Tuesday, October 29, 2013

ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ (ΑΚΕΛ) ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΑΜ ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙ!


130111-christofias-che
«Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», λέει η παροιμία. Συνεχίζουν, λοιπόν, να ασχολούνται με το ΕΛΑΜ και να ζητούν διώξεις εναντίον του, οι πρώην συνεργάτες της εγγλέζικης αποικιοκρατίας, αγγλο-αμερικανο-κομμουνιστές του ΑΚΕΛ (τα ποσοστά των οποίων καταρρέουν διότι οι Έλληνες της Κύπρου συνειδητοποιούν ότι αυτοί είναι οι κυρίως υπεύθυνοι για το ρήμαγμα της οικονομίας….). Προφανώς, διότι προβλέπουν ότι πολύ σύντομα το ΕΛΑΜ θα γιγαντωθεί και τότε θα είναι πολύ πιο δύσκολο να κατασταλεί. Ιδού η χθεσινή ανακοίνωσή των Εφιαλτών του Ελληνισμού:

“Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, οι χρυσαυγίτες βουλευτές Κασιδιάρης και Ματθαιόπουλος, παραδέχονται δημόσια ότι όχι μόνο η Χρυσή Αυγή αποτελεί την μητρική οργάνωση του ΕΛΑΜ στην Κύπρο, αλλά και ότι χρησιμοποιούν μέρος της κρατικής χορηγίας του Ελληνικού Δημοσίου για να χρηματοδοτούν το ΕΛΑΜ, πληρώνοντας τα ενοίκια για δύο με τρία οικήματα που διατηρεί στην Κύπρο. Με δεδομένο ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται υπό διερεύνηση από την Ελληνική Δικαιοσύνη ως εγκληματική οργάνωση, θεωρούμε ότι προκύπτει σοβαρό ζήτημα μετά από αυτή τη δημόσια παραδοχή των χρυσαυγιτών βουλευτών ότι ουσιαστικά το ΕΛΑΜ δεν είναι παρά ένα χρηματοδοτούμενο και άρα πλήρως ελεγχόμενο παράρτημα της Χρυσής Αυγής στην Κύπρο”.
Τους πληροφορούμε ότι είναι ήδη… αργά. Το νερό έχει μπει στ’ αυλάκι του ΕΛΑΜ και σύντομα θα γίνει ποτάμι που θα πνίξει πολιτικά τους ξεπουλημένους και προδότες της Κύπρου μας!
elam


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails