταν βγήκα ήταν το άστρο του Δαβίδ", λέει ένας χαρακτηριστικά).
"Στην παραλία περιμένουν μέλη του IsraAID, το οποίο από το 2011 παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια σε σημεία κρίσης σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Λέσβου", ανέφερε το άρθρο. [Το IsraAID είναι το επίσημο γραφείο εξωτερικής βοήθειας της ισραηλινής κυβέρνησης].
Τώρα, συνεχίζει το άρθρο, αυτή η εβραϊκή ιδέα της «εργασίας για την οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου» υιοθετήθηκε από «μια μεγάλη εβραϊκή οργάνωση σε συνδυασμό με το κράτος του Ισραήλ».
Αυτή η "μεγάλη εβραϊκή οργάνωση" είναι "η Jewish Agency που συνεργάζεται τώρα με την οργάνωση Mosaic United".
Η Jewish Agency for Israel είναι στην πραγματικότητα η μεγαλύτερη εβραϊκή μη κερδοσκοπική οργάνωση στον κόσμο της οποίας η αυτοανακηρυγμένη αποστολή είναι να «εξασφαλίσει ότι κάθε Εβραίος αισθάνεται έναν άθραυστο δεσμό ο ένας με τον άλλον και με το Ισραήλ, ανεξάρτητα από τον τόπο στον οποίο βρίσκονται στον κόσμο». Ο Οργανισμός χρηματοδοτείται άμεσα από την ισραηλινή κυβέρνηση, τις Εβραϊκές Ομοσπονδίες της Βόρειας Αμερικής, την Keren Hayesod-UIA (την οργάνωση με έδρα την Ιερουσαλήμ του σιωνιστικού κινήματος που συγκεντρώνει κεφάλαια) και το Παγκόσμιο Σιωνιστικό Κίνημα (World Zionist Movement).
Από το 1948, η Jewish Agency for Israel έχει φέρει 3 εκατομμύρια Εβραίους στο Ισραήλ και τους προσφέρει μεταβατική κατοικία σε «κέντρα απορρόφησης» σε όλο το εβραϊκό κράτος.
Ο οργανισμός Mosaic United είναι ένας οργανισμός που δηλώνει ότι η αποστολή του είναι να «ενδυναμώνει τους νέους Εβραίους άνδρες και γυναίκες να αναπτύξουν βαθύτερες συνδέσεις με την εβραϊκή τους κληρονομιά και ταυτότητα και να δημιουργήσουν έναν δεσμό με το Ισραήλ με τους δικούς τους όρους και στο δικό τους χρόνο».
Η διευθύνουσα επιτροπή του Mosaic United "αποτελείται από εκπροσώπους τόσο της ισραηλινής κυβέρνησης όσο και του παγκόσμιου εβραϊσμού" και η διεύθυνσή της γίνεται σε συνεργασία με το Ισραηλινό Υπουργείο Υποθέσεων Διασποράς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του οργανισμού.
Με άλλα λόγια, αυτό το πρόγραμμα για την ενίσχυση της μαζικής εισόδου (κατ’ άλλους εισβολής) αλλοδαπών στην Ευρώπη χρηματοδοτείται άμεσα από το Ισραήλ και τους Εβραίους στην Αμερική και αλλού.
Σύμφωνα με το άρθρο του Ynet, η νέα κοινή προσπάθεια μεταξύ του Jewish Agency και του Mosaic United "αναμένεται να αυξήσει δραματικά τον αριθμό των νέων Εβραίων που ασχολούνται με την κοινωνική δραστηριότητα, να επαναπροσδιορίσει τον όρο" Tikkun Olam "μέσω της συνεργασίας με μειονεκτούσες πληθυσμιακές ομάδες. Τα projects θα υλοποιηθούν σε όλο τον κόσμο - από το Πουέρτο Ρίκο και την Ελλάδα έως το Νεπάλ, το Μεξικό, την Ινδία και την Αιθιοπία μέσω οργανισμών όπως το IsraAID, το Project TEN, το Tevel B'Tzedek κ.α.
Ο Ραββίνος Benji Levy, Διευθύνων Σύμβουλος της Mosaic United, δήλωσε στο Ynet News ότι το σχέδιο εγκρίθηκε από την ισραηλινή κυβέρνηση πριν από αρκετά χρόνια, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποθέσεων της Διασποράς. "Η κυβέρνηση θα επενδύσει 66 εκατομμύρια δολάρια, που είναι το ένα τρίτο του προϋπολογισμού", λέει.
Το άρθρο συνεχίζει αναφέροντας ότι ο στόχος των «Σύριων προσφύγων» είναι να «φτάσουν στη βόρεια και τη δυτική Ευρώπη».
Στη συνέχεια, λέει ότι «η κύρια πύλη τους είναι η Ελλάδα, στην οποία προσπαθούν να φτάσουν από τις ακτές της Τουρκίας, ταξιδεύοντας με εύθραυστα σκάφη. Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο πρόσφυγες διέσχισαν τη θάλασσα με αυτόν τον τρόπο το 2015 και στις αρχές του 2016 - από την Ελλάδα μέσω των Βαλκανίων και της Ουγγαρίας με προορισμό τις πλούσιες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ".
Ο δημοσιογράφος του Ynet, Liad Osmo, πήγε να επισκεφτεί το «σχολείο για πρόσφυγες» που φτιάχτηκε από Εβραίους στη Λέσβο.
«Συναντάμε στο σχολείο που διευθύνει η IsraAid και εθελοντές από την Hashomer Hatzair, ένα διεθνές σοσιαλιστικό και σιωνιστικό εβραϊκό κίνημα νεολαίας».
Ένας από τους «πρόσφυγες» με το όνομα "Η", χρησιμοποιείται από τους Εβραίους ως δάσκαλος στο σχολείο, όπου διδάσκει στα αραβικά μια τάξη 25 μαθητών ηλικίας 6-9.
«Ήμουν ο παλαιότερος μαθητής στο σχολείο και χρειάζονταν εκπαιδευτική βοήθεια στα αραβικά, οπότε έγινα δάσκαλος», λέει. "Σύντομα θα φύγω για την Αθήνα, τώρα έχω επίσημη εξουσιοδότηση. Θα μου λείψει πολύ το σχολείο και τα παιδιά. "
"Σήμερα, οι Ισραηλινοί είναι το τελευταίο οργανωμένο σώμα που παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια στο νησί, παράλληλα με ένα κοινοτικό κέντρο που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ελληνικές αρχές.
"Στη Λέσβο, Ισραηλινοί ίδρυσαν το Σχολείο της Ειρήνης, το οποίο έχει τέσσερις τάξεις σε διάφορες γλώσσες: Αραβικά, Ντάρι (μια διάλεκτο της περσικής γλώσσας που είναι κοινή στο Αφγανιστάν), Κουρδικά και Γαλλικά, προς όφελος των προσφύγων από την Γκάνα.
"Τα περισσότερα παιδιά αναμένεται να εγκαταλείψουν την Ελλάδα για άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γερμανία, η Αυστρία και η Σουηδία, οι οποίες έχουν πιο αποτελεσματικά συστήματα απορρόφησης προσφύγων και έτσι μαθαίνουν αγγλικά".
Το άρθρο συνεχίζει με τον ισχυρισμό ότι αυτός ο κυρίαρχος εβραϊκός ρόλος των Εβραίων στην βοήθεια των προσφύγων, εξυπηρετεί στο να τους πείσει ότι οι Εβραίοι δεν είναι τόσο κακοί.
«Πώς μπορώ να συνεχίσω να λέω ότι είσαι εχθρός;» ρωτάει ο H [στο άρθρο].
"Ήξερα για τους Ισραηλινούς μόνο μέσω της τηλεόρασης. Μας έλεγαν ότι το Ισραήλ είναι ο εχθρός, αλλά η πραγματικότητα έχει αποκαλύψει μια διαφορετική αλήθεια ", λέει ο N., σχολικός συντονιστής και πρόσφυγας από το Ιράκ. "Έτσι είναι και στο Κοράνι - είμαστε ξαδέλφια".
"Ο Α., ένας πρόσφυγας από το Ιράν που συνεργάζεται με την IsraAID εδώ και ένα χρόνο, λέει ότι βλέπει το Κέντρο ως «οικογένεια». Ο καθένας προέρχεται από διαφορετικό υπόβαθρο, διαφορετική γνώση και γλώσσα".
"Συναντούμε επίσης τις Debbie και Batya, δύο Εβραίες σχεδιάστριες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες ήρθαν ως εθελόντριες για να ανακαινίσουν το κτίριο που χρησιμοποιούν οι πρόσφυγες. Η Deborah δήλωσε ότι οι δύο σκοπεύουν να προετοιμάσουν το σχέδιο και να αφήσουν την εφαρμογή τους στους ίδιους τους πρόσφυγες, αλλά το αποτέλεσμα ήταν πέρα ​​από κάθε φαντασία».
Την ίδια ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά τα συγκινητικά, στο Ισραήλ, οι Εβραίοι δεν καλωσορίζουν καθόλου τους "Σύριους πρόσφυγες".

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου ανακοίνωσε το 2016 την πρόθεσή του να «περιβάλει όλο το Ισραήλ με έναν φράκτη» για να προστατεύσει το εβραϊκό κράτος από τα αραβικά «άγρια ​​θηρία» (“wild beasts”). 
Σύμφωνα με μια αναφορά της εφημερίδας Haaretz, ο Netanyahu δήλωσε "… η απάντηση είναι ναι. Θα περικυκλώσουμε όλο το κράτος του Ισραήλ με περιφράξεις και φράγματα; Η απάντηση είναι ναι. Στην περιοχή στην οποία ζούμε, πρέπει να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας ενάντια στα άγρια ​​θηρία ».
Η ισραηλινή κυβέρνηση αρνήθηκε να δεχθεί οποιουσδήποτε «πρόσφυγες» από τη Συρία, την Αφρική ή οπουδήποτε αλλού - και δημιουργεί ένα νέο τείχος για να τους κρατήσει έξω.
Μια επίσημη δήλωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου έλεγε ότι «το Ισραήλ είναι μια μικρή χώρα, μια πολύ μικρή χώρα, η οποία στερείται δημογραφικού και γεωγραφικού βάθους. Ως εκ τούτου, πρέπει να ελέγξουμε τα σύνορά μας, τόσο από τους παράνομους μετανάστες όσο και από την τρομοκρατία».
Η επίσημη άποψη του Ισραήλ για την απαγόρευση Σύριων «προσφύγων» περιγράφηκε επίσης λεπτομερώς στους LA Times στις 6 Σεπτεμβρίου 2015 («Μια χώρα που δεν θα δεχθεί Σύριους πρόσφυγες: το Ισραήλ»), όπου ο Νετανιάχου επανέλαβε τον ισχυρισμό του ότι η «έλλειψη δημογραφικού και γεωγραφικού βάθους" απαιτεί τον έλεγχο των συνόρων τόσο κατά των "παράνομων μεταναστών όσο και κατά της τρομοκρατίας".
Στην πραγματικότητα, το Ισραήλ έχει επίσης καταστήσει παράνομη τη μετανάστευση στο Ισραήλ, ανεξάρτητα από τον τόπο προέλευσης, από οποιονδήποτε μη Εβραίο, όπως αυτός ορίζεται φυλετικά από τους νόμους του κράτους.
Το Ισραήλ επίσης χρησιμοποιεί DNA για να ελέγξει τους μετανάστες για να βεβαιωθεί ότι είναι φυλετικά καθαροί Εβραίοι. Αυτή την εβδομάδα, ο επικεφαλής ραβίνος του Ισραήλ David Lau παραδέχτηκε για πρώτη φορά δημοσίως ότι το Αρχιραββινάτο και τα κρατικά ραβινικά δικαστήρια - που ελέγχουν την απονομή της ιθαγένειας και τα οποία επιτρέπεται να παντρεύουν Εβραίους στο Ισραήλ - χρησιμοποιούν τεστ DNA για να καθορίσουν εάν κάποιος είναι Εβραίος.
 
Ένα πρόσφατο άρθρο στην Jerusalem Post ανέφερε ότι ο Lau έκανε το σχόλιο αυτό μετά από τις παρατηρήσεις του αρχηγού του κόμματος Shas, Arye Deri, την Τρίτη το βράδυ, όταν είπε σε μια πολιτική συγκέντρωση ότι το τεστ DNA χρησιμοποιείται για τους σκοπούς του προσδιορισμού του εβραϊκού status.
Η ITIM, μια θρησκευτική ΜΚΟ, αναφέρει ότι έχει δει περίπου 20 υποθέσεις τους τελευταίους μήνες, όπου τα ραβινικά δικαστήρια ζήτησαν έλεγχο DNA για άτομα που επιδιώκουν να αποδείξουν ότι είναι Εβραίοι, κυρίως για να προχωρήσουν σε γάμο.
Είναι παράνομο για τους Εβραίους να παντρεύονται μη Εβραίους στο Ισραήλ και η χώρα αυτή έχει επίσης μια σειρά νόμων που εξασφαλίζουν ότι μόνο Εβραίοι επιτρέπεται να μεταναστεύσουν στη χώρα και να γίνουν πολίτες.
Είναι σαφές ότι οι Εβραίοι κατανοούν πολύ καθαρά ότι η εισαγωγή μεγάλου αριθμού αλλοδαπών θα οδηγήσει στην καταστροφή του κράτους τους και της εβραϊκής εθνικής ταυτότητας και καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποφευχθεί αυτό.
Κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα αρνιόταν στους Ισραηλινούς αυτό το δικαίωμα, αλλά αυτό που βλέπουμε εξίσου, είναι Εβραίους να ασχολούνται ενεργά και σωματικά με την εισαγωγή όσο το δυνατόν περισσότερων αλλοδαπών σε λευκά ευρωπαϊκά κράτη - μια πολιτική την οποία απορρίπτουν για τον εαυτό τους και το δικό τους κράτος.
 
ΚΟ / το είδα εδώ  

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails