Thursday, April 19, 2012

Η κρυφή βιογραφία του μεγιστάνα των ΜΜΕ Ρούπερτ Μέρντοχ

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Συνδυάστε την βιογραφία του Μέρντοχ με την παλαιότερη ανάρτησή μας. Όπως καταλαβαίνετε τα δίκτυα αυτά φροντίζουν να διαμορφώνουν την κοινή γνώμη, μέσω πλύσης εγκεφάλου. Μέσω της επανάληψης δηλαδή και της παράθεσης εντυπωσιακών εικόνων που αποθηκεύονται στον εγκέφαλό μας.. 


Απόσπασμα:


"..ο Μέρντοκ έχει 9 δορυφορικά δίκτυα τηλεόρασης, 100 κανάλια καλωδιακής τηλεόρασης, 175 εφημερίδες, 40 εκδόδεις βιβλίων, 40 τηλεοπτικούς σταθμούς και 1 στούντιο ταινιών. Ακόμη η το τηλεοπτικό δίκτυο του Μέρντοκ «τροφοδοτεί» με ειδήσεις 280.000.000 τηλεθεατές στις ΗΠΑ, 300.000.000 στην Ασία, το καλωδιακό του δίκτυο φτάνει σε 300.000.000 σπίτια και τα περιοδικά του σε 28 εκατομμύρια ανθρώπους.Σύνολικά 4.7 δισεκατομμύρια άνθρωποι( τα ¾ του πλανήτη) ενημερώνονται απο το δίκτυο του Μέρντοκ.."


Ο Rupert MurdochΟι κρυφές εβραϊκές ρίζες του Rupert Murdoch - Μια βιογραφία


του Christopher Bollyn – American Free Press


www.jewwatch.com


Ο Christopher Bollyn είναι ένας ερευνητής δημοσιογράφος που έχει συγγράψει εκτενώς για τα γεγονότα τις 11/9 στους Δίδυμους Πύργους. Τα αποτελέσματα των ερευνών του αμφισβητούν τις επίσημες θέσεις της κυβέρνησης των ΗΠΑ και των ΜΜΕ σχετικά με το ποιοί έκαναν τις επιθέσεις στου Πύργους. Η εβραϊκή οργάνωση ADL και το FOX NEWS κατηγόρησαν τον Bollyn ως αντισημίτη για να αμαυρώσουν τις έρευνές του. Στο τιμόνι και τον δύο οργανισμών βρίσκεται ο Αυστραλός Σιωνιστής Ρούπερτ Μέρντοχ. 


Οι Εβραϊκές ρίζες του Murdoch


Ο Μέρντοχ έγινε Αμερικανός πολίτης για επαγγελματικούς λόγους, σύμφωνα με τον Richard H. Curtiss, συντάκτη των Washington Report on Middle East Affairs. Ο Keith Rupert Murdoch γεννήθηκε στην Μελβούρνη της Αυστραλίας τον Μάρτιο του 1931. Ο πατέρας του ο Sir Keith Murdoch, ήταν εκδότης εφημερίδας και η μητέρα του μια Ορθόδοξη Εβραία, γράφει ο Curtiss, παρόλο που ο Ρούπερτ Μέρντοχ δεν το αναφέρει στις βιογραφίες του.
Ο πατέρας του Μέρντοχ παντρεύτηκε την Elisabeth Joy Greene, κόρη του Rupert Greene το 1928. Απέκτησαν ένα γιό τον Rupert και 3 κόρες. Αργότερα στην ζωή του ο Keith Rupert επέλεξε να χρησιμοποιήσει το όνομα του Εβραίου παππού του απο την πλευρά της μητέρας του.


Ο νεαρός Keith Rupert εκπαιδεύτηκε στην Αυστραλία στο ιδιωτικό σχολείο Geelong και σπούδασε στο ελιτίστικο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στην Αγγλία, σύμφωνα με το περιοδικό Candour.


Ο πατέρας του Murdoch κέρδισε την σημαντική θέση του στην Αυστραλιανή κοινωνία μέσω του τυχαίου γάμου του με την κόρη μίας πλούσιας εβραϊκής οικογένειας.


Μέσω των διασυνδέσεων της γυναίκας του ο Keith Murdoch έγινε γρήγορα απο ρεπόρτερ, πρόεδρος στην Βρετανικής ιδιοκτησίας εφημερίδα στην οποία εργαζόταν. Υπήρχαν αρκετά χρήματα για αυτόν ώστε να αγοράσει έναν τίτλο ιππότη του Βρετανικού τάγματος, δύο εφημερίδες στην Αδελαϊδα,στην Νότια Αυστραλία και ένα ραδιοφωνικό σταθμό σε μια απομακρυσμένη πόλη, γράφει ο Candour το 1984. Για ευνόητους λόγους ο Μέρντοχ πάντοτε προσπαθούσε να αποκρύψει οτι η θεοσεβούμενη μητέρα του τον μεγάλωσε με εβραϊκές αρχές.

Ενω ο Μέρντοχ προσπαθεί να κρύψει τις εβραϊκές ρίζες του, τυγχάνει μεγάλης προβολής απο ακροδεξιούς Σιωνιστές όπως ο Βενιαμίν Νετανιάχου και ο Αριέλ Σαρόν.


Ο νυν πρωθυπουργός του Ισραήλ Νετανιάχου που έγραψε ένα βιβλίο Ο πόλεμος ενάντια στην Τρομοκρατία: Πως η Δύση Μπορεί να κερδίσει το 1986, κάνει συχνές αναφορές στο FoxNews του Μέρντοχ.


Ο πρώην κυβερνήτης της Νέας Υόρκης George Pataki έχει πει οτι δεν υπάρχει εφημερίδα στις ΗΠΑ που να υποστηρίζει περισσότερο το Ισραήλ απο την New York Post του Μέρντοχ.No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails