Thursday, April 8, 2021

Παίζουν το τελευταίο χαρτί!! Υποχρεωτικοί οι εμβολιασμοί απο το Δικαστήριο “Ανθρωπίνων” Δικαιωμάτων!!!

 

 

Οι εμβολιασμοί τους με τα Δολοφονικά εμβόλια δεν πανε καλα….βλέπουν οτι ο κόσμος τους κατάλαβε τι θέλουν και πως μας πάνε για Μαζική εξολόθρευση…Το λένε Χιλιάδες Γιατροί που δεν είναι στη Λίστα των Φαρμακευτικών εταιρειών και της ΙΑΤΡΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ…

Mας το λένε και με  video ο Βill Gates μας το ομολόγησε ο  Tal Zaks Επικεφαλής Ιατρικός σύμβουλος της Moderna σε video του 2017 μας τα ειπε και Μike Yeadon πρώην αντιπρόεδρος της pfizer.

Πατήστε πανω στα link και δείτε τα:

Οπλο Μαζικής εξόντωσης ο εμβολιασμός..Πως επεμβαίνουν κατα της ζωής μας με το mrna απο τον Tal Zaks Ιατρικό σύμβουλο της Moderna

Πρ. Αντιπροέδρος της Pfizer: «Εντελώς πιθανόν το εμβόλιο να χρησιμοποιηθεί για μείωση μαζικής κλίμακας του πληθυσμού»

Βλέπουν οτι πεθαίνουν χιλιάδες (4.000 νεκροί μετα απο μια εβδομάδα εμβολιασμών στην Ευρώπη & 162.000 ανάπηροι με εγκεφαλικά παραλύσεις κ.α)

Βλέπουν οτι οσο τα κρύβουν διαδίδονται…Βλέπουν οτι δεν υπακούει ο λογικός άνθρωπος ..

Βλέπουν οτι οι περισσότεροι δεν μασάνε το παραμύθι τους και τον Τρόμο που σπέρνουν απο τα Μέσα εξαπάτησης και τις παραβιάσεις του Συντάγματος της Ιατρικής Δεοντολογίας κλπ..

Βλέπουν οτι θα χάσουν το ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ τους ΣΧΕΔΙΟ και ρίχνουν το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙ!!!!

Ειπαν ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ η ΧΑΝΟΥΜΕ….και το Ευρωπαικό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εξέδωσε απόφαση δηθεν για ανθρώπους  υπερ των Παρανοϊκών του πλανήτη που θέλουν μείωση πληθυσμού πλήρη ελεγχο και μετατροπή του ανθρώπου σε ανθρωποειδές….σε σκλάβο με ημερομηνία λήξεως..

ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ……Το δικό μας η το δικό τους???

Η απόφαση ειναι: Το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εκρινε οτι οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί ειναι Νόμιμοι

Το τελευταίο τους ΧΑΡΤΙ ο εκβιασμός η υποχρεωτικότητα του ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ..

Η κατάργηση της Ελεύθερης βούλησης ..Η κατάργηση της Ελευθερίας..Η στέρηση της ελεύθερης Ζωής ..Η μετατροπή μας σε ανθρωποειδές…σε Ζομπι..Μεχρι τώρα είχαμε την επιλογή του Συντάγματος..Τώρα καταργούν και το Σύνταγμα και ολες τις θεμελιώδεις Δημοκρατικές ελευθερίες..

θα μπορούσαν να το κάνουν απο την αρχή…πίστεψαν οτι με οπλα τα Μέσα εξαπάτησης τους εκβιασμούς οτι για να δουλέψεις πρέπει να σε τρυπήσουν.. Βλέποντας οτι οι περισσότεροι δεν εμβολιάζονται αρχίζουν ΠΟΛΕΜΟ με την ανθρωπότητα…με ολους μας .ΑΥΤΟΙ  η ΕΜΕΙΣ… Φθάσαμε στο τελικό στάδιο της ΕΠΙΘΕΣΗΣ κατα των πολιτών..Δεν το εκαναν απο την αρχή γιατι ξέρουν οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ….Οι σατανάδες δεν έχουν άλλη επιλογή η μας τρυπάνε για να μας εξολοθρεύσουν η Κερδίζουμε οσοι αρνηθήκαμε τους εμβολιασμούς…το σχέδιο εξόντωσης μας..

Πάτησαν το ΚΟΥΜΠΙ της Απασφάλισης..και τώρα αρχίζει ο αγώνας για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…Δεν εχει παράταση ουτε πέναλντυ….Θα πέσεις στη μάχη για να ζήσεις ελεύθερα η θα τρυπηθείς για να πεθάνεις με το κοκτέιλ δηλητηρίων στο δηθεν εμβόλιο που δεν είναι τίποτα άλλο παρα ενα οπλο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ!!!

Άρθρο του δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εμβόλια με prions νανοσωματίδια και κοκτέιλ θανάτου…Ξεχάσαμε την ελευθερία και παραδίδουν πολλοί της ψυχή τους!!

EMA για εμβόλιο AstraZeneca: «Προκαλεί θρόμβους – Κίνδυνος έως και 2 βδομάδες μετά»

Dr Coleman:Ο κορωνοιός & τα εμβόλια είναι “οπλα μαζικής καταστροφής” για το ανθρώπινο είδος!!(Video)

Θρησκεία -Δικαιοσύνη-Παιδεία τέλος! Με την Ν.Τ.Π ακολουθεί το Τελος σε Ιδιοκτησία δικαιώματα κλπ

Οπλο Μαζικής εξόντωσης ο εμβολιασμός..Πως επεμβαίνουν κατα της ζωής μας με το mrna

Μητσοτάκη & Κικίλια δείτε τον Γιατρό Σ.Σκιαδοπουλο τι του κάνατε …Με Πί και αναπηρικό καροτσάκι!!!

Δυο Eλληνιδες πέθαναν ακόμη μετα τον εμβολιασμό τους με AstraZaneca

Γιατροί σε όλο τον κόσμο εκδίδουν τρομερή προειδοποίηση: Μην Κάνετε το εμβόλιο για Κορωνοιό (Video)

Υ.Γ Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα απεφάνθη ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι νόμιμος, δεν παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα και μπορεί να είναι και αναγκαίος στις δημοκρατικές κοινωνίες και  ανοίγει τους ασκούς για την απελευθέρωση απο την παρανοϊκότητα..

Η απόφαση του ΕΔΑΔ ήρθε έπειτα από προσφυγή Τσέχων γονέων οι οποίοι ρωτούσαν αν πρέπει να είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός των παιδιών. H υπόθεση δεν αφορά στην πανδημία, καθώς οι γονείς προσέφυγαν, αντιδρώντας στη νομοθεσία της χώρας τους, που υποχρεώνει τα παιδιά να είναι εμβολιασμένα για να γίνονται δεκτά στο σχολείο. Ωστόσο  μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση της τρέχουσας υγειονομικής κρίσης, με ειδικούς να εκτιμούν ότι μπορεί να έχει συνέπειες και στον εμβολιασμό για την ασθένεια Covid-19, ειδικά όσον αφορά όσους αρνούνται να συμμετάσχουν στη διαδικασία.

Το Δικαστήριο στην απόφασή του αναφέρει ότι «αυτά τα μέτρα μπορούν να θεωρηθούν “αναγκαία σε μια δημοκρατική κοινωνία”».

Σύμφωνα με τον Νικολά Ερβιέ, νομικό ειδικευμένο στο ΕΔΑΔ, που μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο, η απόφαση «ενισχύει την πιθανότητα ο εμβολιασμός κατά της Covid-19 να γίνει υποχρεωτικός υπό τις παρούσες συνθήκες της πανδημίας».

Η απόφαση αυτή εκτιμάται ότι δημιουργεί ένα νομικό προηγούμενο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις κυβερνήσεις για προωθήσουν τις εμβολιαστικές εκστρατείες τους κατά του κορονοϊού.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails