Wednesday, October 30, 2013

MEGA: Σκοτώστε όλους τους Χρυσαυγίτες! Βίντεο

Το MEGάλο "δημοκρατικό" κανάλι έπαιζε ξανά και ξανά την δήλωση ενός κομμουνιστή που ζήτησε την εξολόθρευση όλων των Χρυσαυγιτών. Εννοείται όχι μόνο των στελεχών αλλά και των ψηφοφόρων. Γιατί αν εννοούσε μόνο των βουλευτών θα το επεσήμανε.

Έτσι το μεγάλο αυτό κανάλι της διαπλοκής και του μνημονίου που ανήκει εν μέρει και σε Εβραίους εφοπλιστές και επιχειρηματίες, ένας εκ των οποίων είναι προφυλακισμένος, προτρέπει στην θανάτωση όλων των Χρυσαυγιτών και των ψηφοφόρων τους.

Αυτή είναι η δημοκρατία που ευαγγελίζεται ο κύριος Σαμαράς και οι υπόλοιποι δημοκράτες του ελληνικού κυνοβουλίου!

Αυτή είναι η δημοκρατία που αρέσει στην ελληνική δικαιοσύνη;

Αν δεν επέμβει και αυτή τη φορά για να καθίσει το MEGA στο σκαμνί για προτροπή σε δολοφονία απλών πολιτών εξαιτίας των πολιτικών τους πεποιθήσεων θα σημαίνει ότι όχι μόνο ανεξάρτητη δεν είναι αλλά πλήρως ελεγχόμενη απ' τους έξωθεν μεγιστάνες που διατάζουν την κυβέρνηση και τα ΜΜΕ.

Εννοείτε ότι πρέπει να το προωθήσετε παντού αυτό το βίντεο μαζί με τα σχόλια σε φίλους και γνωστούς.

3 comments:

Anonymous said...

κοιτα μην μας κλασεις τα @@ κυριε δημαρχε του κολου

Anonymous said...

Δεν μας είπε το "μέσον"... Μήπως με κονσερβοκούτια ; Αλλά, όπως λέει ο λαός μας, από "στόματος κοράκου κρα " . Πρετεντέρος είναι αυτός, όπως έλεγε και ο μακαρίτης ο Βαγγέλης ο Γιαννόπουλος, τι να περιμένει κανείς. Σπύρος Μα.

Anonymous said...

Εικοσιέξι μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Λουκάς Τζανής έχει κατορθώσει ως Δήμαρχος τα ακατόρθωτα. Έχει οδηγήσει τον Δήμο στην οικονομική καταστροφή, την Δημοτική Κοινωνική Επιχείρηση στην πλήρη κατάρρευση, την δημοτική μηχανή σε αποσύνθεση. Για πολλούς είναι πια ο χειρότερος Δήμαρχος που πέρασε από το Κερατσίνι και την Δραπετσώνα, ενώ η φήμη του αυτή έχει ξεπεράσει τα σύνορα του Δήμου. http://xekleidaras.blogspot.gr/2013/03/blog-post.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails