Thursday, April 5, 2012

Ο οπλισμός που βρέθηκε στη Λούτσα είχε πάνω το σήμα του UCK

Αναδημοσίευση απο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Για πολλά χρόνια οι ίδιοι άνθρωποι που έδρασαν σαν στρατός "ανεξαρτησίας" στο Κόσοβο τώρα δρουν (για αρχή) μέσω οργανωμένου εγκλήματος  στην Ελλάδα.
Όμως και ανάλογα τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων..είναι αβέβαιο.....για το που και πως θα χρησιμοποιηθούν στο μέλλον.... εντός της χώρας μας.....




- Δεκάδες πολυβόλα και αυτόματα όπλα
- Βλέπουν παραστρατιωτικές ομάδες πίσω από την “παραγγελία” οι αστυνομικοί
- Πάνω από 100 όπλα ικανά να εξοπλίσουν ... λόχο

Απλά... ενδιάμεσος σταθμός η Ελλάδα. Ο προορισμός των όπλων άγνωστος, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν πρόκειται για την εγχώρια αγορά.

Άλλωστε ο τύπος των όπλων δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Βαρέα όπλα όπως πολυβόλα MG3 και ΜΓ42 ή ακόμη και τα MP44 , τα Μ16, είναι πολεμικά όπλα που ποτέ δεν έχουν χρησιμοποιηθεί στην Ελλάδα από τρομοκρατικές ή εγκληματικές οργανώσεις.
Ποιος λοιπόν είναι ο αγοραστής;

Σίγουρα η παραγγελία είναι μεγάλη.

Έτσι είτε μιλάμε για πολλούς αγοραστές σε επίπεδο ομάδας, είτε (όπως είναι και το πιο πιθανό) για μεγάλη παραστρατιωτική, παρακρατική η ακόμη και αντάρτικη “ομάδα”.

Μια μικρή λεπτομέρεια ήρθε να περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.
Ένα αυτοκόλλητο του αυτοαποκαλούμενου απελευθερωτικού στρατού του Κοσόβου, του γνωστού σε όλους με τα αρχικά UCK βρέθηκε πάνω σε ένα από τα όπλα.

Είναι ο UCK ένας από τους “πελάτες”;

Μήπως τα όπλα είναι “μεταχειρισμένα” και μέρος τους προέρχεται απ' τον UCK;
Οι αστυνομικοί προσπαθούν να κάνουν τη διαδρομή ... ανάποδα. Να δουν την προέλευση των όπλων για να μπορέσουν ύστερα να συλλέξουν πληροφορίες για τους πιθανούς αγοραστές.

Ο κατάλογος με τους τύπους των όπλων είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακών. Μεταξύ των όπλων περιλαμβάνονται:
m53
mg42
mp44
mg3

Υποπολυβόλα τύπου “Ζάσταβα”
τυφέκια m1 – m16 – ak47
Πιστόλια “Μπράουνιγκ”, “Ζάσταβα”, “Μπερέτα”, “Βάλτερ”



Όλα δείχνουν πως εντοπίστηκε η “αποθήκη” μεγάλου κυκλώματος εμπορίας όπλων και οι αστυνομικοί αναζητούν τώρα τον ιδιοκτήτη του διώροφου στη Λούτσα, γνωστού δικηγόρου της περιοχής που οι πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται στη Γερμανία...

1 comment:

Anonymous said...

Απο εκεί τα αγόρασαν.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails