Tuesday, April 6, 2021

Νεκρή 25χρονη εκπαιδευτικός στις ΗΠΑ μετά τον εμβολιασμό της ενώ πληθαίνουν οι πιέσεις για εμβολιασμό εκπαιδευτικών στην Ελλάδα!!! Έγραψε ”το εμβόλιο με σκοτώνει”… και το CheckNews του FB την έβγαλε FAKE αλλά όντως πέθανε μετά από 1 βδομάδα !!!!!!!

 

Νεκρή 25χρονη εκπαιδευτικός στις ΗΠΑ μετά τον εμβολιασμό της ενώ πληθαίνουν οι πιέσεις για εμβολιασμό εκπαιδευτικών στην Ελλάδα!!!Η 25χρονη εκπαιδευτικός Desirée Penrod πέθανε στο Connecticut στις ΗΠΑ μία εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό της με το Johnson & Johnson.

Η Desirée Penrod έγραψε στο Facebook ότι έλαβε τη «δόση Janssen» στις 9 Μαρτίου ή γύρω στις 9 Μαρτίου. Η Janssen Pharmaceuticals είναι το Φαρμακευτικό Τμήμα της Johnson & Johnson και ανέπτυξε το ιογενές εμβόλιο JNJ-78436735. Διατίθεται στο εμπόριο ως εμβόλιο μίας δόσης. Η 25χρονη εκπαιδευτικός είπε ότι δεν αισθάνθηκε καμία αρνητική επίδραση την πρώτη ημέρα του εμβολιασμού. Αλλά στις 11 Μαρτίου έγραψε στον λογαριασμό της στο fb ότι «το εμβόλιο με σκοτώνει σήμερα».

”Το εμβόλιο με σκοτώνει σήμερα. Το χέρι μου πονάει, περισσότερο από εξάντληση, πονοκέφαλος, κράμπες στο στομάχι και αυτιά. Πολλοί άνθρωποι μου είπαν ότι ήμουν χλωμή σήμερα. Χθες, ήμουν καλά, αλλά σήμερα όχι”.

Η Penrod είπε ότι εμβολιάστηκε μέσω της σχολικής διεύθυνσης Killingly στο Danielson του Connecticut . Εργάστηκε στο Killingly Memorial School. thecovidblog 22/1/21

Tην ίδια στιγμή που σβήνουν εμβολιαζόμενοι νεαροί εκπαιδευτικοί ανά τον κόσμο στην Ελλάδα κάποιοι κραυγάζουν ”άρον άρον εμβολίασον αυτούς”!!!!Εσείς θ’ αναλάβετε την πολιτική ευθύνη για ένα τέτοιο κηδειόχαρτο στην Ελλάδα;;;;

Και το εκπληκτικό είναι ότι οι Λογοκριτές του FB είχαν βγάλει FAKE την ανάρτησή της όταν έγραψε ”το εμβόλιο με σκοτώνει” αλλά τα γεγονότα τους διέψευσαν καθώς όντως μια εβδομάδα μετά όντως πέθανε.. Καμιά πίστη στους έμμισθους Ιεροεξεταστές των CheckNews όργανα σε διατεταγμένη υπηρεσία προπαγάνδας..Έφτασαν ως αρπακτικά να λογοκρίνουν ως κι ετοιμοθάνατους…Να σβήνουν τα τελευταία τους λόγια πριν σβήσουν. ΩΜΗ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ…..βαρβαρότητα….

Αυτό είναι επίπεδο πολιτισμού και μάλιστα στην εκπαίδευση:o θάνατος σου η ζωή μου!;;;


dimpenews.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails