Monday, April 30, 2012

Οικολόγοι Πράσινοι: Ναι στα καθαρόαιμα στρείδια - Όχι στους καθαρόαιμους Έλληνες!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Οι Οικολόγοι Πράσινοι είναι ένα κόμμα γνωστό για τις "διεθνιστικές" και "αντεθνικές" - "αντιρατσιστικές" τους θέσεις. 


Το περίεργο είναι οτι ενώ οι οικολόγοι Πράσινοι νοιάζονται για τα είδη στρειδιών στην Ελλάδα που δέχονται "εισβολή" απο άλλα είδη στρειδιών απο άλλα μέρη του κόσμου, δεν νοιάζονται καθόλου για την επίθεση που δέχονται οι Έλληνες και η Ελλάδα απο τους "λαθρομετανάστες".


Έτσι τα στρείδια "λαθρομετανάστες" στην Ελλάδα είναι κακά και επικίνδυνα για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας της φύσης, η οποία όπως λένε διατηρείται με φυσικό τρόπο μέσω των φυσικών συνόρων που η ίδια η φύση φρόντισε να υπάρχουν.


Σύμφωνα με τους οικολόγους υπάρχουν πολλές φυλές σκυλιών και αυτό είναι φυσικό, φυσιολογικό και το ζητούμενο για να υπάρχει βιοποικιλότητα. Αυτό όμως που δεν επιτρέπουν οι Οικολόγοι Πράσινοι είναι να υπάρχουν άνθρωποι διαφορετικών φυλών. 


Με ποια λογική βέβαια; Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.


Οι άνθρωποι "λαθρομετανάστες" δεν είναι κακοί για τους Οικολόγους Πράσινους.Αντίθετα είναι καλοί και πρέπει να έρθουν και άλλοι.


Ακόμη οι Οικολόγοι Πράσινοι θεωρούν κακό το να διατηρηθεί η καθαρότητα της ελληνικής φυλής και τους γένους των Ελλήνων και λένε ότι δεν υπάρχουν φυλές και πρέπει να δεχθούμε την πολυπολιτισμική κοινωνία.


Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι ο Τρεμόπουλος είχε εμφανισθεί σε βίντεο παλαιότερα να υπερασπίζεται τους Σκοπιανούς εις βάρος των Ελλήνων.





Βλέπετε οι άνθρωποι δεν είναι σαν τα στρείδια!! Τα στρείδια έχουν κυριαρχικά δικαιώματα στην φυλή και τον τόπο τους, ενώ οι Έλληνες όχι!



Στα στρείδια υπάρχουν διαφορετικές φυλές και πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν.Δεν πρέπει να αφανισθούν!


Το μόνο που πρέπει να αφανισθεί για τους Οικολόγους Πράσινους είναι η ελληνική φυλή.


Διαβάστε το σχετικό άρθρο απο τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ



Κανένα “πράσινο” κίνημα δεν ξεχνά τον “ρατσισμό”, (όπως και τα «δικαιώματα των μειονοτήτων» και «τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων»). Ο αντιρατσισμός τους όμως, πάει περίπατο όταν πρόκειται για ζώα και φυτά.

 

Sunday, April 29, 2012

Πρώην σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου αποκαλύπτει οτι όταν έπεσε η Δικτατορία δεν υπήρχε ούτε μια δραχμή εξωτερικό χρέος και πως οι "δημοκράτες" ήταν λαμόγια!




Ραββίνος αποκάλυψε: "Ο πραγματικός Μεσίας είναι ο Ιησούς Χριστός"


“Aποκάλυψη” Ραβίνου λίγο πριν πεθάνει: “Ο πραγματικός Μεσίας είναι ο Ιησούς Χριστός και θα φανερωθεί, μετά το θάνατο του Αριέλ Σαρόν”


Ο υπέργηρος Ραβίνος Γιτζάκ Καντούρι, με φήμη “αγίου” για τους Ισραηλίτες, που πέθανε στις 28 Ιανουαρίου 2006 σε ηλικία 111 ετών και στην κηδεία του μαζεύτηκαν πάνω από 200.000 Εβραίοι, λίγο πριν πεθάνει, ειδοποίησε τους μαθητές του ότι του φανερώθηκε σε όραμα ο Μεσσίας! Έτσι άφησε ιδιόχειρο σημείωμα αποκαλύπτοντας το όνομά του Μεσσία, με την εντολή να ανοιχτεί ένα χρόνο μετά το θάνατό του! Πράγματι το….

Saturday, April 28, 2012

Ο ρατσισμός βασιλεύει στο Ισραήλ 2 - Πως οι Εβραίοι διώχνουν τους Άραβες απο την αραβική πλευρά της Ιερουσαλήμ

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Προσέξτε στο παρακάτω βίντεο το πως οι Εβραίοι σχεδιάζουν και εφαρμόζουν με θρησκευτική ευλάβεια το σχέδιο εποικισμού της αραβικής πλευράς της Ιερουσαλήμ προκειμένου μια μέρα να έχουν διώξει όλους τους Άραβες απο την περιοχή. 


Εννοείται οτι τα Ηνωμένα Έθνη και οι "Μεγάλες Δυνάμεις" κλείνουν τα μάτια κάνοντας οτι δεν βλέπουν το ύπουλο σχέδιο των Εβραίων. 


Οι Παλαιστίνιοι ζούν υπο την σκληρή τρομοκρατία ενός κράτους-τέρατος, που οι ηλίθιοι "Δυτικοί" επέτρεψαν να υπάρχει και να απειλή την ανθρωπότητα ακόμη και με πυρηνική καταστροφή!
Διαδώστε το βίντεο σε φίλους και γνωστούς...


Ο ρατσισμός βασιλεύει στο Ισραήλ! 2 από Antipliroforisi

Friday, April 27, 2012

Ο ρατσισμός βασιλεύει στο Ισραήλ - Ντοκυμαντέρ με πρωταγωνιστές τον εβραϊκό λαό και τα πιστεύω του

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Πολλοί θα σας πούν οτι οι Εβραίοι δεν πιστεύουν όλοι τους οτι είναι ο "εκλεκτός" λαός του Θεού. Οτι οι απόψεις αυτές αφορούν μόνο μια μικρή μειοψηφία ή οτι αφορούν μόνο τους Σιωνιστές. Σιωνιστές όμως είναι η πλειοψηφία των Εβραίων. 


Στο παρακάτω βίντεο του Louis Theroux θα δείτε τις απόψεις των Εβραίων για τους Παλαιστίνιους και για τον κόσμο. Πιστεύουν οτι η γή στην Παλαιστίνη τους έχει δοθεί απο το Θεό. 


Γνωρίζετε πολλούς λαούς που πιστεύουν αυτό το πράγμα; Γιατί κανένα "δημοκρατικό" κανάλι δεν προβάλλει το ντοκυμαντέρ αυτό αλλά και άλλα παρόμοια που αποκαλύπτουν τον ρατσισμό που κυριαρχεί στην βάση του εβραϊκού λαού;


Γιατί απλούστατα οι Εβραίοι ελέγχουν τα ΜΜΕ παγκοσμίως.
Για αυτό και όπως θα δείτε στο βίντεο αυτό αλλά και στο υπόλοιπο ντοκυμαντέρ που θα μεταφράσουμε και θα ανεβάσουμε εν καιρώ, οι Εβραίοι λένε "Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος για μας". 


Γιατί ξέρουν οτι ο κόσμος δεν πρόκειται ποτέ να μάθει απο τα κατεστημένα ΜΜΕ την αλήθεια για τις απόψεις τους...



Ο ρατσισμός βασιλεύει στο Ισραήλ! 1 από Antipliroforisi

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΕ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΚΑΙ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ"

Η εβραϊκότητα της Goldman Sachs



"Ένα μεγάλο καλαμάρι βαμπίρ" που είναι "παντού", χαρακτηρίζει σε μεγάλο άρθρο του, το περιοδικό Rolling Stone, την Goldman Sachs, τον χρηματοπιστωτικό κολοσσό, γνωστό για την ηγετική του θέση στη διεθνή σκηνή και για το ρόλο του στην διαδικασία «αναπροσαρμογής» του ελληνικού χρέους προ της εισαγωγής της χώρας μας στην Ευρωζώνη.

Το αξιοσημείωτο άρθρο (εδώ) για την Goldman Sachs, λέει ότι το "πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρετε για την Goldman Sachs είναι ότι είναι παντού.

"Η πιο ισχυρή επενδυτική τράπεζα στον κόσμο είναι ένα μεγάλο καλαμάρι βαμπίρ τυλιγμένο γύρω από το πρόσωπο της ανθρωπότητας, που αδυσώπητα επιτίθεται με το χωνί που ρουφάει το αίμα σε οτιδήποτε μυρίζει σαν χρήμα.

 
"Στην πραγματικότητα, η ιστορία της πρόσφατης χρηματοπιστωτικής κρίσης, η οποία διπλασιάζεται σαν μια ιστορία της ραγδαίας μείωσης και πτώσης της ξαφνικά προδομένης στεγνής αμερικανικής αυτοκρατορίας, διαβάζεται ως το ‘ποιος είναι ποιος’ των αποφοίτων της Goldman Sachs."

Το άρθρο συνεχίζεται στη λίστα με τους κυριότερους παράγοντες του «βαμπίρ καλαμαριού», οι περισσότεροι από τους οποίους, είναι Εβραίοι.

  

Η Goldman Sachs ιδρύθηκε το 1869 από τους Εβραίους Marcus Goldman(1821 –1904) και Samuel Sachs (1851 – 1935).

Σήμερα καίριες θέσεις στην «πολυεθνική» Goldman Sachs έχουν οι:
Lloyd Blankfein (Εβραίος) - Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος, Gary D. Cohn (Εβραίος) - Πρόεδρος και Γενικός Επιχειρησιακός Διευθυντής , John S. Weinberg (Εβραίος) – Αντιπρόεδρος,  David Viniar (Εβραίος) - Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος & Οικονομικός Διευθυντής και άλλοι.

 

Συνολικά, από τα εννέα (9) ανώτατα στελέχη της Goldman Sachs, τα έξι (6) είναι Εβραίοι. Αυτό αντιστοιχεί σε ποσοστό της τάξης του 67%. Από τα δώδεκα (12) μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Goldman Sachs, τα επτά (7) είναι οι Εβραίοι ή έχουν συζύγους εβραϊκής καταγωγής. Αυτό αντιστοιχεί σε ποσοστό της τάξης του 58%. Από τα είκοσι εννέα (29) μέλη της επιτροπής διαχείρισης της Goldman Sachs, τα δεκαεπτά (17) είναι Εβραίοι. Αυτό αντιστοιχεί σε ποσοστό της τάξης του 59%.
Σημειώνεται ότι οι Εβραίοι αποτελούν το 1.7 με 2.1% του συνολικού πληθυσμού στις ΗΠΑ.

Τον προηγούμενο μήνα ξέσπασε σάλος μετά την παραίτηση που υπέβαλε ανώτατο διευθυντικό στέλεχος της εταιρείας στο Λονδίνο, υποστηρίζονταςότι «δεν μπορεί πλέον να εργάζεται με ήσυχη τηνσυνείδησή του».

Ο κ. Greg Smith, (Εβραίοςκαι αυτός) manager του τμήματος χρηματιστηριακών Παραγώγων στην Ευρώπη, παραιτήθηκε δηλώνοντας πως το περιβάλλον εργασίας στην Goldman Sachs έχει καταστεί πλέον «τόσο τοξικό και καταστροφικό όσο δεν ήταν ποτέ…»

Το πιο απίστευτο όμως στις κατηγορίες που εκτόξευσε είναι το ότι διατείνεται πως η «γραμμή» από τη διοίκηση της μεγαλύτερης επενδυτικής τράπεζας στον πλανήτη  προς τα στελέχη της είναι το μότο:«πώς να ξεγυμνώσουμε τα κοροΐδα» τους πελάτες μας…»!

Ο κύριος Smith κατηγόρησε ευθέως την ηγεσία της Goldman Sachs πως είναι «χρεοκοπημένη ηθικά» και πως ασχολείται μόνον με το πώς θα εξασφαλίσει το μάξιμουμ των κερδών για τον οίκο, ακόμα και σε βάρος των συμφερόντων των πελατών της.

Γράφει, μεταξύ άλλων: «Αυτή την περίοδο, η πιο συχνή ερώτηση που ακούω από junior αναλυτές σχετικά με τα παράγωγα είναι "Πόσα λεφτά βγάλαμε από τον πελάτη;". Με ενοχλεί το ίδιο κάθε φορά που το ακούω γιατί είναι ένα ξεκάθαρο καθρέφτισμα εκείνων που "πιάνουν" από τους ανώτερούς τους για το πώς θα πρέπει να συμπεριφερθούν. Φανταστείτε πώς θα είναι σε 10 χρόνια: Δεν χρειάζεται να είστε επιστήμονες για να καταλάβετε ότι ο junior analyst που κάθεται ήρεμα στην άκρη του δωματίου και ακούει για τα "κορόιδα", πώς να τους "βγάλουμε τα μάτια" και πώς να "πάρουμε λεφτά", δεν είναι και το ιδανικό μοντέλο πολίτη».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Τελικά μας ψεκάζουν ή όχι; Βίντεο

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε ένα αεροπλάνο που αφήνει πίσω του μια λευκή ουρά.. Κάποιοι που δεν έχουν ψάξει αρκετά το θέμα των χημικών αεροψεκασμών με βαρέα μέταλλα λένε οτι οι λευκές αυτές ουρές που μένουν για πολλές ώρες στην ατμόσφαιρα και δεν διαλύονται είναι απλά καυσαέρια αεροπλάνων που παγώνουν. Όπως θα δείτε στο βίντεο όμως κάποια στιγμή η λευκή ουρά του αεροπλάνου σταματά να εμφανίζεται πίσω απο το αεροπλάνο.. Αν μιλούσαμε για καυσαέρια τότε θα συνέχιζαν και δεν θα σταματούσαν...





Δείτε επίσης ένα βίντεο με έρευνες που έχουν γίνει σχετικά με τα chemical trails ΕΔΩ

Thursday, April 26, 2012

Συνελήφθη 15μελής συμμορία ληστών με ΑΚ-47 – Οποία έκπληξις ήταν όλοι… αλλοδαποί !


ImageΓια μία ακόμα φορά επιβεβαιώνεται ότι η πλειονότητα των αποκαλούμενων «βαρέως» τύπου εγκλημάτων πραγματοποιείται από τι άλλο αλλοδαπούς. Πιο συγκεκριμένα 15μελής (!) συμμορία αλλοδαπών μεταναστών ηλικίας 20-35 ετών, η οποία είχε διαπράξει 4 ένοπλες ληστείες  συνελήφθη από την Αστυνομία της Θεσσαλονίκης.
Οι αδίστακτοι σκληροί αλλοδαποί ληστές με την περίσσια «γενναιότητα» συνήθιζαν να εισέρχονται με τα πολεμικά τυφέκια ως άλλοι κατακτητές μίας άλλης εποχής (βλ. Ναζί) στα σπίτια και στους χώρους εργασίας ανυπεράσπιστων φορολογούμενων Ελλήνων πολιτών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας  από την έρευνα που διενεργήθηκε προέκυψε ότι:

Wednesday, April 25, 2012

Ποιό είναι το θέμα στο οποίο έχουν κοινή γραμμή ο Νικολά Σαρκοζί με τον Φρανσουά Ολάντ;


Francois Hollande: "Θα είμαι αμείλικτος με την καταπολέμηση του αντισημιτισμού αν εκλεγώ.."




Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Δεν σας προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι οι υποψήφιοι για πρόεδροι και πρωθυπουργοί στις "Μεγάλες Δυνάμεις" πρέπει για να έχουν πιθανότητες να εκλεγούν να δηλώσουν τα φιλοεβραϊκά τους συναισθήματα; 
Μάχη κατα του αντισημιτισμού, απόκρυψη των εγκλημάτων του Ισραήλ, απόκρυψη του οτι όλοι οι τραπεζίτες που δημιούργησαν την παγκόσμια κρίση είναι Εβραίοι και πάει λέγοντας... 


PARIS (AFP) -- Ο υποψήφιος πρόεδρος Γαλλίας με τους Σοσιαλιστές, Francois Hollande, είπε σε μια συνέντευξή του σε ένα εβραϊκό εβδομαδιαίο περιοδικό οτι αν εκλεγεί θα είναι αμείλικτος με την καταπολέμηση του αντισημιτισμού στην Γαλλία.


 "Θα είμαι αμείλικτος στην καταπολέμηση του αντισημιτισμού. Η ασφάλεια των Εβραίων δεν είναι πρόβλημα μιας συγκεκριμένης κοινότητας," είπε στο Actualite Juive.
"Δεν εναπόκειται στους Εβραίους της Γαλλίας να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, αλλά στην Δημοκρατία να τους προστατέψει. Δεν θα επιτρέψω σε τίποτα τέτοιο να περάσει, αντισημιτικές ενέργειες, λόγια και γενικότερα οτιδήποτε μπορεί να συμβάλει στην δημιουργία κλίματος που θα απομονώσει τους Εβραίους στο εσωτερικό της ίδιας της χώρας τους",είπε ο Hollande, ο οποίος κέρδισε στον πρώτο γύρο των Γαλλικών εκλογών.


"Το διαδίκτυο θα αποτελεί ένα ειδικό θέμα για την κυβέρνηση και θα δείξει ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό", πρόσθεσε ο Ολάντ(Σ.Α: Αυτό το λέει ο Ολάντ γιατί στην Γαλλία τα τελευταία χρόνια μεγάλος αριθμός Γάλλων αναζητά στο διαδίκτυο την εβραϊκή καταγωγή των πολιτικών στην Γαλλία. Οι αναζητήσεις αυτές αυξήθηκαν ραγδαία απο την στιγμή που έγινε Πρόεδρος ο εβραϊκής καταγωγής με παππού απο την Θεσσαλονίκη Νικολά Σαρκοζί και τοποθέτησε στα υπουργεία του πολλούς Εβραίους. Έτσι ο Ολάντ όντας εβραϊκότερος του Σαρκοζί θα φιμώσει και το διαδίκτυο).


Αναφερόμενος στην δολοφονία τον προηγούμενο μήνα στην Τουλούζη τριών Εβραιόπουλων και ενός καθηγητή σε ένα εβραϊκό σχολείο απο έναν Γάλλο ισλαμιστή τρομοκράτη, ο οποίος δολοφόνησε επίσης 3 στρατιώτες, ο Holland είπε οτι "είναι ένα τραύμα για όλη την Γαλλία" και αποκάλεσε "ανυπόφορο" το γεγονός οτι οι Εβραίοι δέχθηκαν επίθεση στο έδαφός μας "επειδή είναι Εβραίοι".
Περιέγραψε επίσης τα "Ισλαμικά ρεύματα" ως "η πιο άμεση πηγή αντισημιτισμού".


"Πρέπει να την καταπολεμήσουμε δυνατά", είπε, συμπληρώνοντας "αυτή η μάχη δεν είναι μάχη μεταξύ πολιτισμών, είναι ένας πόλεμος του βαρβαρισμού εναντίον όλων των άλλων πολιτισμών".


Όταν ρωτήθηκε για τις θέσεις του στην Ισραηλινο-παλαιστινιακή σύγκρουση, ο Francois Holland, δήλωσε οτι πρόκειται για "δύο γειτονικά κράτη και κυρίαρχα, τα οποία το ένα σέβεται το άλλο." (Σ.Α:Εδω ο Ολάντ έδω ρεσιτάλ φιλοεβραϊσμού αποφεύγοντας να πάρει ξεκάθαρη θέση για το ποιός έχει δίκαιο στο Παλαιστινιακό ζήτημα και δείχνοντας ξεκάθαρα οτι θα συνεχίσει και αυτός όπως και οι προηγούμενοι να αποσιωπά τα εγκλήματα του Ισραήλ. Την ίδια ώρα που το διαδίκτυο βρίθει με βίντεο και άρθρα για την βία του Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων ο Ολάντ μιλάει για "δύο κυρίαρχα κράτη". Μας δουλεύει κανονικά).


Στο θέμα της Ιερουσαλήμ, είπε οτι "είναι θέμα των δύο πλευρών να αποφασίσουν". "Δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο το θέμα της Ιερουσαλήμ στο να βρεθεί λύση για το θέμα".

Tuesday, April 24, 2012

Οι antifa θέλουν να δούν Εκκλησίες να καίγονται.Σε καμιά περίπτωση Συναγωγές!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Οι Antifa στην Γερμανία και στις υπόλοιπες χώρες έχουν εμφανιστεί σε διαδηλώσεις τους πολλές φορές με σημαίες του Ισραήλ. Το ίδιο και παρεμφερείς οργανώσεις όπως η Terminal 119. Το αξιοσημείωτο στις οργανώσεις αυτές είναι εκτός του μεγάλου αριθμού Εβραίων που συμμετέχουν σε αυτές, οτι είναι εναντίον των Παλαιστινίων και υπέρ του Ισραήλ. Πρώτο μέλημά τους είναι η προάσπιση του Εβραϊσμού. Για αυτό και όπως θα δείτε παρακάτω στην ανάρτηση του "ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ" στρέφονται ενάντια στην Χριστιανική θρησκεία και ουδέποτε ενάντια στην Εβραϊκή. Δείτε την σημαία του Ισραήλ που κρατούσαν στην Γερμανία σε μία απο τις συγκεντρώσεις τους. 
Φανταστείτε μόνο τι θα συνέβαινε αν έβγαιναν "ακροδεξιοί" και έλεγαν οτι θέλουμε να δούμε Συναγωγές να καίγονται. Οι αριστερο-προοδευτικοί δημοσιογράφοι θα ξεσήκωναν τον κόσμο ενάντια στον "αντισημιτισμό" και θα ζητούσαν στην κυβέρνηση να πάρει μέτρα ενάντια στον Ρατσισμό. Αυτό βέβαια δεν θα συμβεί στην περίπτωση των Antifa, γιατί όπως καταλαβαίνετε έχουν ιουδαϊκές πλάτες...


Αλληλεγγύη στο Ισραήλ λέει το πανό που αποτελείται απο το έμβλημα των Antifa και τη σημαία του Ισραήλ..


Η είδηση απο ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Μήνυμα μίσους σε ιστοσελίδα των Antifa που θέλουν να "δουν τις εκκλησίες να καίγονται". Καμία εισαγγελική έρευνα (γιατί δεν είναι τζαμιά ή συναγωγές)




Δεν χρειάζεται να πας στο Πακιστάν ή στη Νιγηρία για να δεις χριστιανούς να εκτίθενται σε διώξεις, βία και μίσος. Μπορείς να βρεις παρόμοια στη Γερμανία.

Μια online πρόσκληση "να δούμε εκκλησίες να καίγονται", δόθηκε στη δημοσιότητα ως "Χριστουγεννιάτικη ευχή" για το 2011 από μια ομάδα αριστερών εξτρεμιστών που ονομάζεται ‘Antifa Freiburg’ («αντίφα Φράιμπουργκ»). "Εμείς θα συνεχίσουμε να ελπίζουμε ότι θα υπάρξει ένα θαύμα και θα μπορούμε να θερμανθούμε το επόμενο έτος στη λάμψη των εκκλησιών που θα καίγονται".

Έχοντας λάβει αρκετές καταγγελίες από Χριστιανούς οι οποίοι φοβούνταν ότι τις  προτροπές, αν ίσως όχι άμεσα, μπορεί σύντομα να ακολουθήσουν ενέργειες, ο εισαγγελέας άρχισε έρευνα - αλλά στη συνέχεια αποφάσισε να εγκαταλείψει την υπόθεση, λέγοντας ότι η επιθυμία που εξέφρασε η αντίφα Φράιμπουργκ να "δούμε μερικές εκκλησίες να καίγονται τον επόμενο χρόνο" ήταν απλά μια «άγευστη δημοσίευση η οποία, αφού δεν στρέφεται εναντίον ενός συγκεκριμένου προσώπου ή ενός συγκεκριμένου κτιρίου εκκλησίας, δεν σχετίζεται με το ποινικό δίκαιο. Επιπλέον, ισχυρίζεται ότι «θα ήταν σε κάθε περίπτωση δύσκολο να προσδιοριστεί ο συγγραφέας της πρόσκλησης», δεδομένου ότι η αντίφα Φράιμπουργκ δημοσιεύει την εμπρηστική προπαγάνδα της από ένα διακομιστή που βρίσκεται στην Ισλανδία.
           
       
Η ατιμωρησία φέρνει το έγκλημα. Η άρνηση του εισαγγελέα να διερευνήσει περαιτέρω την υπόθεση αυτή ελήφθη ως ενθάρρυνση, από τους αυτο-χαρακτηριζόμενους «αντιφασίστες» (οι οποίοι, αν κρίνουμε από τις πράξεις τους, είναι στην πραγματικότητα τα Τάγματα Εφόδου της εποχής μας): που δημοσίευσαν αμέσως μετά μια άλλη εμπρηστική δήλωση, ζητώντας να καούν οι εγκαταστάσεις της Kath.net, της καθολικής ιστοσελίδας που έφερε στο φως την υπόθεση.

Φαντάζεται κανείς κάποιον εισαγγελέα οπουδήποτε στην Ευρώπη, να κάνει εξίσου τα στραβά μάτια σε εγκλήματα μίσους και προτροπές για βία που θα στρέφονταν κατά Εβραίων, Μουσουλμάνων, ‘Ρομά’, Αφρικανών, ομοφυλόφιλων ή οποιασδήποτε άλλης κοινωνικής ομάδας; Φυσικά όχι. Αλλά αν τα εγκλήματα μίσους στρέφονται κατά των χριστιανών, τότε φαίνεται να είναι εντελώς αποδεκτά. Και φυσικά κανείς δεν διαμαρτύρεται, κανείς δεν φωνάζει για «ρατσισμό» και «αγώνα κατά της χριστιανοφοβίας». Όπως μια παλιά παροιμία λέει: Ο Αντι-χριστιανισμός είναι ο αντισημιτισμός της Αριστεράς.

 
Το «Παρατηρητήριο για την Μισαλλοδοξία και τις Διακρίσεις κατά των Χριστιανών», (“Observatoryon Intolerance and Discrimination against Christians”)από όπου προέχεται και η είδηση, είναι ένα μη κυβερνητικό ερευνητικό ινστιτούτο που εδρεύει στη Βιέννη και το οποίο δημοσίευσε πρόσφατα μια έκθεση σχετικά με τα εγκλήματα μίσους κατά των χριστιανών στην Ευρώπη. Έχει βρεθεί ότι οι Χριστιανοί είναι τα συχνότερα θύματα λόγου μίσους και βίας. Όχι κάποια από όλες αυτές τις «ευπαθείς ομάδες» και «μειονότητες» που συνήθως μονοπωλούν το ρόλο του «θύματος», αλλά οι Χριστιανοί. Και πολύ συχνά οι δράστες των εγκλημάτων αυτών είναι ριζοσπαστικές φεμινίστριες, ριζοσπαστικές ομάδες του ομοφυλοφιλικού λόμπι και φανατικοί υπέρ των αμβλώσεων.

Monday, April 23, 2012

Τα μεγάλα ΜΜΕ και κάποιοι δημοσιογράφοι πράττουν εσχάτη προδοσία κατά της Ελλάδας και της ανθρωπότητας

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Όλοι ακούσαμε και είδαμε για τον ξυλοδαρμό ενός μετανάστη που έκαιγε κάδους και προκαλούσε ζημιές σε οχήματα πολιτών, απο μερικούς αστυνομικούς. Σίγουρα η κίνηση αυτή των αστυνομικών δεν ήταν η κατάλληλη. Γιατί θα έπρεπε να γνωρίζουν οι αστυνομικοί οτι σε περίπτωση που διέρρεε κάποιο βίντεο θα ήταν αυτό ακριβώς που ήθελαν τα κατεστημένα ΜΜΕ για να κατηγορήσουν την αστυνομία και τον ελληνικό λαό ως "ρατσιστές". Ταυτόχρονα θα δημιουργούσαν, όπως κάνουν πάντοτε άλλωστε, εικόνα συμπόνοιας για τους λαθρομετανάστες, διαστρεβλώνοντας την αλήθεια.


Έτσι και έγινε. Ένας αριστερός σκηνοθέτης που ζεί στην γειτονιά αυτή και είναι περήφανος όπως δήλωσε οτι ενω είναι ο μόναδικός λευκός κάτοικος δεν έχει πέσει(ακόμη)θύμα κάποιας εγκληματικής πράξης, μαγνητοσκόπησε την σκηνή και ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο.


Τα ξεπουλημένα ΜΜΕ έδωσαν τεράστια έμφαση στο περιστατικό επικεντρώνοντας την προσοχή των Ελλήνων στο ότι οι αστυνομικοί τον έδειραν. Καθόλου έμφαση στην εγκληματική του πράξη δεν δόθηκε, χωρίς να λέμε βέβαια οτι θα έπρεπε να τον δείρουν. Το αντίθετο. Θα έπρεπε οι ίδιοι οι αστυνομικοί ή άλλοι πολίτες να τον τραβήξουν βίντεο που βάζει φωτιές σε κάδους και να το ανεβάσουν στο διαδίκτυο.


Γιατί δυστυχώς ζούμε σε μία χώρα που ο ξυλοδαρμός ενός μετανάστη απο την αστυνομία θα τύχει τεράστιας προβολής και διασυρμού της χώρας απο τα ΜΜΕ οτι οι Έλληνες είμαστε ρατσιστές.


Την ίδια στιγμή οι χιλιάδες Έλληνες που είναι θύματα μεταναστών, οι Έλληνες που έχουν δολοφονηθεί απο λαθρομετανάστες σε όλη την Ελλάδα όταν μπήκαν να ληστέψουν το σπίτι τους ή τους λήστεψαν στο δρόμο και αντιστάθηκαν, δεν θα ακουστούν πουθενά ως εγκλήματα ρατσιστικής βίας. 


Στην Ελλάδα των εβραιοκρατούμενων ΜΜΕ και των ξεπουλημένων αριστερο-προοδευτικών δημοσιογράφων, καθηγητών και λοιπών ατόμων που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη, δεν θα ακούσετε ποτέ οτι Έλληνας έπεσε θύμα ρατσιστικής βίας.


Για αυτό και πρώτοι υπαίτιοι των δεινών που υφίστανται καθημερινά οι Έλληνες εξαιτίας της πολυπολιτισμικότητας είναι οι μεγαλοδημοσιογράφοι και τα μεγάλα κανάλια και εφημερίδες. Που θέλουν να μας πείσουν οτι είμαστε ρατσιστές, ενω συμβαίνει το αντίθετο. 


Τα ξεπουλημένα ΜΜΕ και κάποιοι δημοσιογράφοι όταν ένας αστυνομικός δείρει έναν μετανάστη, λένε "ένας αστυνομικός έδειρε έναν μετανάστη". Ενω όταν ένας μετανάστης εγκληματίσει εναντίον ενός αστυνομικού ή Έλληνα πολίτη λένε "ένας πολίτης έδειρε έναν πολίτη" και όχι ένας μετανάστης έδειρε έναν Έλληνα.΄..


Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε στο 5:47 οτι για να επιβιώση ένας πληθυσμός μιάς χώρας χρειάζεται ρυθμός γεννήσεων 2,11 παιδιά ανα οικογένεια. Ιστορικά κανένας πολιτισμός δεν ανέστρεψε ρυθμό ανάπτυξης 1,9. Η Ελλάδα έχει ρυθμό γονιμότητας 1,3. Αδύνατον να αντιστραφεί ο αφανισμός του γηγενούς πληθυσμού της σύμφωνα με την ιστορία.





Στην Ελλάδα υπάρχουν πάνω απο 2.500.000 λαθρομετανάστες που γεννούν με πολύ μεγαλύτερους ρυθμούς, ενώ την ίδια ώρα τους χρηματοδοτεί το κράτος με ένα σωρό επιδόματα. Για αυτό και έρχονται άλλωστε.


Δεν ανησυχούν όταν ο μετανάστης κτυπήσει αστυνομικό. Για αυτούς δεν είναι έγκλημα αν ένας λαθρομετανάστες σκοτώσει ή βιάσει Έλληνα. Έγκλημα και κρούσμα ρατσισμού αποτελεί μόνο αν κάποιος Έλληνας κτυπήσει μετανάστη.


Τα ΜΜΕ και οι αριστερο-προοδευτικοί δημοσιογράφοι είναι συνεργάτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, η οποία προσπαθεί να επιβάλλει την πολυπολιτισμικότητα παγκοσμίως.

Saturday, April 21, 2012

Το ύπουλο φασιστικό φακέλωμα του facebook - Γιατί σου ζητάνε τον αριθμό του κινητού σου;

Το τελευταίο καιρό όποιος θέλει να δημιουργήσει ένα προφίλ στο facebook καλείται να προσκομίσει έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου, προκειμένου να ενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. 


Στην συνέχεια στέλνεται ένας κωδικός στο κινητό τηλέφωνο του χρήστη, τον οποίο πρέπει να εισάγει στην σελίδα για να μπορέσει να συνεχίσει. 


Η google που είναι ιδιοκτήτρια του facebook λέει οτι αυτό γίνεται καθαρά για να αποκλείσει κακόβουλο λογισμικό και να μην επιτρέπει σε "πλαστά" προφίλ να παρενοχλούν τους υπόλοιπους χρήστες. Λέει με λίγα λόγια οτι η διαδικασία αυτή γίνεται για λόγους ασφαλείας.


Αυτό που δεν παρατήρησαν όσοι έκαναν την διαδικασία αυτή, είναι οτι μόλις ένας καινούργιος χρήστης εισάγει τον κωδικό που του έχει σταλθεί απο το κινητό του και προχωρήσει στο επόμενο βήμα, του προτείνονται σαν φίλοι, άτομα τα οποία έχουν επίσης εισάγει τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου στο facebook και υπάρχουν στην λίστα τηλεφώνων του κινητού του χρήστη.


Όπως καταλαβαίνετε συνδέονται οι αριθμοί στο κινητό του χρήστη με τα πρόσωπα στα οποία ανήκουν και έχουν προφίλ στο facebook.


Άρα η google και το facebook παίρνουν πληροφορίες απο τα κινητά τηλέφωνα, οι αριθμοί των οποίων δίνονται για "λόγους ασφαλείας". 


Μας φακελώνουν ολοκληρωτικά για την "ασφάλειά" μας.


Δείτε επίσης αυτό το βίντεο



Διαβάστε και το άρθρο μας 


ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ Google, Facebook, Wikipedia, Yahoo!, MySpace, eBay...

Thursday, April 19, 2012

Οι κορυφαίοι ραββίνοι του Ισραήλ συμπαραστέκονται στον Ισραηλινό αντισυνταγματάρχη που κτύπησε το Δανό διαδηλωτή


Τι λένε οι Ραβίνοι για την βία, την κτηνωδία και την κατάχρηση εξουσίας απο τον Ισραηλινό Στρατό


Από τον Gilad Atzmon




Τα τελευταία χρόνια έχουμε ακούσει για λίγους σποραδικούς ραβίνους που κάνουν προώθηση της ειρήνης,της δικαιοσύνης και του ανθρωπισμού .


Αλλα πιο συχνά όπως φαίνεται οι εξέχοντες ραβίνοι του iseael είναι ανοιχτά ενθουσιώδεις για την βία ,την κτηνωδία και την κατάχρηση της εξουσίας.


Το Ynet αναφέρει σήμερα ότι οι κορυφαίοι ραβίνοι του Ισραήλ σπεύδουν να στηρίξουν τον αντισυνταγματάρχη Eisner, ένα χούλιγκαν αξιωματικό του Ισραηλινού Στρατού - IDF(Israel Defense Forces) που επιτέθηκε σε έναν δανό ακτιβιστή ειρήνης.


Δείτε την βίαιη επίθεση του ισραηλινού αντισυνταγματάρχη Eisner.





Πολλοί εξέχοντες ραβίνοι εξέφρασαν την υποστήριξη τους για τον θρησκευόμενο αντισυνταγματάρχη που πιάστηκε από τον φακό τις κάμερας να  επιτίθεται βάναυσα στον ακτιβιστή ειρήνης με το όπλο του.


 Οι ραβίνοι  επιμένουν ότι απόφαση του στρατού να αναστείλει τον αντισυνταγματάρχη ήταν παρορμητική.


Ο αντισυνταγματάρχης Eisner εξέφρασε τις τύψεις του για τις πράξις του,λέγοντας ότι ενώ αυτός δεν έπρεπε να χτυπήσει με το όπλο τον ακτιβιστή ,το απόσπασμα του video που δόθηκε απεικόνιζε μονο "60 δευτερόλεπτα από ένα συμβάν 2 ωρών". Αυτή είναι πραγματικά μία ταλμουδική επιστροφή.
Αντί να ανιμετωπίσουν το θέμα βάση τις πραγματικότητας και τις αληθειας, μας ζητούν να ασχοληθούμε με το άγνωστο χαμένο απόσπασμα..


Ο ραβίνος Haim Drukman, που ήταν ο μέντορας του Eisner , περιέγραψε τον πρώην μαθητή του:"ένας καλός άνθρωπος, ένας ιδεαλιστής . Δεν επέλεξε την στρατιωτική καριέρα επειδή ήθελε δουλειά , είναι εκεί για να δόσει την ζωή του για την ασφάλεια του Ισραηλινού Στρατού"


Ο Ραβίνος Drukman μπορεί να είναι σωστός εδώ, βλέποντας ξανά το απόσπασμα, πρέπει να παραδεχτούμε πως ο σιωπηλός Δανός ακτιβιστής ειρήνης φαίνεται πράγματι να  απειλεί τον Ισραηλινό Στρατό, το κράτος του Ισραήλ, και τον Εβραϊκό λαό γενικότερα.


Ο πρώην αρχηγός ραββίνος του Ισραηλινού Στρατού Avihai Ronski ήρθε σε σύγκρουση με την απόφαση της αναστολής του Eisner , που ο οποιος τον περιέγραψε ως "ένα ιδιαίτερα ηθικό άτομο".


Πιστεύω πως μέχρι τώρα είναι ξεκάθαρο στους περισσότερους ανθρώπους πως η "ηθική" είναι μια πολύ σχετική έννοια στην Εβραϊκή πολιτεία.


Υποθέτω ότι οι ραββίνοι του Ισραήλ είναι έξυπνοι αρκετά ώστε να διακρίνουν το πρόβλημα  συμπεριφοράς του IDF προς τον χούλιγκαν αξιωματικό. Εάν το Ισραήλ θέλει να αποτελεί  κράτος μονο για εβραίους , εάν το Ισραήλ επιμείνει να διατηρεί τα συμπτώματά του σε βάρος του παλαιστινιακού λαού, τότε, οι αξιωματικοί πρέπει να είναι κτηνώδεις και χυδαίοι απέναντι σε οποιαδήποτε μορφή αντίστασης.


Αργά η γρήγορα, το Ισραήλ και οι ραββίνοι του θα πρέπει να πάρουν μερικές επώδυνες αποφάσεις. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις τρομακτικές ηθικές και δεοντολογικές συνέπειες της διατήρησης ενός ρατσιστικού, εθνικιστικού και επεκτατικού εβραϊκού κράτους.

Είναι το Ισραήλ η μοναδική δημοκρατική χώρα στην Μέση Ανατολή;


Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Οι Εβραίοι διατυμπανίζουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν οτι πρέπει οι Δυτικές Χώρες να υποστηρίζουν το Ισραήλ και να του επιτρέπουν να σφάζει τους Παλαιστίνιους γιατί είναι η μοναδική "δημοκρατία" στην Μέση Ανατολή... Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Ή το Ισραήλ είναι μία εντελώς αντιδημοκρατική χώρα; Φανταστείτε τι θα έκαναν στα κανάλια οι "Έλληνες" αριστεροί αν η κυβέρνηση έπαιρνε τέτοια μέτρα για τους επισκέπτες στην Ελλάδα..


Το παρακάτω έντυπο πρέπει να συμπληρωθεί με τα στοιχεία και την υπογραφή οποιουδήποτε επισκέπτη στο Ισραήλ


Το έντυπο το οποίο προέρχεται απο την επίσκεψη ενός Σουηδού στο Ισραήλ και λέει:




Εγώ ο ...... πολίτης Σουηδίας και κάτοχος διαβατηρίου με αριθμό ....... δηλώνω τα παρακάτω:
Αναλαμβάνω την ευθύνη οτι δεν μπορώ να είμαι μέλος οποιασδήποτε φιλο-παλαιστινιακής οργάνωσης και δεν είμαι σε επαφή με οποιαδήποτε μέλη φιλο-παλαιστινιακών οργανισμών, επίσης δεν θα συμμετέχω σε φιλο-παλαιστινιακές ενέργειες. Κατανοώ οτι αν πιαστώ να κάνω οποιαδήποτε απο τις παραπάνω ενέργειες, θα παρθούν εναντίον μου οι νόμιμες πράξεις, συμπεριλαμβανομένου της απέλασης και η απαγόρευση της εισόδου στο Ισραήλ. Συμφωνώ να αποχωρήσω απο την χώρα στις 19 Απρίλη 2012.


Όνομα ...... Υπογραφή ......... Ημερομηνία 10/4/2012


Πηγή

Η κρυφή βιογραφία του μεγιστάνα των ΜΜΕ Ρούπερτ Μέρντοχ

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Συνδυάστε την βιογραφία του Μέρντοχ με την παλαιότερη ανάρτησή μας. Όπως καταλαβαίνετε τα δίκτυα αυτά φροντίζουν να διαμορφώνουν την κοινή γνώμη, μέσω πλύσης εγκεφάλου. Μέσω της επανάληψης δηλαδή και της παράθεσης εντυπωσιακών εικόνων που αποθηκεύονται στον εγκέφαλό μας.. 


Απόσπασμα:


"..ο Μέρντοκ έχει 9 δορυφορικά δίκτυα τηλεόρασης, 100 κανάλια καλωδιακής τηλεόρασης, 175 εφημερίδες, 40 εκδόδεις βιβλίων, 40 τηλεοπτικούς σταθμούς και 1 στούντιο ταινιών. Ακόμη η το τηλεοπτικό δίκτυο του Μέρντοκ «τροφοδοτεί» με ειδήσεις 280.000.000 τηλεθεατές στις ΗΠΑ, 300.000.000 στην Ασία, το καλωδιακό του δίκτυο φτάνει σε 300.000.000 σπίτια και τα περιοδικά του σε 28 εκατομμύρια ανθρώπους.Σύνολικά 4.7 δισεκατομμύρια άνθρωποι( τα ¾ του πλανήτη) ενημερώνονται απο το δίκτυο του Μέρντοκ.."


Ο Rupert Murdoch



Οι κρυφές εβραϊκές ρίζες του Rupert Murdoch - Μια βιογραφία


του Christopher Bollyn – American Free Press


www.jewwatch.com


Ο Christopher Bollyn είναι ένας ερευνητής δημοσιογράφος που έχει συγγράψει εκτενώς για τα γεγονότα τις 11/9 στους Δίδυμους Πύργους. Τα αποτελέσματα των ερευνών του αμφισβητούν τις επίσημες θέσεις της κυβέρνησης των ΗΠΑ και των ΜΜΕ σχετικά με το ποιοί έκαναν τις επιθέσεις στου Πύργους. Η εβραϊκή οργάνωση ADL και το FOX NEWS κατηγόρησαν τον Bollyn ως αντισημίτη για να αμαυρώσουν τις έρευνές του. Στο τιμόνι και τον δύο οργανισμών βρίσκεται ο Αυστραλός Σιωνιστής Ρούπερτ Μέρντοχ. 


Οι Εβραϊκές ρίζες του Murdoch


Ο Μέρντοχ έγινε Αμερικανός πολίτης για επαγγελματικούς λόγους, σύμφωνα με τον Richard H. Curtiss, συντάκτη των Washington Report on Middle East Affairs. Ο Keith Rupert Murdoch γεννήθηκε στην Μελβούρνη της Αυστραλίας τον Μάρτιο του 1931. Ο πατέρας του ο Sir Keith Murdoch, ήταν εκδότης εφημερίδας και η μητέρα του μια Ορθόδοξη Εβραία, γράφει ο Curtiss, παρόλο που ο Ρούπερτ Μέρντοχ δεν το αναφέρει στις βιογραφίες του.
Ο πατέρας του Μέρντοχ παντρεύτηκε την Elisabeth Joy Greene, κόρη του Rupert Greene το 1928. Απέκτησαν ένα γιό τον Rupert και 3 κόρες. Αργότερα στην ζωή του ο Keith Rupert επέλεξε να χρησιμοποιήσει το όνομα του Εβραίου παππού του απο την πλευρά της μητέρας του.


Ο νεαρός Keith Rupert εκπαιδεύτηκε στην Αυστραλία στο ιδιωτικό σχολείο Geelong και σπούδασε στο ελιτίστικο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στην Αγγλία, σύμφωνα με το περιοδικό Candour.


Ο πατέρας του Murdoch κέρδισε την σημαντική θέση του στην Αυστραλιανή κοινωνία μέσω του τυχαίου γάμου του με την κόρη μίας πλούσιας εβραϊκής οικογένειας.


Μέσω των διασυνδέσεων της γυναίκας του ο Keith Murdoch έγινε γρήγορα απο ρεπόρτερ, πρόεδρος στην Βρετανικής ιδιοκτησίας εφημερίδα στην οποία εργαζόταν. Υπήρχαν αρκετά χρήματα για αυτόν ώστε να αγοράσει έναν τίτλο ιππότη του Βρετανικού τάγματος, δύο εφημερίδες στην Αδελαϊδα,στην Νότια Αυστραλία και ένα ραδιοφωνικό σταθμό σε μια απομακρυσμένη πόλη, γράφει ο Candour το 1984. Για ευνόητους λόγους ο Μέρντοχ πάντοτε προσπαθούσε να αποκρύψει οτι η θεοσεβούμενη μητέρα του τον μεγάλωσε με εβραϊκές αρχές.

Ενω ο Μέρντοχ προσπαθεί να κρύψει τις εβραϊκές ρίζες του, τυγχάνει μεγάλης προβολής απο ακροδεξιούς Σιωνιστές όπως ο Βενιαμίν Νετανιάχου και ο Αριέλ Σαρόν.


Ο νυν πρωθυπουργός του Ισραήλ Νετανιάχου που έγραψε ένα βιβλίο Ο πόλεμος ενάντια στην Τρομοκρατία: Πως η Δύση Μπορεί να κερδίσει το 1986, κάνει συχνές αναφορές στο FoxNews του Μέρντοχ.


Ο πρώην κυβερνήτης της Νέας Υόρκης George Pataki έχει πει οτι δεν υπάρχει εφημερίδα στις ΗΠΑ που να υποστηρίζει περισσότερο το Ισραήλ απο την New York Post του Μέρντοχ.



Wednesday, April 18, 2012

Είναι ναζιστής ο Αντερς Μπρέιβικ;

Απο ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ
Είτε από βιασύνη, είτε από άγνοια (;), είτε ηθελημένα τα εγχώριαmedia και ένα μεγάλο κομμάτι του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου έτρεξε να ενημερώσει το κοινό ότι ο Anders Behring Breivik, που σκόρπισε τον θάνατο σε 77 ανθρώπους τον Ιούλιο του 2011, όταν εμφανίστηκε στην αίθουσα του Δικαστηρίου, έκανε «ναζιστικό χαιρετισμό».

Είναι άραγε αθώα αυτή η βιασύνη ή άγνοια να χαρακτηριστεί ο «μακελάρης της Νορβηγίας» «ναζιστής» και «φασίστας», ή αποβλέπει στο να γίνουν οι ανάλογες νουθεσίες στο κοινό (περί "αυγού του φιδιού" και "φασιστικής απειλής") και να δημιουργηθούν οι κατάλληλοι συνειρμοί; Όπου όποιος αντιτίθεται στην πολυπολιτισμικότητα είναι ένας "ναζιστής"(και εν δυνάμει "μακελάρης";).
Ο μέσος άνθρωπος με την στοιχειώδη γνώση και μνήμη ξέρει το ποιος ακριβώς είναι ο ναζιστικός και νεοναζιστικός χαιρετισμός. Και δεν είναι αυτός που έκανε ο Μπρέιβικ.

Το Ισραήλ απαγόρευσε την είσοδο σε έναν νομπελίστα γιατί τόλμησε να του ασκήσει κριτική!


Ανεπιθύμητος στο Ισραήλ ο Γκίντερ Γκρας

Ο Ισραηλινός υπουργός Εσωτερικών δήλωσε ότι θα απαγορευτεί στον Γερμανό νομπελίστα συγγραφέα να επισκεφθεί τη χώρα
Ο Γερμανός νομπελίστας συγγραφέας Γκίντερ Γκρας

Ο Γερμανός νομπελίστας συγγραφέας Γκίντερ Γκρας είναι πλέον για το Ισραήλ ανεπιθύμητο πρόσωπο μετά τη δημοσίευση ποιήματος στο οποίο χαρακτηρίζει το Ισραήλ απειλή για την παγκόσμια ειρήνη και «πηγή ενός αναγνωρίσιμου κινδύνου».

Ο Ισραηλινός υπουργός Εσωτερικών Ελί Γισάι σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι θα απαγορευτεί στον Γκρας να επισκεφθεί το Ισραήλ λόγω της «προσπάθειάς του να υποδαυλίσει το μίσος κατά του ισραηλινού κράτους και του ισραηλινού λαού και έτσι να προωθήσει τις ιδέες που πρέσβευσε όταν φορούσε τη στολή των SS». (Αυτήν την παραδοχή είχε κάνει ο Γκρας το 2006).

Πρόσθεσε δε ότι «εάν ο Γκίντερ Γκρας θέλει να συνεχίσει να διαδίδει το στρεβλό έργο του μπορεί να το κάνει στο Ιράν όπου τον περιμένει ένα δεκτικό ακροατήριο».

Το ποίημα με τίτλο «τι πρέπει να ειπωθεί» δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα στην εφημερίδα Sueddeutshe Zeitung.

Σε αυτό ο 84χρονος Γκρας καταδικάζει τις πωλήσεις όπλων από τη Γερμανία στο Ισραήλ και τονίζει ότι δεν πρέπει να επιτραπεί στο εβραϊκό κράτος να εξαπολύσει επιθέσεις κατά του Ιράν.

Το ποίημα καταδίκασαν ακόμη ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, αλλά και πολλοί πολιτικοί στη Γερμανία. Ο συγγραφέας, σε συνέντευξή του το Σαββατοκύριακο δήλωσε ότι εκ των υστέρων θεωρεί ότι θα έπρεπε να αλλάξει τη φρασεολογία στο ποίημά του «για να είναι σαφές ότι μιλάει καταρχήν για την κυβέρνηση Νετανιάχου».

Μια αποκαλυπτική ομιλία του προέδρου Άσαντ της Συρίας για την Μουσουλμανική Αδελφότητα και η σύνδεση της με τους Χαζάρους

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Συνδέστε αυτά που λέει ο Άσαντ για την Μουσουλμανική Αδελφότητα με την παλιά ανάρτησή μας για τους Χαζάρους. Οι Χάζαροι είναι μία απο τις "μυστηριώδεις" φυλές για τους οποίους δεν γίνεται πουθενά αναφορά σχετικά με την ιστορία τους παρόλο που η "δράση" τους υπήρξε εξαιρετικά πολύπλοκη. Ένα ακόμη παράδειγμα τέτοιας φυλής που διείσδυσε σε μία Αυτοκρατορία για να την αλώσει εκ των έσω κατόπιν σχεδίου είναι και οι Κασσίτες.


Οι Χάζαροι διείσδυσαν στις 3 κυριαρχούσες θρησκείες της εποχής τους, στον Μουσουλμανισμό, Ιουδαϊσμό και Χριστιανισμό κατ' εντολήν του ιερατείου τους και επέλεξαν στην συνέχεια σε φανερό επίπεδο να "ασπαστούν" τον ιουδαϊσμό. Όμως διατήρησαν ανθρώπους της φυλής τους και στις άλλες δύο θρησκείες με απώτερο σκοπό την εκ των έσω κυριαρχία επι των λαών που ασπάζοταν τις θρησκείες αυτές. 


Έτσι σήμερα βλέπουμε διάφορα δόγματα μέσα στις θρησκείες τα οποία παίζουν έναν περίεργο υπονομευτικό ρόλο. Ένα απο αυτά φαίνεται να είναι και η Μουσουλμανική Αδελφότητα που παίζει κυρίαρχο ρόλο στην ανατροπή Μουσουλμανικών καθεστώτων ανα την υφήλιο που αντιτίθενται στην Νέα Τάξη Πραγμάτων. Θυμηθείτε τα σκάνδαλα και τα δόγματα που υπάρχουν και στον Χριστιανισμό και τις καταγγελίες απο ανώτερα στελέχη του Βατικανού ότι μέσα στο Βατικανό υπάρχουν ομάδες που υπονομεύουν την ενότητα και την φήμη του. 


Επίσης τίθεται το ερώτημα για το αν υπάρχουν τέτοιες ομάδες και στην Ορθοδοξία.


Τα παραπάνω βέβαια συνδέονται άμεσα με τον ρόλο της μετανάστευσης παγκοσμίως. Τα προηγούμενα χρόνια είχε διαρρεύσει απο πατριωτικές εφημερίδες οτι μεγάλος αριθμός απο τους λαθρομετανάστες που εισέρχονται στην Ελλάδα απο πλευράς Τουρκίας είναι Χαζαρικής καταγωγής. Αυτοί δεν έρχονται ως απλοί μετανάστες στην Ελλάδα όπως καταλαβαίνετε. Ούτε είναι το πρώτο κύμα Χαζάρων που έφθασε στην χώρα..

Monday, April 16, 2012

Βίντεο με άγνωστες πληροφορίες για τον μακελάρη της Νορβηγίας!

Ισραηλινός αντισυνταγματάρχης χτυπά Δανό διαδηλωτή – Βίντεο η συγκεκρι

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Φανταστείτε να συνέβαινε στην Ελλάδα ή κάπου αλλού η συγκεκριμένη σκηνή..Τα κανάλια θα το παρουσίαζουν αμέτρητες φορές και θα μιλούσαν για κρατική βία κτλ.. Όταν όμως αυτά συμβαίνουν στο Ισραήλ δεν μιλάει κανείς αριστερός δημοσιογράφος. Γιατί τα "μεγάλα" κανάλια ελέγχονται απο τους συμπατριώτες του αντισυνταγματάρχη!


Το πρωτότυπο βίντεο επειδή ξεκίνησε να έχει πολλές θεάσεις δέχθηκε "επίθεση" απο συγκροτημένες Ισραηλινές δυνάμεις χρηστών του YouTube, προκειμένου να μην το δει ο κόσμος. Διαδώστε το για να μην αποκρύψουν την αλήθεια.


ImageΟμάδα Παλαιστινίων και Ευρωπαίων ποδηλατιστών ενώ πραγματοποιούσαν διαδήλωση υπέρ των δικαιωμάτων των Παλαιστινίων αλλά και για την άρνηση των ισραηλινών αρχών να τους επιτρέψουν να ταξιδέψουν μέσα από την οδό 90  αναγκάστηκε να σταματήσει από δύναμη του ισραηλινού Στρατού που τους απαγόρευσε τη συνέχιση της διαμαρτυρίας τους.
Σε εκείνο το σημείο –όπως φαίνεται καθαρά στο βίντεο- ένας αντισυνταγματάρχης του ισραηλινού Στρατού με το κοντάκι του όπλου του χτυπά αναίτια στο πρόσωπο ένα Δανό πολίτη ο οποίος ήταν ανάμεσα στους διαδηλωτές. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δανός διαδηλωτής χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο χείλος του ενώ από την επίθεση των Ισραηλινών στρατιωτών τραυματίστηκαν ακόμη  μια Παλαιστίνια και ένας Ολλανδός.
Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού Στρατού χαρακτήρισε το επεισόδιο πολύ σοβαρό και ότι η στρατιωτική ηγεσία θα διεξάγει διεξοδική έρευνα αποφεύγοντας όμως να πεί οτιδήποτε σχετικά με τιμωρία του Ισραηλινού αντισυνταγματάρχη: «Η έρευνα θα καταδείξει τις συνθήκες οι οποίες κατέληξαν στο επεισόδιο που φαίνεται στο βίντεο. Θα εξαχθούν τα κατάλληλα συμπεράσματα και θα ληφθούν  τα αναγκαία μέτρα», είπε στην ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος.



Η είδηση προέρχεται απο το DEFENCE 

Sunday, April 15, 2012

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - Η απάντηση στις πολιτικές αυτές απο ένα γέροντα



Η ΔΗΜΑΡ προτείνει :•Τη λειτουργία των Εκκλησιών και των αναγνωρισμένων Θρησκειών ως Ν.Π.Ι.Δ. Εκκλησιαστικού Τύπου – sui generis.
  Δεν νοείται η πολιτεία να έχει ανάμειξη στη λειτουργία των Εκκλησιών και Θρησκειών. Το Κράτος θα πρέπει να περιορίζει την παρέμβασή του στα εσωτερικά των εκκλησιών και των θρησκειών μόνο σε ζητήματα που αφορούν
στην προστασία της νομιμότητας.

• Την πλήρη κατάργηση του Θρησκευτικού όρκου, σύμφωνα με το πνεύμα των περισσοτέρων Εκκλησιών και Θρησκειών, από την πολιτική, διοικητική και δικαστική ζωή της χώρας. Την αντικατάστασή του με λογοδοσία στην «Τιμή και τη Συνείδηση» και την υποχρέωση της διαφύλαξης του Συντάγματος και την υπακοή στους Νόμους του Κράτους.

• Τη φορολόγηση της Εκκλησιαστικής και Μοναστηριακής περιουσίας καθώς και της περιουσίας των Πατριαρχείων και όλων των Εκκλησιών και Θρησκειών. Η φορολόγηση είναι υποχρέωση του Κράτους και δεν νοείται σε αυτήν καμία εξαίρεση και απαλλαγή.

• Τη σταδιακή κατάργηση της μισθοδοσία των ιερέων της Εκκλησίας της Ελλάδος με απόδοση της εκκλησιαστικής περιουσίας σε αυτήνΗ μισθοδοσία των ιερέων καμίας Εκκλησίας δεν μπορεί να βαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό.

• Την απρόσκοπτη ανέγερση χώρων λατρείας όλων των Θρησκειών. Η ίδρυση ευκτηρίων οίκων δεν υπόκειται σε καμία άλλη άδεια της διοίκησης ή άλλης εκκλησιαστικής αρχής, παρά μόνο στην έκδοση οικοδομικής αδείας.

• Την εκ βάθρων αναθεώρηση τόσο των αναλυτικών προγραμμάτων όσο και των σχολικών εγχειριδίων του μαθήματος των Θρησκευτικών. Τα ζητήματα της πίστης και η κατήχηση δεν μπορούν να αποτελούν μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Αντίθετα επιβάλλεται να αποτελούν μέρος της οι Θρησκείες και το Θρησκευτικό φαινόμενο, ως φαινόμενο του πολιτισμού και ιδιοσυστατικό των κοινωνιών, που είναι σε θέση να συμβάλλει στη διαμόρφωση ηθικού και αξιακού κώδικα,
να δώσει απαντήσεις στις πνευματικές αναζητήσεις των νέων και να βοηθήσει στην γνώση, την κατανόηση και την αποδοχή του διαφορετικού, καθώς και την περιφρούρηση της πνευματικής ταυτότητας όλων μέσα σε μια πλουραλιστική κοινωνία. Η διδασκαλία του μαθήματος των Θρησκευτικών αποτελεί αποκλειστική ευθύνη της πολιτείας δια του ΥΠΒΜΘ.

• Την κατάργηση κάθε είδους Προσευχής και υποχρεωτικού εκκλησιασμού τόσο στην Εκπαίδευση όσο και στο στράτευμα. Παρόλα αυτά θα πρέπει να εξασφαλίζεται η ελεύθερη άσκηση των θρησκευτικών καθηκόντων των στρατευμένων. 

ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

ΠΠ
PORTA PORTA

olympia

http://hellenicrevenge.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails