Wednesday, October 30, 2013

Δεν επιτρέπεται να έχουν σχέση με συγκεκριμένα κόμματα οι αστυνομικοί!


Προφανώς έχουν διάθεση να αστειευθούν στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας αφού κατόπιν των εντολών της πολιτικής ηγεσίας ανακοίνωσαν ότι "βρήκαν και συνέλαβαν 10 αστυνομικούς από τους 319 που ερεύνησαν επειδή είχαν σχέση με το κόμμα της Χρυσής Αυγής"!
Πάντως, ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Εσωτερικών, Παναγιώτης Στάθης, σε δηλώσεις του στους αστυνομικούς συντάκτες επεσήμανε ότι δεν έχουν εντοπιστεί αστυνομικοί που να φαίνεται ότι συγκροτούν ομάδες ή συγκροτούνται σε πυρήνες. Μίλησε για "μεμονωμένα περιστατικά αστυνομικών που είχαν σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή".

Και από πότε είναι έγκλημα να έχουν σχέση με ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα αστυνομικοί; Είναι νόμιμο κόμμα, ναι ή όχι; Από την στιγμή που είναι νόμιμο κόμμα είναι απαράδεκτη και παράνομη η οποιαδήποτε, όχι απλώς σύλληψη, αλλά και έρευνα προς την κατεύθυνση αυτή.
Και γιατί δεν είναι έγκλημα να έχουν σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ κάποιοι αστυνομικοί; Ερευνήθηκαν οι αστυνομικοι της Χαριλάου Τρικούπη; Του Άκη; Του Τσουκάτου, Του Μαντέλη;
Αυτοί είναι αποδεδειγμένα εγκληματίες βάσει δικαστικών αποφάσεων.
Με την Χρυσή Αυγή πού είναι το πρόβλημα και με πoιο δικαίωμα κάνουν έρευνες σε στελέχη του Σώματος της ηρωικής Ελληνικής Αστυνομίας;
Δηλαδή αν τους διατάξει η πολιτική ηγεσία να κάνουν πραξικόπημα, θα κάνουν;
Γιατί δεν έχει καμία διαφορά αυτό που κάνουν τώρα με ένα πραξικόπημα. Αυτό ας το έχουν υπ'όψιν τους...
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails