Saturday, October 26, 2013

Εντυπωσιακή συγκέντρωση πολιτών υπέρ ΧΑ (vid)

Eντυπωσιακή ήταν η συγκέντρωση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στον σταθμό Λαρίσης. Περί τις 10.000 πολίτες διαδήλωσαν κατά των πολιτικών διώξεων του κόμματος και απαίτησαν την απελευθέρωση των φυλακισμένων βουλευτών του κόμματος.
Ούτε τα στελέχη του κόμματος δεν περίμεναν ότι η συγκέντρωση θα είχε τέτοια επιτυχία, αλλά φαίνεται ότι το κλίμα τρομοκρατίας που επιχειρούν κάποιοι να περάσουν στην ελληνική πολιτική ζωή, δεν έχει επηρεάσει το εθνικιστικό φρόνημα.
Πάνω από 10.000 Έλληνες στην συγκέντρωση ενάντια στις παράνομες διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής
Χιλιάδες Έλληνες καταφθάνουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια τις πολιτικές διώξεις κατά του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή όμως όλο και περισσότεροι Έλληνες προσέρχονται στην μεγαλειώδη συγκέντρωση συμπαράστασης στον σταθμό Λαρίσης
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα: "Τα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου, συνεπικουρούμενα από τα κανάλια της διαφθοράς έχουν στοχοποιήσει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα με ένα σαθρό και τραγελαφικό κατηγορητηρίο. Πραγματικός σκοπός του βρώμικου πόλεμου λάσπης είναι η πολιτική εξόντωση της Χρυσής Αυγής, της μοναδικής πολιτικής δύναμης που αντιστέκεται στην μνημονιακή λαίλαπα.
Απέναντι στην μαύρη προπαγάνδα του καθεστώτος και τις παράνομες πολιτικές διώξεις διατρανώνουμε πως η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, δυνατή και θα συνεχίσει απροσκύνητη τον Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη".
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails