Tuesday, April 24, 2012

Οι antifa θέλουν να δούν Εκκλησίες να καίγονται.Σε καμιά περίπτωση Συναγωγές!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Οι Antifa στην Γερμανία και στις υπόλοιπες χώρες έχουν εμφανιστεί σε διαδηλώσεις τους πολλές φορές με σημαίες του Ισραήλ. Το ίδιο και παρεμφερείς οργανώσεις όπως η Terminal 119. Το αξιοσημείωτο στις οργανώσεις αυτές είναι εκτός του μεγάλου αριθμού Εβραίων που συμμετέχουν σε αυτές, οτι είναι εναντίον των Παλαιστινίων και υπέρ του Ισραήλ. Πρώτο μέλημά τους είναι η προάσπιση του Εβραϊσμού. Για αυτό και όπως θα δείτε παρακάτω στην ανάρτηση του "ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ" στρέφονται ενάντια στην Χριστιανική θρησκεία και ουδέποτε ενάντια στην Εβραϊκή. Δείτε την σημαία του Ισραήλ που κρατούσαν στην Γερμανία σε μία απο τις συγκεντρώσεις τους. 
Φανταστείτε μόνο τι θα συνέβαινε αν έβγαιναν "ακροδεξιοί" και έλεγαν οτι θέλουμε να δούμε Συναγωγές να καίγονται. Οι αριστερο-προοδευτικοί δημοσιογράφοι θα ξεσήκωναν τον κόσμο ενάντια στον "αντισημιτισμό" και θα ζητούσαν στην κυβέρνηση να πάρει μέτρα ενάντια στον Ρατσισμό. Αυτό βέβαια δεν θα συμβεί στην περίπτωση των Antifa, γιατί όπως καταλαβαίνετε έχουν ιουδαϊκές πλάτες...


Αλληλεγγύη στο Ισραήλ λέει το πανό που αποτελείται απο το έμβλημα των Antifa και τη σημαία του Ισραήλ..


Η είδηση απο ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Μήνυμα μίσους σε ιστοσελίδα των Antifa που θέλουν να "δουν τις εκκλησίες να καίγονται". Καμία εισαγγελική έρευνα (γιατί δεν είναι τζαμιά ή συναγωγές)
Δεν χρειάζεται να πας στο Πακιστάν ή στη Νιγηρία για να δεις χριστιανούς να εκτίθενται σε διώξεις, βία και μίσος. Μπορείς να βρεις παρόμοια στη Γερμανία.

Μια online πρόσκληση "να δούμε εκκλησίες να καίγονται", δόθηκε στη δημοσιότητα ως "Χριστουγεννιάτικη ευχή" για το 2011 από μια ομάδα αριστερών εξτρεμιστών που ονομάζεται ‘Antifa Freiburg’ («αντίφα Φράιμπουργκ»). "Εμείς θα συνεχίσουμε να ελπίζουμε ότι θα υπάρξει ένα θαύμα και θα μπορούμε να θερμανθούμε το επόμενο έτος στη λάμψη των εκκλησιών που θα καίγονται".

Έχοντας λάβει αρκετές καταγγελίες από Χριστιανούς οι οποίοι φοβούνταν ότι τις  προτροπές, αν ίσως όχι άμεσα, μπορεί σύντομα να ακολουθήσουν ενέργειες, ο εισαγγελέας άρχισε έρευνα - αλλά στη συνέχεια αποφάσισε να εγκαταλείψει την υπόθεση, λέγοντας ότι η επιθυμία που εξέφρασε η αντίφα Φράιμπουργκ να "δούμε μερικές εκκλησίες να καίγονται τον επόμενο χρόνο" ήταν απλά μια «άγευστη δημοσίευση η οποία, αφού δεν στρέφεται εναντίον ενός συγκεκριμένου προσώπου ή ενός συγκεκριμένου κτιρίου εκκλησίας, δεν σχετίζεται με το ποινικό δίκαιο. Επιπλέον, ισχυρίζεται ότι «θα ήταν σε κάθε περίπτωση δύσκολο να προσδιοριστεί ο συγγραφέας της πρόσκλησης», δεδομένου ότι η αντίφα Φράιμπουργκ δημοσιεύει την εμπρηστική προπαγάνδα της από ένα διακομιστή που βρίσκεται στην Ισλανδία.
           
       
Η ατιμωρησία φέρνει το έγκλημα. Η άρνηση του εισαγγελέα να διερευνήσει περαιτέρω την υπόθεση αυτή ελήφθη ως ενθάρρυνση, από τους αυτο-χαρακτηριζόμενους «αντιφασίστες» (οι οποίοι, αν κρίνουμε από τις πράξεις τους, είναι στην πραγματικότητα τα Τάγματα Εφόδου της εποχής μας): που δημοσίευσαν αμέσως μετά μια άλλη εμπρηστική δήλωση, ζητώντας να καούν οι εγκαταστάσεις της Kath.net, της καθολικής ιστοσελίδας που έφερε στο φως την υπόθεση.

Φαντάζεται κανείς κάποιον εισαγγελέα οπουδήποτε στην Ευρώπη, να κάνει εξίσου τα στραβά μάτια σε εγκλήματα μίσους και προτροπές για βία που θα στρέφονταν κατά Εβραίων, Μουσουλμάνων, ‘Ρομά’, Αφρικανών, ομοφυλόφιλων ή οποιασδήποτε άλλης κοινωνικής ομάδας; Φυσικά όχι. Αλλά αν τα εγκλήματα μίσους στρέφονται κατά των χριστιανών, τότε φαίνεται να είναι εντελώς αποδεκτά. Και φυσικά κανείς δεν διαμαρτύρεται, κανείς δεν φωνάζει για «ρατσισμό» και «αγώνα κατά της χριστιανοφοβίας». Όπως μια παλιά παροιμία λέει: Ο Αντι-χριστιανισμός είναι ο αντισημιτισμός της Αριστεράς.

 
Το «Παρατηρητήριο για την Μισαλλοδοξία και τις Διακρίσεις κατά των Χριστιανών», (“Observatoryon Intolerance and Discrimination against Christians”)από όπου προέχεται και η είδηση, είναι ένα μη κυβερνητικό ερευνητικό ινστιτούτο που εδρεύει στη Βιέννη και το οποίο δημοσίευσε πρόσφατα μια έκθεση σχετικά με τα εγκλήματα μίσους κατά των χριστιανών στην Ευρώπη. Έχει βρεθεί ότι οι Χριστιανοί είναι τα συχνότερα θύματα λόγου μίσους και βίας. Όχι κάποια από όλες αυτές τις «ευπαθείς ομάδες» και «μειονότητες» που συνήθως μονοπωλούν το ρόλο του «θύματος», αλλά οι Χριστιανοί. Και πολύ συχνά οι δράστες των εγκλημάτων αυτών είναι ριζοσπαστικές φεμινίστριες, ριζοσπαστικές ομάδες του ομοφυλοφιλικού λόμπι και φανατικοί υπέρ των αμβλώσεων.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails