Friday, April 13, 2012

Ένα βίντεο απάντηση στην Εκκλησία της Κύπρου που αποφάσισε οτι οι Εβραίοι δεν ευθύνονται για τον θάνατο του Ιησού Χριστού!

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ


Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Το βίντεο αυτό το δημοσιεύσαμε πριν απο ένα χρόνο περίπου.. Το ξαναδημοσιεύουμε για να δείτε όσοι δεν το έχετε δει το μίσος των Εβραίων για τον Ιησού, τον Χριστιανισμό και τους Χριστιανούς. Οι Εβραίοι ξευτιλίζουν τον Ιησού και τον Χριστιανισμό απο την Ισραηλινή τηλεόραση και η Εκκλησία της Κύπρου,αλλά και το Βατικανό τι απαντάνε; Οτι δεν φταίνε οι Εβραίοι για την Σταύρωση του Θεανθρώπου. Αλλάζουν κατα το δοκούν την ιστορία σκλαβώνοντας νοητικά τις επόμενες γενέες. Και γιατί το κάνουν; Γιατί οι Επικυρίαρχοι δεν θέλουν να έχουμε εμείς οι "γκοϊμ" αρνητική άποψη για αυτούς.. Αυτοί να μας υπονομεύουν με κάθε τρόπο και εμείς να τους υπερασπιζόμαστε. 





Δείτε και ένα άλλο βίντεο απο την Ισραηλινή τηλεόραση με το ίδιο εμετικό περιεχόμενο


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails