Saturday, March 16, 2019

Η ιστορία «αγάπης» μιας Γερμανίδας και ενός Τυνήσιου μουσουλμάνου: Την έσφαξε λίγο πριν τον απελάσουν

Η Cynthia ήταν Γερμανίδα. Ο Ahmed Τυνήσιος.
Η Cynthia αγάπησε τον Ahmed. Φόρεσε και χιτζάμπ για χάρη του.
Δυστυχώς για τον Ahmed, η αίτησή του για άσυλο στη Γερμανία απορρίφθηκε. Όταν τελικά συνελήφθη και επρόκειτο να απελαθεί, (απελάσεις γίνονται αλλά όχι στην Ελλάδα) ζήτησε από τη Cynthia να έρθει μαζί του στην Τυνησία.

Όταν εκείνη αρνήθηκε, τα πράγματα εξελίχθηκαν άσχημα. Η Cynthia βρέθηκε στη συνέχεια μαχαιρωμένη και νεκρή.
Το παρακάτω βίντεο αναφέρει το τι συνέβη στην εκκλησία, όπου έπρεπε να πραγματοποιηθεί η νεκρώσιμη ακολουθία της Cynthia.
Ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η λειτουργία, κάποιοι άνθρωποι που στέκονταν έξω από την εκκλησία άρχισαν να φωνάζουν πανικόβλητοι και καλούν την αστυνομία. Τι είχε γίνει; Κάποιος είχε σταθεί μπροστά στον βωμό της εκκλησίας με τα χέρια απλωμένα, και φώναζε δυνατά "Allahu Akhbar"…!  Η αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα εκατό μέτρα κάτω από το δρόμο. Ήταν αυτό κάποιο «κακό αστείο»; Η αστυνομία δεν έχει δώσει απάντηση ακόμα..
Σχετικά με το περιστατικό γράφει η Bild:
Worms - Ο θάνατός της μας αφήνει άφωνους! Περισσότεροι από 500 άνθρωποι συμμετείχαν στην πορεία της τελετής το Σαββατοκύριακο με λουλούδια και κεριά για την 21χρονη Cynthia R. που δολοφονήθηκε από τον φίλο της Ahmed T. (22 ετών) την περασμένη εβδομάδα.
Οι φίλοι της οικογένειας μιλούν για τη σχέση μεταξύ Ahmed και Cynthia. "Φορούσε το hijab για τον Ahmed," λέει ένας φίλος του πατέρα της Cynthia στην BILD, "και έμαθε να μιλάει αραβικά από την αγάπη της γι’ αυτόν."
Όταν οι δύο άρχισαν τη σχέση τους πριν από τέσσερις μήνες, ο Αχμέντ  γνώριζε ήδη ότι έπρεπε να απελαθεί. Η αίτησή του για άσυλο είχε απορριφθεί πολύ καιρό πριν.
Έτσι προσπάθησε να πείσει τη νέα φίλη του να πάει μαζί του στην Τυνησία. Αλλά οι φίλοι της οικογένειας λένε ότι αυτό φάνηκε πολύ δύσκολο για την Cynthia R.
Μπορεί αυτός να ήταν ο λόγος που την δολοφόνησε; Επειδή δεν ήθελε να πάει μαζί του στην Τυνησία; Την περασμένη Δευτέρα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για το φίλο της προκειμένου να απελαθεί. Λιγότερο από 48 ώρες αργότερα η κατάσταση στο ζευγάρι ξέφυγε.
Ο Αχμέντ είχε εγγραφεί σε τρεις διαφορετικές ταυτότητες και είχε ως εκ τούτου χρεωθεί να παίρνει τρεις φορές το χρηματικό ποσό που δίνει η Γερμανία. Έκοψε τη νεαρή γυναίκα χτυπώντας με ένα μαχαίρι κουζίνας το λαιμό της, τους πνεύμονές της, τα χέρια της και την πλάτη της πάνω από δέκα φορές.
«Θα την κρατήσω στη μνήμη μου αυτό το διασκεδαστικό αγαπητό πρόσωπο που ποτέ δεν είχε τίποτα κακό να πει για κανέναν και που ήταν πολύ καλή με όλους», λέει ο ξάδελφος της Patrick Schopp στην BILD.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails