Thursday, July 23, 2020

Δολοφονία στα Φιλιατρά: Συνελήφθη από την ΕΛΑΣ 34χρονος Πακιστανός για το άγριο έγκλημα

Ακόμη ένα έγκλημα από αλλοδαπό στην σημερινή Ελλάδα.  Οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 34χρονο Πακιστανό "οικονομικό μετανάστη", ο οποίος κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της 57χρονης γυναίκας μες στο ίδιο της στο σπίτι στην περιοχή Γιόλακα Φιλιατρών.

Ο Πακιστανός δεν έχει ομολογήσει ακόμα, ωστόσο, η Ελληνική Αστυνομία έχει στη διάθεσή της στοιχεία, βιντεοληπτικό υλικό και μαρτυρίες που τον «συνδέουν» με το αιματηρό έγκλημα . 

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από την αδερφή της, έλειψε για μικρό χρονικό διάστημα από το σπίτι τους, προκειμένου να μεταφέρει κάποια εργάτρια των θερμοκηπίων που διατηρούσαν στα Φιλιατρά.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης φαίνεται να γνώριζε το χώρο και να κινήθηκε αστραπιαία.

Δεν έχει, όμως, προσδιοριστεί ακόμα το κίνητρό του.

Αυτό της ληστείας απομακρύνεται, καθώς υπήρχαν χρήματα σε εμφανές σημείο μέσα στο σπίτι και δεν τα πήρε. Ο κατηγορούμενος αλλοδαπός, πάντως, είχε απολυθεί πρόσφατα από την 57χρονη κάτι που σημαίνει εκδίκηση. 

Ο δράστης φαίνεται να μπήκε από το πίσω μέρος του σπιτιού, σπρώχνοντας μια πόρτα, και να διέφυγε από την κεντρική είσοδο. Το εσωτερικό του σπιτιού είχε ίχνη μικρής αναστάτωσης.

Το αντικείμενο με το οποίο επήλθε ο θανάσιμος τραυματισμός της 57χρονης δεν βρέθηκε στο χώρο και εικάζεται ότι είναι μαχαίρι που το πήρε μαζί του ο δράστης.

Η δολοφονία στο Αλιβέρι το 2013

Και δεν πρόκειται για την μοναδική δολοφονία βέβαια από Πακιστανό εργάτη. Τον Αύγουστο του 2013, ένας άλλος Πακιστανός είχε δολοφονήσει με πρωτοφανή αγιότητα ένα ζευγάρι στο Αλιβέρι.

Μάλιστα τότε οι αστυνομικοί το είχαν χαρακτηρίσει ως έγκλημα τυφλού μίσους με στοιχεία θρησκευτικής βίας την δολοφονία μεσήλικου ζευγαριού στην ακτή Νηρέως, στο Αλιβέρι Ευβοίας.

Δράστης ήταν τότε ένας 23χρονος Πακιστανός.

Ο  Πακιστανός εργαζόταν για λογαριασμό των θυμάτων του, του 56χρονου γυναικολόγου και της 54χρονης συζύγου του, που ήταν στέλεχος τραπέζης.

Το παράδοξο είναι ότι όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν τη νεαρή κόρη του ζευγαριού για τον δράστη, τον χαρακτήρισε «καλό και υπάκουο παιδί».

Αυτό το υπεράνω υποψίας πρόσωπο που μπαινόβγαινε στο σπίτι της οικογένειας τυφλώθηκε από μίσος και όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς φρουρούς του, θέλησε να γίνει «μάρτυρας»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ύστερα από εξαντλητική ανάκριση, ο 23χρονος περιέγραψε με κυνικότητα πώς συνέθλιψε το κεφάλι της 54χρονης γυναίκας στην αυλή του σπιτιού, την ώρα που προσπαθούσε να ξεφύγει. Ο Πακιστανός είχε ήδη εισβάλει στο υπνοδωμάτιο και είχε αφήσει το άψυχο σώμα του 56χρονου γυναικολόγου σε μια λίμνη αίματος!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails