Wednesday, April 18, 2012

Μια αποκαλυπτική ομιλία του προέδρου Άσαντ της Συρίας για την Μουσουλμανική Αδελφότητα και η σύνδεση της με τους Χαζάρους

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Συνδέστε αυτά που λέει ο Άσαντ για την Μουσουλμανική Αδελφότητα με την παλιά ανάρτησή μας για τους Χαζάρους. Οι Χάζαροι είναι μία απο τις "μυστηριώδεις" φυλές για τους οποίους δεν γίνεται πουθενά αναφορά σχετικά με την ιστορία τους παρόλο που η "δράση" τους υπήρξε εξαιρετικά πολύπλοκη. Ένα ακόμη παράδειγμα τέτοιας φυλής που διείσδυσε σε μία Αυτοκρατορία για να την αλώσει εκ των έσω κατόπιν σχεδίου είναι και οι Κασσίτες.


Οι Χάζαροι διείσδυσαν στις 3 κυριαρχούσες θρησκείες της εποχής τους, στον Μουσουλμανισμό, Ιουδαϊσμό και Χριστιανισμό κατ' εντολήν του ιερατείου τους και επέλεξαν στην συνέχεια σε φανερό επίπεδο να "ασπαστούν" τον ιουδαϊσμό. Όμως διατήρησαν ανθρώπους της φυλής τους και στις άλλες δύο θρησκείες με απώτερο σκοπό την εκ των έσω κυριαρχία επι των λαών που ασπάζοταν τις θρησκείες αυτές. 


Έτσι σήμερα βλέπουμε διάφορα δόγματα μέσα στις θρησκείες τα οποία παίζουν έναν περίεργο υπονομευτικό ρόλο. Ένα απο αυτά φαίνεται να είναι και η Μουσουλμανική Αδελφότητα που παίζει κυρίαρχο ρόλο στην ανατροπή Μουσουλμανικών καθεστώτων ανα την υφήλιο που αντιτίθενται στην Νέα Τάξη Πραγμάτων. Θυμηθείτε τα σκάνδαλα και τα δόγματα που υπάρχουν και στον Χριστιανισμό και τις καταγγελίες απο ανώτερα στελέχη του Βατικανού ότι μέσα στο Βατικανό υπάρχουν ομάδες που υπονομεύουν την ενότητα και την φήμη του. 


Επίσης τίθεται το ερώτημα για το αν υπάρχουν τέτοιες ομάδες και στην Ορθοδοξία.


Τα παραπάνω βέβαια συνδέονται άμεσα με τον ρόλο της μετανάστευσης παγκοσμίως. Τα προηγούμενα χρόνια είχε διαρρεύσει απο πατριωτικές εφημερίδες οτι μεγάλος αριθμός απο τους λαθρομετανάστες που εισέρχονται στην Ελλάδα απο πλευράς Τουρκίας είναι Χαζαρικής καταγωγής. Αυτοί δεν έρχονται ως απλοί μετανάστες στην Ελλάδα όπως καταλαβαίνετε. Ούτε είναι το πρώτο κύμα Χαζάρων που έφθασε στην χώρα..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails