Tuesday, October 29, 2013

Το ΚΚΕ κάλεσαν στην ΕΥΠ για να τους κάνει μαθήματα αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής!

001

Αν πριν από 30,40,50 χρόνια πήγαινε κάποιος σ’ ένα καφενείο κι έλεγε ότι θα έρθει κάποτε η στιγμή που –χωρίς να είναι κυβέρνηση- το ΚΚΕ θα παρευρίσκεται σε εκδηλώσεις της ΚΥΠ (έτσι την έλεγαν τότε…) και ότι θα έκανε και μάθημα στους πράκτορες για την αντιμετώπιση των πολιτικών αντιπάλων του συστήματος, σίγουρα θα τον έπαιρναν με τις… ντομάτες. Ε, λοιπόν, η στιγμή αυτή ήρθε!

Έτσι, στο συνέδριο της Ομοσπονδίας Εργαζομένων της ΕΥΠ που ξεκίνησε χθες τις εργασίες του, εμφανίστηκε ο βουλευτής και μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης, ο οποίος μάλιστα έκανε και ομιλία προς......
τους «τίμιους ανθρώπους» (όπως τους αποκάλεσε) της ΚΥΠ, με βασικό θέμα την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής! Ιδού τι είπε ο κουκουές στο συνέδριο των πρακτόρων του αστικού κράτους:

«Με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις και αποκαλύψεις σχετικά με τη ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή θα θέλαμε να τονίσουμε ότι είναι ανάγκη να απομονωθεί από τον ελληνικό λαό σε όποιο χώρο κι αν εμφανίζεται. Είναι ναζιστική, φασιστική οργάνωση με θεωρία το λεγόμενο εθνικοσοσιαλισμό ο οποίος καμία σχέση δεν έχει με τον επιστημονικό σοσιαλισμό. Έχει ως πρότυπα τον Χίτλερ, άλλους φασίστες δικτάτορες και τη χούντα των συνταγματαρχών. Αντιπροσωπεύει ότι πιο αντιδραστικό κι απάνθρωπο έχει γνωρίσει η ανθρωπότητα και ο ελληνικός λαός. Με το ρατσισμό, το φυλετισμό, τον αντισημιτισμό, τον άκρατο εθνικισμό και το χυδαίο αντικομουνισμό στρέφεται ενάντια στο λαό. Κατά τη γνώμη μας, κανένας τίμιος άνθρωπος όπου κι αν απασχολείται δεν πρέπει να ανεχθεί την απάνθρωπη ναζιστική θεωρία και την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής. Ιδιαίτερα το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων να μην ανεχθούν τους υμνητές του ναζισμού και τις αντιδραστικές και εχθρικές προς τα λαϊκά συμφέροντα επιδιώξεις τους. Είμαστε σίγουροι ότι ο λαός έχει τη δύναμη να απομονώσει και να ξεριζώσει τη ναζιστική Χρυσή Αυγή. Είναι επίσης ανάγκη να προχωρήσει όλη η ερευνητική διαδικασία για την εγκληματική της δράση… Επίσης καμία σχέση δεν έχει η λαϊκή πάλη με την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, τις προβοκατόρικες επιθέσεις διαφόρων κύκλων, οργανισμών, θυλάκων, που αποσκοπούν στη δυσφήμιση του λαϊκού κινήματος. Γι’ αυτό οι θεωρίες περί άκρων που προσπαθούν να τσουβαλιάσουν ή να συσχετίσουν τη ΧΑ και τέτοιες ενέργειες με τον αγωνιζόμενο λαό δεν πρέπει να γίνονται δεκτές. Στο δίκιο του λαού κανένας τίμιος άνθρωπος κατά τη γνώμη μας δεν πρέπει να είναι απέναντι».
Τα συμπεράσματα δικά σας!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails