Friday, April 6, 2012

Οι λαθρομετανάστες απαιτούν να τους δώσουμε μισθό! [video]


Έχετε ακούσει την παροιμία "Δώσε θάρρος στον χωριάτη να σ' ανέβει στο κρεβάτι"; Αυτό ακριβώς είναι το νόημα του σύντομου, αλλά απίστευτα εξοργιστικού βίντεο...

Στην κάμερα του ΣΚΑΙ, λαθρέποικος ερωτάται αν...θέλει να πάει σε στρατόπεδο συγκέντρωσης: Δεν απαντάει μ' ένα Ναι ή Όχι κατευθείαν, αλλά ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ λέει τα εξής:

"Αν μας πάνε εκεί θα μας πληρώνουν, όπως κάνουν στη Γερμανία και τη Γαλλία; Γιατί εκεί δίνουν 300-400-500 ευρώ"!!

Είναι πραγματικά απίστευτο! Οι άνθρωποι που ήρθαν παράνομα στην Ελλάδα και ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ σε βάρος των Ελλήνων, ζητάνε να τους κόψουμε και μισθό!!

Η αλήθεια είναι πως όντως, η Γερμανία τουλάχιστον, δίνει ένα μικρό επίδομα σε όσους λαθρομετανάστες βρίσκονται σε αντίστοιχα κέντρα κράτησης, αλλά η συγκριση με τη χωρα μας ειναι γελοια, αφού οι Γερμανοί έχουν ελάχιστους παράνομους μετανάστες και τους "πληρώνουν" με την προυποθεση να φυγουν συντομα απο τη χωρα τους!

Είναι και το άλλο όμως: Πώς είναι δυνατόν, την ώρα που η ανεργία καλπάζει, οι μισθοί και οι συντάξεις μειώνονται δραματικά και η οικονομία καταρρέει, να έχουν το θράσος να μας εκβιάζουν οι λαθρέποικοι, λέγοντάς μας " Ή μας πληρωνετε ή συνεχιζουμε τη δραση μας";





http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/04/video_5726.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails