Monday, April 9, 2012

Τι κοινό έχουν ο Κάρολος Κούν,ο Μαχμούτ Αχμαντινετζάντ,ο Μπόμπυ Φίσερ και ο Κάρλ Μάρξ;

Στην στήλη "Κοινός Νούς" του Θεόδωρου Χατζηγώγου στην εφημερίδα "Στόχος" διαβάζουμε τα παρακάτω εξαιρετικά αποκαλυπτικά:


Δικαίωση Γ.Καψάλη μέσω Εβραίων


Το «Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος» (ΚΙΣΕ) επιβεβαιώνει την εγκυρότητα του «Στόχου»: Από την εποχη του μακαρίτη Γιώργη Καψάλη ο «Στόχος» φωνάζει πως ο Ιδρυτής, του «Θεάτρου Τέχνης», Κάρολος Κουν (1908-1987) ητο 100% Εβραίος, γεννημένος στην Προύσσα της Μικράς Ασίας. Κι ότι είναι απορίας άξιον πώς οι Ναζί, όχι μόνο δεν τον έκαναν σαπούνι τον Κουν, αλλά και του επέτρεψαν να ιδρύσει το «Θέατρο Τέχνης» μεσούσης της Γερμανικής Κατοχής (1942)!..


Ο Κάρολος Κούν..Το πραγματικό του όνομα ήταν Κοέν!

Εμείς οι παλιοί θυμόμαστε τι φοβερές συκοφαντικές επιθέσεις υπέστη απο την Αριστερή Κουλτούρα ο μακαρίτης Καψάλης, κάθε φορά που διετύπωνε μέσω του «Στόχου» αυτή την απλή απορία: Πώς είναι δυνατόν ένας Εβραίος καθηγητής του Κολλεγίου Αθηνών (ο Κούν ήτο καθηγητης και του Ανδρέα Παπανδρέου στο «Κολλέγιον Αθήνών» επί 4ης Αυγούστου) να,μπορεί να ιδρύει ένα Θέαατρο Τέχνης, μεσούσης της Ναζιστικής Κατοχής, ενώ οι υπόλοιποι Εβραίοι της Ελλάδος εστέλλοντο εις την Γερμανίαν δια την ενίσχυσιν της Χιτλερικής Σαπωνοποιϊας;


Το Θέατρο Τέχνης.Το ίδρυσε ο Εβραίος Κούν μεσούσης της Ναζιστικής Κατοχής..

Και να που οι ίδιοι οι Εβραίοι της Ελλάδος δικαιώνουν τον Ιδρυτή του «Στόχου»: Μόλις κυκλοφόρησε το τεύχος Μαρτίου 2012 των «Εβραϊκών Χρονικών», που είναι το επίσημο περιοδικό του ΚΙΣΕ. Στις σελίδες 24 και 25 δημοσιεύονται αποσπάσματα από τα Απομνημονεύματα της Ελληνο-Εβραίας- ηθοποιού Εσθήρ Φράνκο. Μεταξύ άλλων διαβάζουμε μια συνομιλία της Εσθήρ με τον Κάρολο Κουν στην οποία ο Ιδρυτής του «θεάτρου Τέχνης» αποκαλύπτει στην Εβραία ηθοποιό οτι κι ο ίδιος είναι Εβραίος, αλλά έχει αλλάξει το άνομα του από Κοέν σε Κουν για να κάνει καριέρα στην Ελλάδα!» Σε άλλο σημείο των Απομνημονευμάτων της, η Εσθήρ Φράνκο αποκαλύπτει ότι κορυφαίος Έλλην Αρχαιολόγος, Μανώλης Ανδρόνικος, ήτο μέγας Λάτρης και Θαυμαστής των Εβραίων, γι' αυτό (γράφει η Εβραία ηθοποιός) και ο Θεός τον αντάμειψε με την Μεγάλη Ανακάλυψη των Μακεδόνικων Τάφων στην Βεργίνα!..



Και ο Αχμαντινεζάντ είναι Εβραίος!..


Ο Μαχμούτ Αχμαντινετζάντ

'Οταν ο Καψάλης απεκάλυπτε (1984) ότι ο Κάρολος Κουν ήτο Εβραίος, ελάχιστοι το εγνώριζαν. Αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα με τον Αντισημίτη Πρόεδρο του Ιράν, Μαχμούτ Αχμαντινεζάντ. Ελάχιστοι στον κόσμο γνωρίζουν ότι ο 56χρονος Αχμανπνεζάντ είναι Εβραίος της Περσίας).. Ούτε καν η έγκυρη Wikipedia δεν αναφέρει την Εβραϊκή Καταγωγή του διασημότερου ΑντισημΙτη της εποχής μας. 


Η αποκάλυψη έγινε το 2009, από την Βρετανική εφημερίδα «Dairy Telegraph» και το γεγονός μας το θύμισε ο «Ελεύθερος Τύπος» της περασμένης Κυριακής: Η οικογένεια του Αχμαντινεζάντ κατάγεται από τα Αραντάν και ανήκει στην Εβραϊκή Μειονότητα του Ιράν που αριθμεί 25.000 άτομα. 


Το πραγματικό της όνομα είναι Σαμπουρτζιάν, που στα Εβραϊκά σημαίνει «ο υφαντής του Σαμπούρ». Σύμφωνα με την «Daily Telegraph», όταν ο μικρός Μαχμούτ ήταν 4 ετών (1960) οι γονείς του άλλαξαν το επώνυμο τους σε Αχμαντινεζάντ και ασπάστηκαν το Ισλάμ. Αυτό, σύμφωνα μέ τους σοφούς Ραββίνους, καθόλου δεν σημαίνει ότι έπαψαν να είναι Εβραίοι, αφού το «Εβραίος» είναι φυλετική, έννοια κατά τους ίδιους τους Εβραίους. 


Τώρα, αν ρωτάτε πώς είναι δυνατόν ένας φυλετικά Εβραίος σαν τον Αχμαντινεζάντ να βρίζει και να απειλεί τους Εβραίους με κάθε ευκαιρία, η απάντησις είναι απλούστατη: Ο κορυφαίος σκακιστής όλων των εποχών Μπόμπυ Φίσερ (1943 - 2008) ήτο γνήσιος Εβραίος από την μητέρα του Ρεγγίνα, αλλά υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους Αντισημίτες του 20ού Αιώνος! 


Ο διάσημος σκακιστής Μπόμπυ Φίσερ...Ήτο και αυτός Εβραίος στην καταγωγή

Το ίδιο και ο Ιδρυτής του συφιλιδικού Κομμουνισμού, Κάρολος Μαρξ: Προερχόταν από Οικογένεια Εβραίων Ραββίνων, ήτο 100% Εβραίος εξ αμφοτέρων των γονέων του, αλλά έχει σούρει τα μύρια όσα στη Φυλή του, με επιστέγασμα την περίφημη φράση «Ο Μεγάλος Θεός του Εβραίου είναι το Χρήμα»!..


Ο πατέρας του Κομμουνισμού,Κάρλ Μάρξ. Ήταν και αυτός Εβραίος απο οικογένεια ραββίνων μάλιστα..Έτσι εξηγείται το γεγονός οτι ποτέ δεν στράφηκε στοχευμένα εναντίον των Διεθνών Τραπεζιτών. Ήταν και είναι όλοι συμπατριώτες του...

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Πόσο ηλίθιοι είμαστε για να μας εξαπατούν οι Εβραίοι εδω και αιώνες χωρίς να αντιλαμβανόμαστε οτι "όποια πέτρα και να σηκώσεις" βρίσκεις έναν Εβραίο;

4 comments:

Anonymous said...

Ο Καψάλης τι ήταν ο ίδιος;

Anonymous said...

Ο ΒΙΛΙ ΜΠΡΑΝΤ (ΕΛΙΑ ΦΡΑΜ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΧΕΛΜΟΥΤ ΣΜΙΤ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.
ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ.
Η ΜΕΡΚΕΛ (ΚΑΣΝΕΡ)ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.
http://www.jewornotjew.com/

Anonymous said...

THAT JEWS MURDERED THE RUSSIAN ROYAL FAMILY was the greatest travesty beside the crucifixion of Jesus Christ in the history of mankind.

The Russian Imperial Family of Tzar Nicholas II were pious Orthodox Christians. They exemplified all that is precious in a family, namely, Christian piety and love for one’s neighbor.

But the Anti-Christ Jews murdered this preciousness! From then on the world has witnessed and felt the effects of the decline of the family - the staple of an ethical, Christian society. But Anti-Christian Jews, like Jacob Schiff, Chairman of Kuhn & Loeb Bank, who financed the Bolshevik Revolution, have wreaked their destruction on Christian civilization.

It was this Jew, Jacob Schiff, who brought Leon Trotsky (born “Lev Bronstein”) to New York in February 1916. Trotsky recruited Russian Jews from New York’s Russian Jewish immigrant population in the Lower East Side of Manhattan and trained them as revolutionaries.

On March 27 1917, Trotsky and his 300 well-trained Jewish communists from Manhattan’s Lower East Side, boarded the Norwegian steamer “Kristianiafjord” for a journey that brought them to St. Petersburg in Russia.

Their purpose was to establish a Marxist government under the leadership of Lenin, Trotsky, and Stalin. Before departing, Jacob Schiff gave this group $20 million in gold.
http://www.realjewnews.com/?p=109

Anonymous said...

Εβραϊκής καταγωγής ήταν ο Φίσερ, μόνο που δεν ήταν καθόλου εβραίος στη συνείδηση. Να σας υπενθυμίσω, αν δεν το ξέρετε, πως όταν η εβραϊκή εγκυκλοπαίδεια τον ανέφερε ως διάσημε εβραίο, αυτός τους ανάγκασε να αφαιρέσουν το όνομά του λέγοντας πως δεν έχει καμία σχέση με το βρωμερό αυτό γένος. Η συνέχεια του είναι γνωστή. Πέθανε στην ψάθα κυνηγημένος, διωγμένος από την Αμερική ως ανεπιθύμητος.

Ο Κούν, για τον οποίο ισχύουν όλα όσα λέτε, είχε εβραίο πατέρα και Ελληνίδα μάνα. Φυσικά αυτό ξεχνούν να το αναφέρουν οι εβραίοι.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails