Friday, October 25, 2013

AYTOΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!!! ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΑΛΛΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΝΕΓΡΗ ΤΟ 2010!

Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 30χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, που διαπράχθηκε πρωινές ώρες της 14-2-2010, στην οδό Φωκίωνος Νέγρη στην Κυψέλη.





Συγκεκριμένα την 06:00΄ ώρα περίπου της 14-2-2010, ενώ ο 30χρονος επέστρεφε στην οικία του, από κατάστημα όπου διασκέδαζε στην Κυψέλη, δέχθηκε επίθεση από άνδρα, ο οποίος τον πυροβόλησε δυο φορές και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κάλυκες πυροβόλου όπλου των 9 mm, οι οποίοι στάλθηκαν στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές και συγκριτικές εξετάσεις.

Από την αστυνομική έρευνα και από τις εξετάσεις της Δ.Ε.Ε. διαπιστώθηκε ότι δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ο Αλβανός υπήκοος (επίθετο) DHIAMANDI ή ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ (όνομα) MARIUS ή ΜΑΡΙΟΣ του SPIRO ή ΣΠΥΡΟΥ και της RAIMOND που γεννήθηκε το 1984 στην Αλβανία. Ο ανωτέρω δράστης είχε συλληφθεί στο παρελθόν, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών για εμπορία ναρκωτικών.





Σε βάρος του ανωτέρω σχηματίσθηκε δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση, ενώ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή του 9ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. «μετά από σχετική Εισαγγελική Διάταξη, δημοσιοποιούνται τα στοιχεία ταυτότητας καθώς και φωτογραφίες του ανωτέρω κατηγορούμενου. Η δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων και για τη διευκόλυνση του εντοπισμού του αναζητούμενου».


«Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 και 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. 

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.



http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.gr/2013/10/ayto-2010.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails