Monday, April 16, 2012

Ισραηλινός αντισυνταγματάρχης χτυπά Δανό διαδηλωτή – Βίντεο η συγκεκρι

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Φανταστείτε να συνέβαινε στην Ελλάδα ή κάπου αλλού η συγκεκριμένη σκηνή..Τα κανάλια θα το παρουσίαζουν αμέτρητες φορές και θα μιλούσαν για κρατική βία κτλ.. Όταν όμως αυτά συμβαίνουν στο Ισραήλ δεν μιλάει κανείς αριστερός δημοσιογράφος. Γιατί τα "μεγάλα" κανάλια ελέγχονται απο τους συμπατριώτες του αντισυνταγματάρχη!


Το πρωτότυπο βίντεο επειδή ξεκίνησε να έχει πολλές θεάσεις δέχθηκε "επίθεση" απο συγκροτημένες Ισραηλινές δυνάμεις χρηστών του YouTube, προκειμένου να μην το δει ο κόσμος. Διαδώστε το για να μην αποκρύψουν την αλήθεια.


ImageΟμάδα Παλαιστινίων και Ευρωπαίων ποδηλατιστών ενώ πραγματοποιούσαν διαδήλωση υπέρ των δικαιωμάτων των Παλαιστινίων αλλά και για την άρνηση των ισραηλινών αρχών να τους επιτρέψουν να ταξιδέψουν μέσα από την οδό 90  αναγκάστηκε να σταματήσει από δύναμη του ισραηλινού Στρατού που τους απαγόρευσε τη συνέχιση της διαμαρτυρίας τους.
Σε εκείνο το σημείο –όπως φαίνεται καθαρά στο βίντεο- ένας αντισυνταγματάρχης του ισραηλινού Στρατού με το κοντάκι του όπλου του χτυπά αναίτια στο πρόσωπο ένα Δανό πολίτη ο οποίος ήταν ανάμεσα στους διαδηλωτές. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δανός διαδηλωτής χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο χείλος του ενώ από την επίθεση των Ισραηλινών στρατιωτών τραυματίστηκαν ακόμη  μια Παλαιστίνια και ένας Ολλανδός.
Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού Στρατού χαρακτήρισε το επεισόδιο πολύ σοβαρό και ότι η στρατιωτική ηγεσία θα διεξάγει διεξοδική έρευνα αποφεύγοντας όμως να πεί οτιδήποτε σχετικά με τιμωρία του Ισραηλινού αντισυνταγματάρχη: «Η έρευνα θα καταδείξει τις συνθήκες οι οποίες κατέληξαν στο επεισόδιο που φαίνεται στο βίντεο. Θα εξαχθούν τα κατάλληλα συμπεράσματα και θα ληφθούν  τα αναγκαία μέτρα», είπε στην ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος.



Η είδηση προέρχεται απο το DEFENCE 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails