Tuesday, October 29, 2013

ΟΥΚΡΑΝΗ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ 81ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ


Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, η ανθρωποκτονία ενός 81χρονο που βρέθηκε δολοφονημένος στις 18 Ιουλίου του 2012 μέσα στο διαμέρισμα του στην οδό Πάτμου στον Άγιο Παντελεήμονα.


Συγκεκριμένα ο ηλικιωμένος είχε βρεθεί νεκρός με τραύματα, που είχαν προκληθεί από αιχμηρό αντικείμενο, σε διάφορα σημεία του σώματός του ενώ ο θάνατος του υπολογίζεται ότι προήλθε πέντε μέρες νωρίτερα από τον εντοπισμό του.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι δράστης της ανθρωποκτονίας είναι η αλλοδαπή υπήκοος Ουκρανίας (επ) ΛΟΖΙΔΟΥ ή ΛΟΖΙΝΑ ή LOZIDOU ή LOZINA ή KAMENETS (ον.) ΝΑΤΑΛΙΑ ή NATALIA ή NATALIYA του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ή ALEXANDROU ή ALEXANDR ή OLEKSANDR και της ΜΑΡΙΑΣ ή MARIA που γεννήθηκε το 1967 στην Ουκρανία.

Η δράστιδα φιλοξενούνταν, τον τελευταίο μήνα πριν τη δολοφονία, από το θύμα και έφυγε εσπευσμένα την ημέρα της ανθρωποκτονίας με προορισμό την Ουκρανία.

Σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας ενώ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και γίνονται οι ενέργειες για την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης.

Στο πλαίσιο αυτό η ΕΛΑΣ ζητά τη βοήθεια όσων πολιτών γνωρίζουν το οτιδήποτε να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 και 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.


stoxos

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails