Thursday, October 31, 2013

Το Δελτίο τύπου συνιστώσας ΣΥΡΙΖΑ για την συμπαράσταση στον βιαστή και δολοφόνο της 15χρονης στη Πάρο


Πολλοί αναγνώστες αμφισβήτησαν την είδηση που μεταδώσαμε προ ημερών, για τη συγκέντρωση «συμπαράστασης» και «αλληλεγγύης» στο πακιστανικό τέρας της Πάρου, από τους… συνιστωσάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ. Τη θεώρησαν επιτρεπτό μεν, αλλά προπαγανδιστικό ψεύδος δε. Και το έκαναν αυτό, γιατί τα ΜΜΕ προστάτευσαν (από την οργή του λαού) τους συριζαίους συνιστωσάκηδες και δεν έκαναν λόγο για τη συγκέντρωση ούτε έδειξαν εικόνες. Ωστόσο, η συγκέντρωση έγινε και ιδού και το σχετικό δελτίο τύπου της τοπικής μετωπικής οργάνωσης του παρδαλού συνονθυλεύματος:

 ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 22/10 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΙΑΟΥΛΗ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία συλλαλητήριο από το Αντιφασιστικό Δίκτυο Σύρου, σήμερα, 22/10, με αφορμή την συγκέντρωση συμπαράστασης του “Ανορθόδοξου αγώνα” για τη δίκη σχετικά με την υπόθεση του βιασμού στην Πάρο. Δεν πρόλαβε να περάσει ένας μήνας από τη δολοφονία του Π. Φύσσα και διάφοροι πρώην (;) μέλη της Χ.Α. προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον ανθρώπινο πόνο για την νεοναζιστική τους ιδεολογία.

Η προσέλευση από πλευράς μας ήταν περίπου 50 αντιφασίστες/τριες σε αντίθεση με τους φασίστες που ήταν δεν ήταν 10. Δώσαμε δυναμικό “παρών” μοιράζοντας φυλλάδια του Αντιφασιστικού Δικτύου και μιλώντας ανοιχτά με το κόσμο αντίθετα με τους φασίστες που κρύβονταν στις σκιές. Η σημερινή μέρα έδειξε ότι δεν έχουν κανένα έρεισμα στη Συριανή κοινωνία. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στο φασισμό από όπου και αν προέρχεται.

Κίνηση “Απελάστε το Ρατσισμό” Σύρου: http://www.kar.org.gr/?p=30832
dfdfGJR
ethnikismos.net

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails