Wednesday, April 18, 2012

Είναι ναζιστής ο Αντερς Μπρέιβικ;

Απο ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ
Είτε από βιασύνη, είτε από άγνοια (;), είτε ηθελημένα τα εγχώριαmedia και ένα μεγάλο κομμάτι του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου έτρεξε να ενημερώσει το κοινό ότι ο Anders Behring Breivik, που σκόρπισε τον θάνατο σε 77 ανθρώπους τον Ιούλιο του 2011, όταν εμφανίστηκε στην αίθουσα του Δικαστηρίου, έκανε «ναζιστικό χαιρετισμό».

Είναι άραγε αθώα αυτή η βιασύνη ή άγνοια να χαρακτηριστεί ο «μακελάρης της Νορβηγίας» «ναζιστής» και «φασίστας», ή αποβλέπει στο να γίνουν οι ανάλογες νουθεσίες στο κοινό (περί "αυγού του φιδιού" και "φασιστικής απειλής") και να δημιουργηθούν οι κατάλληλοι συνειρμοί; Όπου όποιος αντιτίθεται στην πολυπολιτισμικότητα είναι ένας "ναζιστής"(και εν δυνάμει "μακελάρης";).
Ο μέσος άνθρωπος με την στοιχειώδη γνώση και μνήμη ξέρει το ποιος ακριβώς είναι ο ναζιστικός και νεοναζιστικός χαιρετισμός. Και δεν είναι αυτός που έκανε ο Μπρέιβικ.

Στο εξωτερικό όμως δεν ήταν τόσο «βιαστικοί» ή «αδαείς» και έσπευσαν να γράψουν ότι ο χαιρετισμός του Μπρέιβικ ήταν τωνΝαϊτών Ιπποτών. Ύστερα από μια γρήγορη σχετική έρευνα στοGoogle, εκτός από την παρακάτω φωτογραφία, δεν βρήκα να προκύπτει ότι ο συγκεκριμένος χαιρετισμός ήταν κοινός στους Ναΐτες Ιππότες. Προφανώς, να ήταν (άλλη) μια εφεύρεση του Μπρείβικ.
Όσο αφορά την «βιασύνη» των εγχώριων media, να τον βαφτίσουν «ναζιστικό», είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και το φιλο-πολυπολιτισμικό BBC, όχι μόνο δεν έγραψε περί ναζιστικού χαιρετισμού, αλλά έκανε σχετικό δημοσίευμα για το τι σημαίνει η υψωμένη γροθιά γενικότερα, ως σύμβολο. Στο άρθρο του μάλιστα, παραθέτει πρόσωπα και κινήματα της ιστορίας που είχαν υιοθετήσει την υψωμένη γροθιά ως σύμβολο και δεν είχαν καμία σχέση με ναζισμό και φασισμό. Το αντίθετο μάλιστα.
Ενδεικτικά, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες: οι μαύροι Αμερικάνοι αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1968, (που αποτελεί τον χαιρετισμό των Μαύρων Πανθήρων, πρώτη φωτογραφία), ο Κάρλος το Τσακάλι, ο Νέσλον Μαντέλα, ο Ούγκο Τσάβες, o Michael Jackson(!), ο Ομπάμα, το φεμινιστικό κίνημα, το αντι-φασιστικό Λαϊκό Μέτωπο στον ισπανικό εμφύλιο πόλεμο, κομμουνιστές σε διάφορες χώρες, όπως π.χ. στην Πορτογαλία (προτελευταία φώτο), αντι-χιτλερικές συγκεντρώσεις στην προπολεμική Γερμανία(τελευταία φώτο) κλπ -
ΠΡΟΣΘΗΚΗ: Έναν παρόμοιο χαιρετισμό έχει υιοθετήσει ακόμα και η εξτρεμιστική εβραϊκή οργάνωση Jewish Defence League, όπου μάλιστα, στην διεύθυνση αυτή φαίνεται να υπερασπίζεται τον Μπρέιβικ από τις "επιθέσεις ψεύδους της Αριστεράς"!
Θα προσέθετα και τον χαιρετισμό των Power Rangers!
Τελικά, ήταν αυτός ένας ναζιστικός χαιρετισμός; Είναι ναζιστής ο «μακελάρης της Νορβηγίας»;
(Τον Μπρέιβικ τον είχαν βαφτίσει και "χριστιανό φονταμενταλιστή". Διάβασε σχετικό άρθρο: Ήταν ο Breivik «χριστιανός φονταμενταλιστής»;)
Ο Μπρέιβικ ισχυρίζεται ότι ανήκει στο "διεθνές χριστιανικό στρατιωτικό τάγμα", το οποίο ονομάζει ‘Pauperes commilitonesChristi Templique Solomonici’ (PCCTSKnights Templar).
Ο ίδιος ο Μπρέιβικ στο μανιφέστο του ‘2083 European Declarationof Independence’ (2083 Ευρωπαϊκή Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας), στο Βιβλίο 3: Communication and Logistics: 3.69 Backgroundinformation – symbolism of insignia: Στρατιωτικός χαιρετισμός τωνPCCTS, Ναϊτών Ιπποτών, γράφει:
«Ο στρατιωτικός χαιρετισμός των PCCTS, Ναϊτών Ιπποτών είναι ο χαιρετισμός της σφιγμένης γροθιάς. Ο χαιρετισμός της υπερυψωμένης γροθιάς γίνεται με την ύψωση του δεξιού χεριού με σφιγμένη γροθιά (κατά προτίμηση με ένα λευκό γάντι). Η γροθιά συμβολίζει τη δύναμη, την τιμή και την περιφρόνηση κατά των μαρξιστικών τυράννων της Ευρώπης, ενώ το λευκό γάντι συμβολίζει την αγνότητα, το καθήκον, το δέσιμο και το μαρτύριο. Χρησιμοποιώντας το δεξί χέρι συμβολίζει την παράδοση της «Δεξιάς Αντίστασης». Ο στρατιωτικός χαιρετισμός μας δεν έχει τίποτα να κάνει με το χαιρετισμό της λεγόμενης «Λευκής Δύναμης» (“white power”), ή το «Ρωμαϊκό χαιρετισμό»(Saluto Romano), όπου η παλάμη κοιτάει κάτω με τα δάχτυλα ενωμένα, συχνά γνωστός ως Χιτλερικός χαιρετισμός που χρησιμοποιείται από τους Εθνικοσοσιαλιστές».
Ο δικηγόρος του Breivik χαρακτήρισε τον χαιρετισμό σαν μια «ένα είδους εξτρεμιστικού δεξιού χαιρετισμού» μπροστά στα media, τους επιζώντες και στους συγγενείς των θυμάτων.
Στο blog της βρετανικής φιλοεβραϊκής οργάνωσης ‘The CST - Protecting the Jewish Community’(‘Προστατεύοντας την Ισραηλιτική Κοινότητα’), είναι εμφανής μια ανακούφιση, που ο Νορβηγός δολοφόνος θα μπορούσε να ομαδοποιηθεί με τους νεο-ναζί: «Στο παρελθόν, οι περισσότερες προσπάθειες από νεοναζί ή άλλους οπαδούς της ακροδεξιάς ιδεολογίας να διαπράξουν τρομοκρατικές επιθέσεις έχουν αποτύχει, για υλικοτεχνικούς λόγους, αλλά υπάρχουν αρκετά παραδείγματα που πέτυχαν...»
Όμως, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Nottingham, Δρ Matthew Goodwin, συγγραφέας του ‘New British Fascism’ (‘Ο Νέος Βρετανικός Φασισμός’), γράφει στην Guardian ότι «Οι πηγές των ιδεολογικών επιρροών του Breivik έχουν αρχίσει να γίνονται σαφείς. Ήταν μακριά από αυτό που θα μπορούσαμε να αποκαλέσουμε έναπαραδοσιακό εξτρεμιστή ακροδεξιό. Ενώ ήταν βαθιά ανήσυχος για τις επιπτώσεις της μετανάστευσης, την πολυπολιτισμικότητα, το Ισλάμ και την αύξηση των ξεχωριστών μουσουλμανικών κοινοτήτων,απέρριπτε επίσης τις νεο-ναζιστικές ιδέες και τις ιδέες περί φυλετικής ανωτερότητας και τα κόμματα που ενστερνίζονται αυτές τις ιδέες, όπως για παράδειγμα το Βρετανικό Εθνικό Κόμμα (BNP)...»
Η στολή
Είναι γνωστή η στολή του Μπρέιβικ, η λεγόμενη στολή των «Ναϊτών Ιπποτών», που βρίσκονται ανακατεμένα στρατιωτικά μετάλλια και σιρίτια (τα οποία βέβαια από μόνος του τα έβαλε) με μασονικά σύμβολα. Μια ανάλυση της στολής και όλων των συμβόλων μπορείτε να δείτε εδώ.
Ανάμεσα στα άλλα παράσημα και σύμβολα, υπάρχει και το παρακάτω σήμα στο βραχίονα της στολής. Θεωρείται ως ο «Σταυρός των Μαρτύρων» με το λευκό κρανίο στο αριστερό του χέρι και είναι ένα έμβλημα σχεδιασμένο από τον ίδιο τον Anders Breivik. Στο μέτωπο είναι τα σύμβολα του κομμουνισμού, του Ισλάμ και του ναζισμού. Είναι ξεκάθαρο ότι αφορούν του τρεις εχθρούς του Breivik. Στο μανιφέστο του, ο ίδιος το εξηγεί ως εξής: «Το σήμα του ΙππότηJusticiar απεικονίζει τον πατριωτικό αγώνα / την αντίθεσή μας ενάντια σε όλες τις τρεις βασικές ιδεολογίες μίσους της εποχής μας: το Ισλάμ, την Πολυπολιτισμικότητα (Κομμουνισμός) και το Ναζισμό».
«Ο Μέγας Σατανάς»
Αν και υπήρξαν έντυπα, όπως η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας του Murdoch ‘The Sun’, που ανέφεραν κατά κόρον τον Breivik ως «ναζιστή», για τον ίδιο το Μπρέιβικ, ο Χίτλερ ήταν «ο μεγάλο Σατανάς». Από το βιβλίο του πάλι διαβάζουμε, στο κεφάλαιο, υπό τον τίτλο της «Ο Μέγας Σατανάς, η σέκτα του και οι Εβραίοι» (The greatSatanhis cult and the Jews):
«Κάθε φορά που κάποιος με ρωτά εάν είμαι εθνικοσοσιαλιστής αισθάνομαι βαθύτατα προσβεβλημένος. Αν υπάρχει ένα ιστορικό πρόσωπο και Γερμανός ηγέτης του παρελθόντος που μισώ είναι οΑδόλφος Χίτλερ. Αν μπορούσαν να ταξιδέψω με μια χρόνο-μηχανή στο Βερολίνο το 1933, θα ήμουν το πρώτο άτομο που θα πήγαινα με σκοπό να τον σκοτώσω. Γιατί; ... Ο Χίτλερ είχε τις στρατιωτικές δυνατότητες για να απελευθερώσει την Ιερουσαλήμ και τις κοντινές επαρχίες από την ισλαμική κατοχή. Θα μπορούσε εύκολα να επεξεργαστεί μια συμφωνία με το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία να απελευθερώσει τα αρχαία ιουδαϊκά χριστιανικά εδάφη με σκοπό να δώσει στους Εβραίους πίσω τη γη των προγόνων τους. Το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γαλλία θα μπορούσαν ίσως ακόμη και να συμβάλουν σε μια τέτοια εκστρατεία, σε μια προσπάθεια να στηρίξουν την ευρωπαϊκή συμφιλίωση. Η απέλαση των Εβραίων από τη Γερμανία δεν θα είναι δημοφιλής, αλλά τελικά, ο Εβραϊκός λαός θα θεωρήσει τον Χίτλερ ως ήρωα επειδή επέστρεψαν οι Άγιοι Τόποι σε αυτόν ... Φάνηκε η πλειοψηφία των Γερμανών και των Εβραίων της Ευρώπης άπιστοι / προδοτικοί; Ναι, τουλάχιστον οι λεγόμενοι φιλελεύθεροι Εβραίοι, παρόμοιοι με τους σημερινούς φιλελεύθερους Εβραίους που αντιτίθενται στον εθνικισμό / Σιωνισμό και υποστηρίζουν την πολυπολιτισμικότητα.
Οι Εβραίοι που υποστηρίζουν την πολυπολιτισμικότητα σήμερα είναι τόσο μεγάλη απειλή για το Ισραήλ και το Σιωνισμό (Ισραηλιτικό εθνικισμό), όπως και σε μας. Ας πολεμήσουμε μαζί με το Ισραήλ, με τους Σιωνιστές αδελφούς μας ενάντια σε κάθε αντι-Σιωνιστή, εναντίον όλων των πολιτιστικών μαρξιστών της πολυπολιτισμικότητας. Οι Συντηρητικοί Εβραίοι ήταν πιστοί στην Ευρώπη και θα έπρεπε να είχαν ανταμειφθεί. Αντ’ αυτού, (ο Χίτλερ) τους έβαλε στόχο όλους ... Έτσι, είναι οι σημερινοί Εβραίοι στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ άπιστοι / προδοτικοί; Οι Εβραίοι που υποστηρίζουν την πολυπολιτισμικότητα (που ζητούν την αποξήλωση του έθνους) είναι, ενώ οι συντηρητικοί Εβραίοι δεν είναι. Σχεδόν το 75% των Εβραίων σε Ευρώπη και ΗΠΑ υποστηρίζουν την πολυπολιτισμικότητα, ενώ περίπου. Το 50% των Εβραίων στο Ισραήλ κάνουν το ίδιο. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι θα πρέπει να αγκαλιάσουμε τους υπόλοιπους πιστούς Εβραίους σαν αδέλφια αντί να επαναλαμβάνουμε το λάθος του NSDAP. Κάθε φορά που συζητώ το θέμα της Μέσης Ανατολής με έναν εθνικοσοσιαλιστή μου παρουσιάζει τα αντι-ισραηλινά και φιλο-παλαιστινιακά επιχείρημα. Πάντα φαίνεται να αγνοούν το γεγονός ότι η προπαγάνδα τους βλάπτει τους εθνικιστές στο Ισραήλ (που θέλουν να απελάσουν τους μουσουλμάνους από το Ισραήλ) και ότι στην πραγματικότητα βοηθούν τους Ισραηλινούς πολιτιστικούς μαρξιστές της πολυπολιτισμικότητας με την επιχειρηματολογία τους ... Ποτέ μην στοχεύετε σε έναν Εβραίο επειδή είναι Εβραίος , αλλά γιατί ανήκει στην κατηγορία Α ή Β ως προδότης. Και μην ξεχνάτε ότι το μεγαλύτερο μέρος της κατηγορίας Α και Β που είναι προδότες είναι χριστιανοί Ευρωπαίοι. Το 90% της κατηγορίας Α και Β που είναι προδότες στη δική μου χώρα, τη Νορβηγία, είναι σκανδιναβοί χριστιανοί προδότες κατηγορίας Α και Β».
Στην φωτογραφία : πανό κατά του Ισραήλ στην κατασκήνωση της νεολαίας του Εργατικού Κόμματος Νορβηγία, στο νησί Utoyia, στην οποία επιτέθηκε ο Μπρέιβικ. Είναι η στιγμή που την κατασκήνωση επισκέπτεται ο Νορβηγός Υπουργός Εξωτερικών Jonas Gahr Støreν.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: ΕΔΩ και ΕΔΩ 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails