Sunday, April 8, 2012

Έρχονται εκλογές και οι επίδοξοι υποψήφιοι ηγέτες μας επισκέπτονται τα "μεγάλα αφεντικά"


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ AMERICAN JEWISH COMMITEE ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ!


Μαζί του και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μ. Κωσταράκος!

«Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκα την πρόσκληση του καλού μου φίλου, εκτελεστικού γραμματέα του AJC, Ντέιβιντ Χάρρις, να παρευρεθώ σήμερα, σ’ αυτή τη συνάντηση, η οποία είναι ακόμη ένας κρίκος στην αλυσίδα των σχέσεών μας ανάμεσα στην Ελλάδα και το Ισραήλ, την Ελλάδα και τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως επίσης και μεταξύ της ελληνοαμερικανικής και ισραηλινοαμερικανικής κοινότητας. Τα τελευταία χρόνια, έχουν γίνει σημαντικά βήματα στο επίπεδο των σχέσεών Ελλάδας και Ισραήλ. Μπροστά στη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνει η γενικευμένη οικονομική κρίση, λαοί σαν τους δικούς μας έρχονται ακόμη πιο κοντά, με πνεύμα συνεννόησης και αμοιβαίας κατανόησης. Την ίδια στιγμή, στην ευρύτερη περιοχή μας, συντελούνται μεγάλες δραματικές εξελίξεις και ανακατατάξεις. Ένα νέο γεωπολιτικό και γεωστρατηγικό περιβάλλον διαμορφώνεται. Η Ελλάδα και το Ισραήλ προχώρησαν σε μια σημαντική κίνηση, σε μια στρατηγικής σημασίας συνεργασία, που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Και όλα όσα ξεκίνησαν εδώ και είκοσι περίπου χρόνια επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας με υπουργό Εξωτερικών τον Αντώνη Σαμαρά, (Σ.Σ. εννοεί την επίσημη αναγνώριση του κράτους του Ισραήλ από τον Α. Σαμαρά, που έγινε το 1991) επικαιροποιήθηκαν τον τελευταίο καιρό με την υπογραφή των νέων συμφωνιών και δείχνουν πλέον ότι ο δρόμος για την Ελλάδα και το Ισραήλ είναι κοινός με αναπτυξιακή προοπτική σε μια εποχή μεγάλων προκλήσεων. Ως λαοί έχουμε μάθει και να τις αντιμετωπίζουμε και να τις ξεπερνάμε. Σε αυτή τη συνάντηση είχα την ευκαιρία να ανταλλάξω απόψεις με διακεκριμένες προσωπικότητες, τόσο του American Jewish Committee, καθώς και σημαντικούς παράγοντες του οικονομικού, επιχειρηματικού και ενεργειακού τομέα. Θα επισκεφθώ και πάλι στις αρχές Μαΐου την Ουάσιγκτον, ανταποκρινόμενος στην επίσημη πρόσκληση σε ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα γεγονότα αυτής της χρονιάς, όπου θα συμμετέχω σε μια συζήτηση από κοινού με συναδέλφους μου υπουργούς της Γερμανίας, του Ισραήλ, και διαπρεπείς προσωπικότητες. Θα ανοίξουμε μια σειρά θεμάτων που έχουν να κάνουν με τη συνεργασία, τη συνύπαρξη και την κοινή προοπτική σ’ ένα μεταβαλλόμενο κόσμο. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Ντέιβιντ για τη ζεστή αυτή φιλοξενία και τον περιμένω βέβαια σύντομα στην Ελλάδα».
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ πως ο Χάρις είχε έρθει πριν μερικούς μήνες στη χώρα μας και μάλιστα βρέθηκε στα γραφεία τη Νδ για πολλές ώρες, ενώ πρόσφατα ο Σαμαράς έστειλε ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ στους Εβραίους του AJC!
Εκείνο που αποκρύπτουν τα ελληνικά Μμε είναι πως στη συνάντηση Σιωνιστών - Αβραμόπουλου, ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Σ/γος Μιχαήλ Κωσταράκος!!!
Οι δύσπιστοι, ας διαβάσουν την τελευταία παράγραφο από την επίσημη ιστοσελίδα του:
Δηλαδή, πολιτειακή ηγεσία ΚΑΙ Στρατός ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails