Friday, April 6, 2012

Υπο ξένη κατοχή η Ελλάδα χειρότερη και απο αυτή των Γερμανών - Συγκλονιστικό βίντεο απο τον ΣΚΑΪ

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Δυστυχώς οι Έλληνες πρέπει να ζήσουν στο πετσί τους τα δεινά της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, υπέρ της οποίας με τόσο ζήλο μιλάνε τα τελευταία 20 χρόνια οι απανταχού αριστεροπροοδευτικοί. 


Οι αριστεροί στην Ελλάδα κατηγορούσαν τους Έλληνες ως ρατσιστές απο τη στιγμή που έγιναν οι πρώτες μαζικές εισβολές λαθρομεταναστών στην Ελλάδα και μας έλεγαν οτι πρέπει να δεχθούμε ΟΛΟΥΣ  τους λαθρομετανάστες στην χώρα και να τους φροντίσουμε κιόλας και να τους δώσουμε και την ελληνική ιθαγένεια.. 


Σιγά-σιγά ακούγονται κάποιες φωνές διαμαρτυρίας απο Έλληνες που μένουν σε περιοχές με πολλούς λαθρομετανάστες, αλλά ακόμη οι Έλληνες δείχνουν οτι δεν έχουν συνειδητοποιήσει οτι η πολυπολιτισμικότητα είναι θανατηφόρα στην κυριολεξία για την Ελλάδα και την Ευρώπη. 


Αυτό το συμπέρασμα το εξάγουμε απο τις δημοσκοπήσεις, στις οποίες τα κόμματα της αριστεράς και γενικά όσα είναι υπέρ της ανεξέλεγκτης εισόδου των μεταναστών στην Ελλάδα πέρνουν τεράστια ποσοστά τα οποία αν αθροιστούν μιλάμε για πλήρη κυριαρχία των αντιρατσιστικών φιλομεταναστευτικών ιδεών.


Οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα είναι κοντά στα 3 εκατομμύρια. Οπότε για να ξυπνήσουν οι Έλληνες θα πρέπει να φθάσουν κοντά στα 20 εκατομμύρια. Τότε όμως θα είναι αργά γιατί θα είναι πλειοψηφία. 


Αν δεν θέλεις και εσύ να ζήσεις τα "οφέλη" της πολυπολιτισμικότητας στο πετσί σου όπως οι Έλληνες που μιλάνε τρομοκρατημένοι στο βίντεο ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΟΥ!


Η επιλογή είναι στα χέρια σου!!


6 comments:

Anonymous said...

Η Ελλάδα είναι υπό την κατοχή των τοκογλύφων, τζογαδόρων και των οργάνων τους (ΔΝΤ, ΕΚΤ, ΕΕ) καθώς και των ντόπιων δωσιλογικών μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων. Αυτοί όλοι είναι που έχουν διαμορφώσει μία πολυπολιτισμικότητα κυρίως μέσα στις συνειδήσεις των λεγόμενων «ντόπιων» πολιτών. Την απώλεια των παραδόσεων και την πολυπολιτισμικότητα την φέρνει η «λαθρομετανάσταση» στις συνειδήσεις που προέρχεται από τον δυτικό υλικό ευδαιμονισμό με τον οποίο προμετράτε ο πλούτος και η φτώχεια. Ο ίδιος δυτικός υλισμός δημιουργεί και τις μετακινήσεις των πληθυσμών με τις οποίες υπηρετούνται πολύπλευρα τα αλλότρια σχέδιά που καταστρώνονται για τον κόσμο. Η λογική του «οι λαθρομετανάστες μας κατέκτησαν και εγκληματούν» είναι πλήρως ενταγμένη στην αλλότρια δυτική λογική του «διαίρει και βασίλευε», και δεν εξυπηρετεί παρά την πραγματική λαθρομετανάστευση στις «ελληνικές» συνειδήσεις πού αλλοιώνει την ευλογημένη μας παράδοσης σύμφωνα πρός την οποία ο συνάνθρωπος δεν είναι ξένος και εχθρός, αλλά αδελφός! Ας συνέλθουμε...δεν είναι αργά!
Έλληνας στά ξένα (κάλιο παρά Ξένος στην Ελλάδα).

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Και αυτοί οι μετανάστες που αρπάζουν πράγματα απο οδηγούς εν κινήσει αδέρφια μας είναι...Ας του αγγαλιάσουμε λοιπόν για να κτυπήσουμε τον δυτικό "υλισμό".. Μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι!!

Anonymous said...

Αυτόν που αγγαλιάζουμε δεν τον αγγαλιάζουμε γιατί κλέβει... τον αγγαλιάζουμε για να μην κλέβει! Το θέμα βέβαια του δυτικού ευδαιμονισμού είναι απόλυτα συνδεδεμένο με την κλοπή που υφίστανται οι 2οι και οι 3οι «κόσμοι» υπέρ του πρώτου «ανεπτυγμένου».Επίσης η κλοπή έχει πολλά πρόσωπα και προσωπεία, και οπωσδήποτε ο ευδαιμονισμός την εμπεριέχει σε όλες της τις μορφές. Όμως η δική μας παράδοση ξέρει να μεταστρέφει και τα πιό αποτρόπαια ανθρώπινα αδικήματα και μειονεκτήματα σε θεία προτερήματα. Ας συνέλθουμε υπάρχει χρόνος..
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Ο ίδιος.

Anonymous said...

Ο ΛΑΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΒΡΟ; ΕΙΔΑΤΕ ΟΙ ΙΡΛΑΝΔΟΙ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ; ΑΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ.

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Προς "April 6, 2012 1:17 PM":
Πολύ ωραία ακούγονται όσα λές..Το συμπέρασμα δηλαδή είναι οτι το λάθος είναι ΟΛΟ των Ελλήνων που δεν μεταχειρίζονται καλά τους μετανάστες..Βέβαια δεν είμαστε σίγουροι αν τις ίδιες θεωρίες θα τις αναπτύσσεις όταν σε κλέψουν και εσένα.. Εμείς παρ' όλα αυτά θα προτιμήσουμε την οδό της ΑΠΕΛΑΣΗΣ..

Anonymous said...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ???

ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ;
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΟΙ ΚΛΗΤΟΡΙΔΟΚΤΟΜΕΣ, ΟΙ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ, ΟΙ ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ, Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΘ ΑΦΡΙΚΑΝΟΑΣΙΑΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;;;

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ! ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΛΗΣΤΕΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ... ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ...

ΑΚΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΒΙΑΖΟΥΝ 90ΧΡΟΝΕΣ...

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΠΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails