Thursday, January 15, 2009

"Bravo Yorgos"-Τσιμουδιά απο τον Γιωργάκη για τα εγκλήματα των συμπατριωτών του

Ο υπουργός Αμύνης του Ισραήλ Εχούντ Μπάρακ είναι αντιπρόεδρος της «Σοσιαλιστικής Διεθνούς», πρόεδρος της οποίος είναι ο Αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Γιωργάκης Παπανδρέου. Αυτό το Σάββατο συμπληρώνονται 5 εβδομάδες από την εισβολή των Ισραηλινών στην Γάζα κι ο ευαίσθητος στα Ανθρώπινα Δικαιώματα Γιωργάκης, ακόμη δεν έχει τολμήσει να πεί μια λέξη για τον «Χασάπη της Γάζας» Εχούντ Μπάρακ!..















Ο Γιωργάκης διαθέτει εβραϊκό αίμα στις φλέβες του κι από τους δύο γονείς του: Ο παππούς του μπαμπά του, Σίγκμουντ Μινέϊκο, ήταν Εβραίος της ΠολωνοΛιθουανίας, ενώ ο εκ μητρός (Μάργκαρετ) παππούς του, αείμνηστος Τσαντ, ήταν Εβραίος της Βουλγαρίας (όπως ο θρυλικός Αβραάμ Μπεναρόγια!) -που μετανάστευσε στο Σικάγο. Έτσι εξηγείται η αμοιβαία λατρεία Εβραίων - Γιωργάκη Παπανδρέου. Το 2000, ο Γιωργάκης ήταν υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος και είχε την υψίστη τιμή να τον τραπεζώσει στην Νέα Υόρκη η πανίσχυρη «American Jewish Committee» (Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή). Προσφωνώντας τότε τον Γιωργάκη, ο και σήμερα Πρόεδρος του AJC, David A. Hams, είχε πει τα εξής αξιομνημόνευτα: «There is no better friend in
Greece of the Jewish community, of Israel, and of the United States than you, Mr. Papandreou»!!!.. (Μετάφρασις: «Στην Ελλάδα, δεν υπάρχει καλύτερος φίλος της Εβραϊκής Κοινότητος, του Ισραήλ και των Ηνωμένων Πολιτειών από εσάς, κύριε Παπανδρέου»!!!.. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: «I am proud to be here today among friends and colleagues... When I was Minister of Education a few years ago, I formed a committee whose task was to search all Greek school textbooks and remove any references that might be considered anti-Semitic»!!.. ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: «Είμαι υπερήφανος που βρίσκομαι σήμερα εδώ μεταξύ φίλων και συναγωνιστών. 'Οταν πριν λίγα χρόνια ήμουν υπουργός Παιδείας, έφτιαξα μία Επιτροπή που είχε έργο να ερευνήσει όλα τα ελληνικά σχολικά βιβλία και να αφαιρέσει όλες τις αναφορές που θα μπορούσαν να θεωρηθούν Αντισημιτικές»!!!..


Αναδημοσίευση απο την στήλη "Κοινός Νούς" της εφημερίδας "Στόχος".

3 comments:

Anonymous said...

Λοιπον, αυτον τον Εβραιοσπορο, ας τον ψηφισει μεθαυριο ο ελληνικος λαος για να δει προκοπει. Τοσο ξεθωριασμενη μνημη,εχει ο Ελληνας ωστε να ξαναβγαλει για ηγετες του αυτους που τοσα χρονιοα ειχαν την ευκαιρια να τιμησουν την θεση τους αλλα οχι μονο δεν το εκαναν, παρα οδηγησαν την Ελλαδα, εδω που ειναι σημερα. Τα λαμογια του Πασοκ αναβαπτισμενα και δηθεν με νεο "τιμιο" και "καθαρο" προσωπειο θα προσπαθησουν να κλεψουν την ψηφο του "κοιμισμενου" Ελληνα. ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ. Στηλτε τους εναν-εναν στο σπιτι τους. Ξεκινατε με τον Γιωργακη να παει με την μανα του στους λεπρους του τους Εβραιους και μετα με τους αλλους οταν ερθει- που θα ερθει - η σειρα τους. Τωτα η ποτε.
Ενας Ελληνας της Οικουμενης.

Anonymous said...

Αυτον τον Εβραιοσπορο θα ψηφισει μεθαυριο ο ελληνικος λαος για Πρωθυπουργο του; Μα εχει τοση μικρη μνημη που δεν θυμαται τι εκανε και το κομμα του και ο ιδιος σαν υπουργος Εξωτερικων;
Ξυπνατε, Ελληνες. στηλτε με την πρωτη ευκαιρια τον Γιοργακη στη μαμα του και στους λεπροεβραιους του και μετα ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ. Ενας -ενας να πανε ολοι στη θεση τους. Εμπρος λοιπον, δειξτε οτι αρχισατε να θυμαστε ολους τους πολιτικους μας και τη προδοτικη προσφορα τους στη πατριδα.
Ενας Ελληνας της Οικουμενης.

Anonymous said...

Μέρα με την μέρα … νομίζω η μύτη του
Παπανδρέου γίνεται πιο γαμψή …
Αναρωτούμε γιατί ??
Μάλλον γυρίζει πάλη στης ρίζες του..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails