Thursday, October 31, 2013

Στο 16% Η ΝΔ – Ο Φόρος Στα Ακίνητα Διαλύει Το Κόμμα Των Νοικοκυραίων!

ekloges gkalop dhmoskophsh kalpes Στο 16% η ΝΔ   Ο φόρος στα ακίνητα διαλύει το κόμμα των νοικοκυραίων!Κρύος ιδρώτας λούζει από νωρίς το πρωί τους φίλα προσκείμενους στην ΝΔ ανθρώπους των εταιρειών που πραγματοποιούν τις λεγόμενες κυλιόμενες μετρήσεις της κοινής γνώμης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος Ενιαίος Φόρος Ακινήτων στέλνει την ΝΔ σε ένα ιστορικά χαμηλό ποσοστό που κυμαίνεται στο 15-16% με τάσεις περαιτέρω μείωσης. Αυτό κάνει σχεδόν απαγορευτικές της ευρωεκλογές-αν θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο-μια και τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ συνθλίβονται στην κυριολεξία με τον Βενιζέλο να ρισκάρει πάρα πολλά με την εικόνα όπως διαμορφώνεται αυτή τη στιγμή. Ο Βενιζέλος κινδυνεύει να μείνει αρχηγός χωρίς κόμμα!
Την ίδια στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει μπροστά με 10 μονάδες και βρίσκεται στο 26%, ενώ εμφανής είναι και η νεκρανάσταση του Καρατζαφέρη του ΛΑΟΣ ο οποίος φλερτάρει με το 3,5% κάνοντας ευτυχισμένους τους μεγαλοεπιχειρηματίες που χρόνια επενδύουν στο συγκεκριμένο κόμμα.
Η πιο σημαντική εξέλιξη και χαρακτηριστική του κλίματος που διαμορφώνεται είναι η προσπάθεια επιχειρηματικών συμφερόντων να αλλάξουν το προφίλ του ΣΥΡΙΖΑ, εξαφανίζοντας από την πρώτη γραμμή τον Τσίπρα, τον οποίο θεωρούν ανασταλτικό παράγοντα για την κυβερνησιμότητα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο άνθρωπος που εμπιστεύονται πιο πολύ είναι ο Γιάννης- London School of Economics-Δραγασάκης. Λέγεται μάλιστα πως ένα από τα πρώτα ραντεβού του Βόλφαγκ Σόιμπλε με την ιδιότητα του υπ. Οικονομικών του μεγάλου κυβερνητικού συνασπισμού θα είναι με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Η συνάντηση έχει κλείσει, διαβεβαιώνουν στο περιβάλλον τους οι συμπαθούντες τον ΣΥΡΙΖΑ επιχειρηματίες.
kourdistoportocali.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails