Tuesday, October 29, 2013

Αντιμεταναστευτικός νόμος στο Ισραήλ - Αντιρατσιστικός νόμος στην Ελλάδα

Αντιμεταναστευτικός νόμος στο Ισραήλ - Αντιρατσιστικός νόμος στην Ελλάδα
Ο πρωθυπουργός του σιωνιστικού κράτους, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά σε συνεδρίαση της εβραϊκής βουλής, πως πρόκειται να φέρει προς ψήφιση στην Κνεσέτ νέα αντιμεταναστευτική νομοθεσία.

Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θα αποτρέψουμε την παράνομη διείσδυση στη γη μας, η οποία απειλεί την εβραϊκή ταυτότητά μας»! Αφορμή γι' αυτή την ενέργεια, οι έντονες διαμαρτυρίες των εβραίων στο νότιο Τελ Αβίβ και στο Ειλάτ, οι οποίοι κάνουν λόγο για λαθρομετανάστες που έχουν πλημμυρίσει τις γειτονιές τους. Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ σημείωσε πως έχει μειωθεί ο αριθμός των μεταναστών που εισέρχονται στη χώρα του, χάρη στα οικονομικά μέτρα που λαμβάνονται, στο διεθνή διάλογο, στα κρατητήρια και στον φράκτη κατά μήκος των συνόρων.
Σχετικά με το ζήτημα το οποίο προέκυψε μετά την απόρριψη από το Ανώτατο Δικαστήριο της κυβερνητικής τροποποίησης του νόμου περί διείσδυσης, σύμφωνα με τον οποίο το Ισραήλ θα μπορούσε να φυλακίζει όσους εισέρχονται παράνομα στη χώρα για διάστημα έως τρία έτη σε κέντρα κράτησης εν αναμονή της αναθεώρησης του καθεστώτος του πρόσφυγα, ο Νετανιάχου υπήρξε σαφής«αν χρειαστεί, θα περάσουμε έναν άλλο νόμο που θα λειτουργεί με την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου και θα έχουμε κυριαρχία στα σύνορά μας». Σύμφωνα μάλιστα με τον Τομέρ Ρόσνερ, νομικό σύμβουλο Εσωτερικών της Κνεσέτ και της Επιτροπής Περιβάλλοντος, θα αυστηροποιηθεί το νομικό πλαίσιο για εκείνους τους εργοδότες οι οποίοι απασχολούν παράνομα μετανάστες.
Αυτά υπόσχεται ο πρωθυπουργός του Ισραήλ στους ισραηλινούς, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, δίχως να υπάρξει καμία φωνή παγκοσμίως, η οποία να κατηγορεί την ισραηλινή κυβέρνηση για ρατσισμό. Την ίδια βέβαια στιγμή, ο ίδιος ο πρωθυπουργός του σιωνιστικού Κράτους κατηγορούσε το νόμιμο πολιτικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής ως «ρατσιστική, εγκληματική οργάνωση», επειδή ζήτησε από το ελληνικό Κράτος ανάλογα μέτρα, ούτως ώστε να αντιμετωπισθεί στην Ελλάδα το μείζον θέμα της λαθρομετανάστευσης.
Εις ότι δε αφορά την αντεθνική συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, προτίθεται να «πατάξει» το τεράστιο λαθρομεταναστευτικό ζήτημα με αντιρατσιστικό νόμο, με τον οποίο θα διώκονται όσοι Έλληνες διαμαρτύρονται για την ασυδοσία και την εγκληματικότητα των λαθροεισβολέων! Δεν χρειάζεται να θέσουμε το ερώτημα τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετεί η κυβέρνηση του Ισραήλ και τίνος η κυβέρνηση των ανδρείκελων της Αθήνας.


xryshaygh

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails