Friday, October 25, 2013

Οι Αλβανοί μας έχουν βρει πολύ "λίγους": “Βαρόνος” της κοκαϊνης που πλημμύριζε την Αθήνα με ναρκωτικά ο ξάδελφος του Αλκέτ Ριζάι

Πηγη φωτο ΕΛ.ΑΣ.Το διαμέρισμα στον Ταύρο δεν ήταν ένα απλό σπίτι, αλλά το εργαστήριο όπου “κοβόταν” κοκαϊνη με το... κιλό. Οι αστυνομικοί μετά από έρευνες έφτασαν στον 38χρονο έμπορο που είχε γεμίσει τις πιάτσες των ναρκωτικών. Όπως αποδείχθηκε μάλιστα είναι ... παλιός γνώριμος, αφού ο 38χρονος αλβανός είναι ξάδελφος του διαβόητου κακοποιού Αλκετ Ριζάι.


Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ασφάλειας συνέλαβαν προχθές το βράδυ τον Αλβανό κακοποιό για κατοχή και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης. 


Στο σπίτι του Ταύρου βρέθηκε ολόκληρο εργαστήριο νόθευσης και επανατυποποίησης ναρκωτικών, αλλά και σχεδόν 4 κιλά κοκαϊνης, όπλα και χειροβομβίδες.

Μάλιστα, σύμφωνα με το bloko.gr πρόκειται για τον άνθρωπο που μαζί με τον ξάδελφο του είχαν εξασφαλίσει σε παραλιακό θέρετρο της Βοιωτίας κρυσφήγετο στον Αλκέτ Ριζάι αμέσως την πρώτη απόδραση μαζί με τον Βασίλη Παλαιοκώστα με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού


http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.gr/2013/10/blog-post_5078.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails