Monday, April 12, 2021

Βρετανικά Πανεπιστήμια: Οι θάνατοι του γ’ κύματος θα είναι κυρίως σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί.

 

 

Είναι παράλογο να βρεθεί η Βρετανία να αντιμετωπίζει παρόμοια κατάσταση με το δεύτερο κύμα μετά από ένα εξαιρετικά επιτυχημένο πρόγραμμα εμβολιασμού αναφέρει η telegraph που δημοσιοποιεί δυσοίωνες προβλέψεις και μάλιστα για τους εμβολιασμένους από μελέτη.

Με μια προσεκτική ματιά στη μοντελοποίηση από το Imperial College, το Πανεπιστήμιο Warwick και τη Σχολή Υγιεινής και Τροπικής Ιατρικής του Λονδίνου (LSHTM) γίνεται σαφές πώς προέκυψαν τέτοιες τρομερές προβλέψεις. Η επίμαχη αναφορά:

Κίνδυνος μεταξύ των εμβολιασμένων.

Υπάρχει μια εξαιρετική παράγραφος που διέρρευσε από το πόρισμα της μοντελοποίησης που υποβλήθηκε στο Sage από την ομάδα επιστημονικής πανδημικής γρίπης για τη μοντελοποίηση (SPI-M) που αναφέρει ποιος θα πεθάνει σε ένα τρίτο κύμα.

Λέει: «Η επιδείνωση τόσο σε νοσηλείες όσο και σε θανάτους κυριαρχείται από εκείνους που έχουν λάβει δύο δόσεις του εμβολίου, που περιλαμβάνουν περίπου το 60% και το 70%εκατό του κύματος αντίστοιχα. 

Ναι, το διαβάσατε σωστά. Οι θάνατοι του τρίτου κύματος θα είναι κυρίως σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί γράφει η εφημερίδα.

Εδώ τεχνηέντως η telegraph στις 6.4.2021 περνάει μια σοβαρή προειδοποίηση..

capnews.me


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails