Monday, July 6, 2020

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΜΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ 14 ΧΡΟΝΗ;;...Φρικτό έγκλημα στην Πάτρα: Ρομά «διέλυσαν» το πρόσωπο 14χρονης με σιδερολοστό και γροθιές

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Πάτρας, αφού δύο Ρομά, 30 και 17 ετών, το βράδυ του Σαββάτου επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν άγρια μία 14χρονη με σιδερολοστό.
Το 14χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε αιμόφυρτο, με διαλυμένο πρόσωπο στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων.

Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, οι οποίες προχώρησαν στην σύλληψη δύο ανδρών, όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στον καταυλισμό της Κάτω Αχαϊας.
Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, οι δυο δράστες άρχισαν να χτυπούν με μπουνιές και σιδερολοστό στο πρόσωπο το άτυχο κορίτσι και σταμάτησαν μόνο όταν έπεσε λιπόθυμο στο έδαφος.
Η 14χρονη γύρω στις 19:00 το απόγευμα μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση από τους γονείς της στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και απο εκεί λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων της στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, συνελήφθησαν δύο Ρομά, ένας 30χρονος και ένας 17χρονος που φέρεται, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, να είναι οι δράστες της επίθεσης. Σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails