Tuesday, October 29, 2013

Γέφυρες ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ για μελλοντική συγκυβέρνηση!


Γέφυρες για μετεκλογική συνεργασία έριξε ο ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ (ελπίζοντας βέβαια ότι το ΠΑΣΟΚ θα μπει στην Βουλή στις επόμενες εκλογές).
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης απέρριψε την θέση του Π.Καμμένου και του περιφερειάρχεια της Κεντρικής Μακεδονίας και στελέχους της ΝΔ ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση και δήλωσε ότι «Προφανώς και δεν είναι εγκληματική οργάνωση το ΠΑΣΟΚ».
Ωραία κυβέρνηση θα κάνουν με το ΠΑΣΟΚ.

Προφανώς για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν αρκούν μερικές δεκάδες απατεώνες υπουργοί και στελέχη για να αποδειχθεί ότι ένα κόμμα είναι "εγκληματική οργάνωση".
Ίσως φιλοδοξεί και ο ΣΥΡΙΖΑ να μοιάσει στο ΠΑΣΟΚ...
Δηλαδή τι άλλο θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ για να παραδεχθεί ότι το ΠΑΣΟΚ είναι μηχανή παραγωγής διεφθαρμένων απατεώνων πολιτικών; Δεν του φτάνει η περίπτωση Άκη Τσοχατζζόπουλου; Η περίπτωση του Τάσου Μαντέλη; Η περίπτωση του Γ.Σμπώκου; Η περίπτωση του Θ.Τσουκάτου;
Για να μην μιλήσουμε για τους πιο παλιούς (Κουτσόγιωργα, Τσοβόλα, Αθανασόπουλου κλπ). Μιλάμε για τους καταδικασμένους, όχι για αυτούς που είναι σε εξέλιξη οι δικαστικές διερευνήσεις. Ή ξεχάσαμε τα πάμπερς του Ανδρέα Παπανδρέου; Ας ρωτήσουν τον Νίκο τον Κωνσταντόπουλο στον ΣΥΡΙΖΑ που ήταν κατήγορος στην δίκη του για να μάθουν περισσότερα.
Και δεν πρόκειται περί συλλογικής ευθύνης: Δεν λέμε ότι είναι εγκληματική οργάνωση οι οπαδοί τους. Λέμε ότι ο ηγετικός πυρήνας ήταν όλοι διεφθαρμένοι...
Ο υπόθεση "γέφυρες" στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι καινούρια. Αν μπει το ΠΑΣΟΚ στην Βουλή, μαζί με την ΔΗΜΑΡ είναι οι μοναδικοί που μπορούν να συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ στα σίγουρα, αν "δεν κάτσει" η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails