Thursday, April 5, 2012

Μπαράζ αυτοκτονιών στην Ελλάδα του μνημονίου

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Βεβαίως και αυτοκτονία δεν είναι ο καταλληλότερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις την οικονομική καταπίεση ή εξαθλίωση. 


Οι συνεχώς αυξανόμενες όμως αυτοκτονίες στην Ελλάδα απο την ημέρα που ξέσπασε η οικονομική κρίση δείχνουν ότι ο Ελληνικός λαός δέχεται εκτός απο οικονομικές και ψυχολογικές πιέσεις προκειμένου να καμφθεί το ηθικό των Ελλήνων και να δεχθούμε την υποδούλωση στα Παγκόσμια αφεντικά, τους Διεθνείς Τραπεζίτες... 


Αυτή η καταπίεση της ψυχής και η δημιουργία αισθήματος αποτυχίας και ντροπής που οδηγεί στην αυτοκτονία πολλούς συμπατριώτες μας έχει καλλιεργηθεί εδω και χρόνια απο τα εβραιοκρατούμενα ΜΜΕ. 


Τα μεγάλα ΜΜΕ φέρουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης γιατί παίζουν το παιχνίδι των αφεντικών τους που δεν είναι άλλοι απο τους δημιουργούς της οικονομικής κρίσης. 


Αντί να αυτοκτονούμε πρέπει να βοηθήσουμε όλοι στην ένωση των Ελλήνων εναντίον των πραγματικών εχθρών της ανθρωπότητας. Που δεν είναι άλλοι απο τους Κεντρικούς Τραπεζίτες που έχουν κοινή καταγωγή. Δείτε το ντοκυμαντέρ "The Money Masters" και διαδώστε το. Πρέπει να γνωρίζεις τον εχθρό σου πρώτα για να τον πολεμήσεις... Δεν πρέπει να στραφούμε ο ένας εναντίον του άλλου για ακόμη μια φορά.






Οι ειδήσεις με τις τελευταίες αυτοκτονίες

Αυτοκτόνησε άνδρας των ΜΑΤ με το υπηρεσιακό του περίστροφο


Σοκ! Και στη Θεσσαλονίκη αυτοκτόνησε 59χρονος για να μη γίνει βάρος στα παιδιά του!


77χρονος αυτοκτόνησε


50 Πατρινοί έχουν σκεφτεί να αυτοκτονήσουν τους δύο τελευταίους μήνες

Την ίδια ώρα οι αποτυχημένοι πολιτικοί-υπάλληλοι των Τραπεζιτών μιλούν υποτιμητικά για τους αυτοκτονηθέντες...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails