Monday, July 13, 2020

Η τακτική των τζιχαντιστών κατά τις σφαγές στην Σερβία και στο βάθος, Ελλάς


Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Η κατάσταση γίνεται ολοένα και χειρότερη. Ο λαός φοβάται όλο και περισσότερο. Η ανασφάλεια κυριεύει τους Έλληνες. Η αβεβαιότητα έχει κυριαρχήσει παντού. Η ανησυχία έγινε μόνιμος σύντροφος. Η Ελλάς πρώτη φορά στην Ιστορία της ευρίσκεται σε τέτοια δεινή κατάσταση με τόσους πολλούς και ποικίλους εχθρούς να δρουν με όλο και περισσότερο θράσος εντός της Ελλάδος. Ουδέποτε η Ελλάς είχε στην κουτσουρεμένη επικράτειά της τόσους πολλούς εχθρούς σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας να δρουν ταυτοχρόνως εναντίον της.

Ανάμεσα στους εχθρούς που υπάρχουν στην Ελλάδα, σύμφωνα με διάφορα γεγονότα και αποκαλύψεις, υπάρχουν και τζιχαντιστές. Αυτοί είναι πολύπειροι, λόγω της δράσης τους σε πραγματικές συνθήκες, στον ιερό πόλεμο, πράγμα που τους καθιστά επικίνδυνους στην περίπτωση που χαθεί η κοινωνική ισορροπία και γαλήνη από οποιαδήποτε αιτία εντός της χώρας μας. Ποιος περίμενε ότι θα ζούσε η Σερβία αυτά που έζησε αν και τόσες εθνότητες και θρησκείες συνυπήρχαν επί αιώνες; Ποιος περίμενε να γίνουν τέτοιου είδους και εντάσεως σφαγές στην πρώην Γιουγκοσλαβία;
Επειδή και στις ημέρες μας ζούμε καταστάσεις που κανείς δεν περιμένει ή φαντάζεται, ας είμαστε έτοιμοι για όλα. Για να είμαστε έτοιμοι για όλα πρέπει να ξέρουμε τον τρόπο που σκέφτονται και ενεργούν οι εχθροί μας, όπως π.χ. οι τζιχαντιστές, αν και δεν υπάρχουν τέτοιοι στην Ελλάδα όπως μας πληροφορούν διάφοροι.
Ας δούμε πως δρούσαν οι τζιχαντιστές στην Σερβία, ώστε να σχηματίσουμε κάποια ιδέα για το τι είδους άνθρωποι ενδεχομένως να υπάρχουν μεταξύ των «επενδυτών». Οι παρατιθέμενες πληροφορίες προέρχονται από Έλληνες εθελοντές οι οποίοι συμμετείχαν στον πόλεμο στην Σερβία.
Οι τζιχαντιστές δρούσαν ως εξής. Επιτίθεντο ομαδικά σ’ ένα χωριό, ή σ’ ένα τμήμα κάποιας πόλεως στα οποία ζούσαν ορθόδοξοι χριστιανοί. Δεν τους ενδιέφερε εάν ήταν απλοί και άοπλοι άνθρωποι. Τους ενδιέφερε να είναι χριστιανοί. Επιτίθεντο ομαδικά, κρατώντας κυρίως χατζάρες ή τυφέκια ή και τα δύο μαζί. Επιτίθεντο ομαδικά αλαλάζοντας διότι έτσι προκαλούσαν πανικό σ’ αυτούς που εδέχοντο την επίθεση.
Εάν υπήρχαν κάποιοι σέρβοι οι οποίοι οπλοφορούσαν και αμύνοντο, στο μέρος που επιτίθεντο οι τζιχαντιστές, τότε εγίνετο μάχη. Κατά την μάχη αυτή εάν έβλεπαν οι τζιχαντιστές ότι καθυστερούν και δεν μπορούσαν να εισβάλουν στο χωριό ή στο τμήμα της πόλεως, τότε έφευγαν και δεν ξαναγύριζαν.
Έφευγαν διότι φοβόντουσαν μην εμφανισθεί τακτικός στρατός. Όσο περισσότερο καθυστερούσε η εισβολή, τόσο περισσότερο αυξανόταν η πιθανότητα να εμφανισθεί ο τακτικός στρατός. Οι τζιχαντιστές, που αντλούν την δύναμή τους από την ομαδικότητα, τρέμουν κυριολεκτικά τον εθνικό στρατό διότι γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν έχουν καμία τύχη σε αντιπαράθεση μαζί του.
Χωριά ή τμήματα πόλεων των Σέρβων που τους δέχθηκαν ειρηνικά ή που δεν αντιστάθηκαν διότι πίστευαν οι κάτοικοι ότι δεν έφταιξαν σε τίποτα για να πάθουν κακό, ή ότι είχαν διαβεβαιώσεις ότι δεν θα πειράξουν κανέναν κατά την εισβολή τους, μόλις εισέβαλαν δεν άφηναν κανέναν ζωντανό με αποτέλεσμα ολόκληρα χωριά ν’ αφανισθούν. Αυτό οδηγούσε σε αντίποινα εκ μέρους των Σέρβων, και πάει λέγοντας. Αντιθέτως, χωριά που αντιστάθηκαν, σώθηκαν.
Μιλάνε όλοι για τις σφαγές που έγιναν στην Σερβία. Γιατί σφαγές και όχι σκοτωμοί; Διότι έχουν εντολή, οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί του Αλλάχ, από το Κοράνι, να σκοτώνουν τους χριστιανούς, επειδή τους θεωρούν διεφθαρμένους και απίστους, σφάζοντάς τους. Η τακτική ν’ αποκεφαλίζουν, προέρχεται και αυτή από το Κοράνι. Ο αποκεφαλισμός των απίστων ορίζεται συγκεκριμένα στο 8ο Κεφάλαιο, εδάφιο 12 του Κορανίου, στο οποίο είναι γραμμένο: «(Θυμηθείτε), όταν ο Κύριός σου είχε εμπνεύσει τους αγγέλους (με το μήνυμα): “Εγώ είμαι μαζί σας, δώστε σταθερότητα σε όσους πιστεύουν, θα εγκαταστήσω τον τρόμο στις καρδιές των Απίστων, και πλήξετε πάνω απ’ τον αυχένα τους, και κτυπήστε τις άκρες απ’ τα δάχτυλά τους”».

Δεν τους ενδιέφερε καθόλου η ηλικία του θύματος, διότι το Κοράνι δεν αναφέρει ηλικία. Αν κάποιος είναι άπιστος πρέπει να τον σκοτώσουν διότι έτσι πράττουν το θέλημα του Αλλάχ. Επίσης, κάτι που αφορά και την Ελλάδα, το Κοράνι υπαγορεύει στους τζιχαντιστές να διώχνουν τους άπιστους από τα εδάφη τους. «Εδάφη τους» θεωρούν τα μέρη που υπήρξαν μωαμεθανικά, όπως η Ελλάς κατά την περίοδο της Οθωμανοκρατίας. Οπότε, για έναν ακόμη επιπλέον λόγο έκαναν εκκαθαρίσεις στην Σερβία, διότι θεωρούσαν ότι τα εδάφη αυτά πρέπει να γίνουν μωαμεθανικά ξανά, όπως επί Τουρκοκρατίας, στα οποία δεν έπρεπε να ζουν άπιστοι, δηλαδή χριστιανοί.
Αυτό αναφέρεται ξεκάθαρα στο 2ο Κεφάλαιο, στο εδάφιο 191 του Κορανίου, στην πρώτη πρόταση: «Φονεύετέ τους όπου τους βρίσκετε και διώχτε τους, από κει που σας έδιωξαν. Η καταδίωξη στην ειδωλολατρία είναι χειρότερα από φόνο. Και μην τους πολεμάτε δίπλα στο απαράβατο Τέμενος, εκτός αν αυτοί πρώτοι σας πολεμήσουν εκεί. Αν όμως σας πολεμήσουν, σκοτώστε τους. Τέτοια είναι η τιμωρία των απίστων».

Εκείνο το οποίο δεν μπορεί να κατανοήσει ο μέσος χριστιανός είναι το πώς γίνεται να υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι μπορούν να βιαιοπραγούν με τόση βαρβαρότητα. Δεν μπορεί να το καταλάβει λόγω άγνοιας της Ιστορίας και λόγω της προπαγάνδας της Νέας Τάξης η οποία προσπαθεί να μας πείσει ότι όλοι αυτοί οι μωαμεθανοί εισβολείς θα προσαρμοσθούν στις συνθήκες των χωρών στις οποίες εισέβαλαν.
Ένα άλλο αδιανόητο στοιχείο για τους χριστιανούς είναι ότι, όταν ένας οπαδός του ιερού πολέμου, του τζιχάντ, σκοτώνει έναν χριστιανό, δεν είναι φονιάς ο απλός μουσουλμάνος που σκοτώνει, αλλά ο ίδιος ο Αλλάχ. Ο Αλλάχ είναι ο φονεύς. Ο Αλλάχ, σύμφωνα με το Κοράνι, Κεφάλαιο 8, εδάφιο 17, οπλίζει τα χέρια του πιστού του ο οποίος θ’ ανταμειφθεί πλουσιοπάροχα στον μωαμεθανικό παράδεισο.
Γράφει συγκεκριμένα το Κοράνι στο εν λόγω Κεφάλαιο: «Δεν είστε εσείς που τους σκοτώσατε, αλλ’ ο ΑΛΛΑΧ τους σκότωσε. Και δεν είσαι εσύ που την έριξες, αν την έριξες, αλλά ο ΑΛΛΑΧ την έριξε, για να δώσει καλή αμοιβή στους πιστούς με ευεργετική δοκιμασία. Γιατί ο ΑΛΛΑΧ είναι –τα πάντα- Ακούων. Παντογνώστης».

Ο τρόπος δράσης των τζιχαντιστών είναι αποτέλεσμα της διδασκαλίας του Κορανίου και όχι κάποιας άλλης λογικής. Οι τζιχαντιστές θέλουν όλους του απίστους, τους μη μωαμεθανούς, νεκρούς. Η Σερβία τα έζησε και μια μικρή αφορμή μπορεί να συντελέσει ώστε να επαναληφθούν τα ίδια. Πλην όμως τώρα οι Σέρβοι γνωρίζουν και έχουν προετοιμασθεί καταλλήλως.
Προκαλεί εντύπωση το ότι οι Σέρβοι δημοσιεύουν τις εμπειρίες τους και δίνουν πληροφορίες και οδηγίες για το πώς μπορούν να αντιδράσουν και άλλοι πληθυσμοί άλλων χωρών οι οποίοι ευρίσκονται προ παρομοίων κινδύνων όπως η Ελλάς. Αλλά σπανιότατα δημοσιεύονται τέτοιου είδους πληροφορίες στην Ελλάδα. Η Ελλάς ευρίσκεται σε παραπλήσια με την Σερβία δυσχερή θέση καίτοι είναι κεκαλυμμένη προς το παρόν. Γρηγορείτε! Το παράδειγμα της Σερβίας ας μας καθιστά άγρυπνους, και ας μας χρησιμεύσει μόνο ως πληροφορία.
Ο Ιωσήφ Βατοπαιδινός είχε πει ότι «Η Ελλάς θα έχει θύματα από τους αλλοδαπούς».
Χρήστος Μαντζιάρης

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails