Monday, April 23, 2012

Τα μεγάλα ΜΜΕ και κάποιοι δημοσιογράφοι πράττουν εσχάτη προδοσία κατά της Ελλάδας και της ανθρωπότητας

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Όλοι ακούσαμε και είδαμε για τον ξυλοδαρμό ενός μετανάστη που έκαιγε κάδους και προκαλούσε ζημιές σε οχήματα πολιτών, απο μερικούς αστυνομικούς. Σίγουρα η κίνηση αυτή των αστυνομικών δεν ήταν η κατάλληλη. Γιατί θα έπρεπε να γνωρίζουν οι αστυνομικοί οτι σε περίπτωση που διέρρεε κάποιο βίντεο θα ήταν αυτό ακριβώς που ήθελαν τα κατεστημένα ΜΜΕ για να κατηγορήσουν την αστυνομία και τον ελληνικό λαό ως "ρατσιστές". Ταυτόχρονα θα δημιουργούσαν, όπως κάνουν πάντοτε άλλωστε, εικόνα συμπόνοιας για τους λαθρομετανάστες, διαστρεβλώνοντας την αλήθεια.


Έτσι και έγινε. Ένας αριστερός σκηνοθέτης που ζεί στην γειτονιά αυτή και είναι περήφανος όπως δήλωσε οτι ενω είναι ο μόναδικός λευκός κάτοικος δεν έχει πέσει(ακόμη)θύμα κάποιας εγκληματικής πράξης, μαγνητοσκόπησε την σκηνή και ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο.


Τα ξεπουλημένα ΜΜΕ έδωσαν τεράστια έμφαση στο περιστατικό επικεντρώνοντας την προσοχή των Ελλήνων στο ότι οι αστυνομικοί τον έδειραν. Καθόλου έμφαση στην εγκληματική του πράξη δεν δόθηκε, χωρίς να λέμε βέβαια οτι θα έπρεπε να τον δείρουν. Το αντίθετο. Θα έπρεπε οι ίδιοι οι αστυνομικοί ή άλλοι πολίτες να τον τραβήξουν βίντεο που βάζει φωτιές σε κάδους και να το ανεβάσουν στο διαδίκτυο.


Γιατί δυστυχώς ζούμε σε μία χώρα που ο ξυλοδαρμός ενός μετανάστη απο την αστυνομία θα τύχει τεράστιας προβολής και διασυρμού της χώρας απο τα ΜΜΕ οτι οι Έλληνες είμαστε ρατσιστές.


Την ίδια στιγμή οι χιλιάδες Έλληνες που είναι θύματα μεταναστών, οι Έλληνες που έχουν δολοφονηθεί απο λαθρομετανάστες σε όλη την Ελλάδα όταν μπήκαν να ληστέψουν το σπίτι τους ή τους λήστεψαν στο δρόμο και αντιστάθηκαν, δεν θα ακουστούν πουθενά ως εγκλήματα ρατσιστικής βίας. 


Στην Ελλάδα των εβραιοκρατούμενων ΜΜΕ και των ξεπουλημένων αριστερο-προοδευτικών δημοσιογράφων, καθηγητών και λοιπών ατόμων που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη, δεν θα ακούσετε ποτέ οτι Έλληνας έπεσε θύμα ρατσιστικής βίας.


Για αυτό και πρώτοι υπαίτιοι των δεινών που υφίστανται καθημερινά οι Έλληνες εξαιτίας της πολυπολιτισμικότητας είναι οι μεγαλοδημοσιογράφοι και τα μεγάλα κανάλια και εφημερίδες. Που θέλουν να μας πείσουν οτι είμαστε ρατσιστές, ενω συμβαίνει το αντίθετο. 


Τα ξεπουλημένα ΜΜΕ και κάποιοι δημοσιογράφοι όταν ένας αστυνομικός δείρει έναν μετανάστη, λένε "ένας αστυνομικός έδειρε έναν μετανάστη". Ενω όταν ένας μετανάστης εγκληματίσει εναντίον ενός αστυνομικού ή Έλληνα πολίτη λένε "ένας πολίτης έδειρε έναν πολίτη" και όχι ένας μετανάστης έδειρε έναν Έλληνα.΄..


Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε στο 5:47 οτι για να επιβιώση ένας πληθυσμός μιάς χώρας χρειάζεται ρυθμός γεννήσεων 2,11 παιδιά ανα οικογένεια. Ιστορικά κανένας πολιτισμός δεν ανέστρεψε ρυθμό ανάπτυξης 1,9. Η Ελλάδα έχει ρυθμό γονιμότητας 1,3. Αδύνατον να αντιστραφεί ο αφανισμός του γηγενούς πληθυσμού της σύμφωνα με την ιστορία.





Στην Ελλάδα υπάρχουν πάνω απο 2.500.000 λαθρομετανάστες που γεννούν με πολύ μεγαλύτερους ρυθμούς, ενώ την ίδια ώρα τους χρηματοδοτεί το κράτος με ένα σωρό επιδόματα. Για αυτό και έρχονται άλλωστε.


Δεν ανησυχούν όταν ο μετανάστης κτυπήσει αστυνομικό. Για αυτούς δεν είναι έγκλημα αν ένας λαθρομετανάστες σκοτώσει ή βιάσει Έλληνα. Έγκλημα και κρούσμα ρατσισμού αποτελεί μόνο αν κάποιος Έλληνας κτυπήσει μετανάστη.


Τα ΜΜΕ και οι αριστερο-προοδευτικοί δημοσιογράφοι είναι συνεργάτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, η οποία προσπαθεί να επιβάλλει την πολυπολιτισμικότητα παγκοσμίως.

2 comments:

Kostas said...

Μια που μιλάμε για προδοσίες, η δικηγόρος κα Κρητικοπούλου, ετοιμάζεται να καταθέσει μύνηση κατα του ΓΑΠ και των συνεργατών του για εσχάτη προδοσία. Οποιος επιθυμεί μπορεί να συνυπογράψει το έγγραφο στο γραφείο της.
Επίσης ο εισαγγελέας κος Σακκάς κατέθεσε μύνηση κατά του Κοινοβουλίου για απιστία κατα του Δημοσίου.
Αυτή κατατέθηκε ήδη δεν προλαβαίνετε να την υπογράψετε.

Anonymous said...

Αυτη τη στιγμη στην αγγλια λαμβανει μερος μια δικη με το ονομα "Leveson Inquiry". Ερευνονται οι κουτσουκελες του Ρουμπερτ Μερντοχ με την εφημεριδα και το καναλι του.
Το ονομα της υποθεσης προερχεται απο το ονομα του δικαστη ( Brian Leve-son).
Οπως ειναι ευκολα αντιληπτο, εβραιος δικαζει εβραιο. Κουτοχορτο οι αγγλοι.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails