Sunday, October 27, 2013

Ακροαριστερό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ παίρνει τηλέφωνα τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. όποτε θέλει και δίνει εντολές στους αστυνομικούς!

oikonomou-thumb-large
Ξεκίνησε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η δίκη των αστυνομικών που είχαν εισέλθει για έλεγχο στις 5 Μαΐου του 2010 (αμέσως μετά τον εμπρησμό της Μαρφίν…) στα γραφεία του γνωστού «Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα», μετά από μήνυση που τους υπέβαλλαν οι αναρχοκομμουνιστές.

Ως μάρτυς, κατέθεσε και ο «συντονιστής του Δικτύου» (όπως δηλώνει ο ίδιος) Νίκος Γιαννόπουλος (επίσης, γνωστό στέλεχος της κομμουνιστικής συνιστώσας «Ρόζα» του ΣΥΡΙΖΑ και μόνιμος μάρτυρας υπερασπίσεως συλληφθέντων τρομοκρατών…), ο οποίος κατέθεσε ενόρκως τα εξής εκπληκτικά:




«Ακούμε ποδοβολητά από τη σκάλα, ένα μέλος μας τρέχει από την εσωτερική σκάλα και φωνάζει ότι μπήκε η Αστυνομία. Αμέσως παίρνω τηλέφωνο τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. εκείνη την εποχή, Λευτέρη Οικονόμου. Κλείσε να δω τι θα κάνω, μου λέει. Μετά από λίγο ακούω από τα μοτορόλα “Αποσυρθείτε αμέσως από το κτίριο της Τσαμαδού”».

Τ’ ακούσατε; Πήρε τηλέφωνο τον αρχηγό της ΕΛΑΣ! Ο οποίος όχι μόνο το σήκωσε, αλλά σε χρόνο-ρεκόρ ικανοποίησε το αίτημά του! Που τον ήξερε τον αρχηγό της ΕΛΑΣ; Είναι ένα ερώτημα. Πως γνώριζε το τηλέφωνό του; Είναι ένα δεύτερο ερώτημα. Πως είχε τόση οικειότητα, αυτός ένας… επαναστάτης με ολόκληρο αρχηγό της Αστυνομίας; Είναι ένα τρίτο ερώτημα. Οι απαντήσεις δικές σας!


Για όποιον δεν πιστεύει δείτε και ΕΔΩ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails