Saturday, January 26, 2013

Ποιοί μάχονται υπέρ του δικαιώματος οπλοκατοχής στις ΗΠΑ

Εβραίοι, Εβραίοι, Εβραίοι...

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε τον υπέρμαχο της διατήρησης της οπλοκατοχής των Αμερικανών Εβραίο Ben Shapiro να "κατατροπώνει" με τα επιχειρήματά του τον Piers Morgan σε εκπομπή του CNN αφιερωμένη στον διάλογο για το αν θα πρέπει να απαγορευτούν τα αυτόματα όπλα στις ΗΠΑ.



Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε τον επίσης Εβραίο, σύμφωνα με έρευνά μας, Jesse Ventura (πραγματικό όνομα James George Janos), πρώην παλαιστή και ηθοποιό και νυν παρουσιαστή της σειράς "Θεωρίες Συνωμοσίας" που έχει πολλούς θεατές στις ΗΠΑ. Ο Ventura και αυτός χρησιμοποιεί τα δυνατά επιχειρήματα όσων θέλουν να παραμείνει ως έχει το Αμερικανικό σύνταγμα και να διατηρήσουν οι Αμερικανοί το δικαίωμα οπλοκατοχής αυτόματων επιθετικών όπλων.
Είναι υπέρ της οπλοκατοχής.



Ποιό είναι το περίεργο σε αυτή την υπόθεση;

Το περίεργο είναι οτι αυτοί που πρότειναν, συνέταξαν και προώθησαν τον νόμο που θα φέρει την απαγόρευση των επιθετικών όπλων στους Αμερικανούς πολίτες είναι κυρίως Εβραίοι!!!

Διαβάστε σχετικά 

Με λίγα λόγια και εδώ οι Εβραίοι ελέγχουν όχι μόνο την κυβέρνηση αλλά και την αντιπολίτευση!! Φοβερό!! Και έτσι επιτυγχάνουν να περνούν όλες οι νομοθεσίες εναντίον του λαού αφού η αντιπολίτευση δεν είναι πραγματική αλλά υπάρχει μόνο για να μην πετύχει το σκοπό της!

Έτσι ο λαός βλέπει κάποιους που αντιδρούν στα σχέδια της κυβέρνησης αλλά ποτέ δεν καταλαβαίνει γιατί η αντίσταση δεν πετυχαίνει τον στόχο της...

Επειδή οι Εβραίοι έμαθαν τον λαό να μην ασχολείται με την καταγωγή αυτών που τον κυβερνούν και να λέει "Και τι με νοιάζει εμένα αν είναι Εβραίος... Μήπως είσαι αντισημίτης;"



Ο αφοπλισμός των μη-Εβραίων(gentiles)είναι κάτι παρόμοιο με τον εξαναγκασμό των επιβατών αεροπλάνων να βγάλουν τα παπούτσια τους στις γραμμές Ελέγχου Ασφαλείας των αεροδρομίων.



Με το πρόσχημα ότι «προστατεύουν» τους Αμερικανούς, αυτό που πραγματικά συμβαίνει στις γραμμές ελέγχου όπου βλέπουν μέσω ακτίνων αν έχει κάποιος όπλο είναι ο ευνουχισμός των ανδρών ταξιδιωτών μέσω του βγαλσίματος των παπουτσιών, των ζωνών στα παντελόνια, την αναγκαστική παράδοση στους πορνο-σαρωτές του Εβραίου Chetoff και το αναγκαστικό άρπαγμα των οπισθίων και του πέους από άνδρες φρουρούς.



Το υποσυνείδητο μήνυμα είναι ξεκάθαρο:


Θέλουν να ξευτιλίσουν, να αποδυναμώσουν, να απανθρωπίσουν και το σημαντικότερο να αποτραχύνουν τους Αμερικανούς πολίτες στον ολοκληρωτισμό στον οποίο ο Εβραϊσμός ελέγχει τα πάντα.

Το εβραϊκό πρόγραμμα ολοκληρωτισμού είναι ξεκάθαρα γραμμένο στα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, ένα προσχέδιο για την Παγκόσμια Εβραϊκή ηγεμονία που προωθήθηκε από Εβραίους χρηματοδότες και ακτιβιστές στην αλλαγή του 20ου αιώνα.



Στο πρωτόκολλο 5 οι Εβραίοι Σοφοί λένε: 

"Θα δημιουργήσουμε έναν όλο και μεγαλύτερο συγκεντρωτισμό της κυβέρνησης με σκοπό να πάρουμε στα χέρια μας όλες τις δυνάμεις της κοινωνίας. Θα περάσουμε νέους νόμους για να περιορίσουμε αυτά που θέλουμε.

Αυτοί οι νόμοι θα αποσύρουν ένα προς ένα όλα τα συγχωροχάρτια και τις ελευθερίες που επιτρέπονται στους γκοϊμ". 

Πράγματι, οι ελευθερίες των Αμερικανών άρχισαν να μειώνονται με την απαγόρευση των ημιαυτόματων όπλων, που θα ακολουθηθούν απο ελέγχους για το παρελθόν αυτού που θέλει να βγάλει άδεια για όπλο, θα παίρνουν δείγματα απο ούρα, θα δημιουργούν και άλλες περιπτώσεις που δήθεν "τρελοί" θα σκοτώνουν ανυποψίαστους πολίτες, με απώτερο σκοπό την κατάσχεση όλων των όπλων είτε αυτά είναι αυτόματα είτε πιστόλια.

Μεγαλώνοντας ο ίδιος μέσα στον Ιουδαϊσμό, έγινα μάρτυρας μια έμφυτης εχθρότητας προς την "λευκή Χριστιανική κουλτούρα", στην κορυφή της οποίας είναι τα όπλα τον Γκογίμ.

Ο Εβραϊσμός θα ήθελε να εξαφανίσει την "λευκή κουλτούρα" καταστρέφοντας την δύναμη και την άμυνα αυτής της κουλτούρας: τα όπλα της κάθε είδους και σχήματος.

Γιατί νομίζετε βλέπουμε τόσους Εβραίους στην πρώτη γραμμή της επίθεσης στο Δεύτερο Άρθρο του Συντάγματος;

Ονόματα όπως το Feinstein, Blumenthal, Dershowitz, Foxman, Lieberman, Chertoff, Schumer, Boxer, Bloomberg και αμέτρητοι εβραϊκοί οργανισμοί πιέζουν για να στερήσουν του γκοϊμ απο τα όπλα τους.

Μετά την σφαγή στο Sandy Hook πολλές εβραϊκές οργανώσεις όπως η Anti-Defamation League του Abe Foxman προστέθηκαν σε αυτούς που θέλουν να απαγορευτεί η οπλοκατοχή στους Αμερικανούς εκφράζοντας "σοκ, δυσπιστία και τρόμο", σκυλεύοντας τους αθώους νεκρούς.

Βέβαια ο Foxman και οι υπόλοιποι Εβραίοι που θέλουν να απαγορευτούν τα όπλα στην Αμερική δεν λένε κουβέντα για  τις σφαγές των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ, αλλά ούτε και για την χρήση πολεμικών όπλων απο τους Εβραίους παράνομους έποικους εις βάρος των άοπλων γυναικόπαιδων της Παλαιστίνης.


Και το καλύτερο; Οι Εβραίοι στις ΗΠΑ αποτελούν το 1,8% του πληθυσμού και μπορούν μέσω του ελέγχου των ΜΜΕ και των ανθρώπων τους να πιέζουν για να αφαιρέσουν το δικαίωμα αυτό των Αμερικανών, φοβούμενοι βέβαια ότι οι Αμερικανοί μπορεί να ξυπνήσουν και να καταλάβουν το βρώμικο παιχνίδι που τους έχουν παίξει τόσα χρόνια οι Εβραίοι.

Τέλος σχετικά με τις σφαγές που αυξάνονται ολοένα και περισσότερο στις ΗΠΑ με ένοπλους που εισβάλλουν σε σχολεία, θυμηθείτε οτι πριν πολλά χρόνια αποδείχτηκε οτι οι Παγκοσμιοποιητές έχουν την δυνατότητα ελέγχου του νού και μπορούν να προγραμματίσουν δολοφόνους.

1 comment:

Anonymous said...

Arage an yphrxan analoga dikaiwmata oplokatoxhs sthn Ellada tha eixan perasei auta ta davantzhlhkia twn pasoko-neodhmokratwn tosa xronia... kala gia tous anarxoaristerous den to syzhtaw, 9 stous 10 apo autous tous "agwnistes" pou blepeis na "agwnizontai" sta kentra twn polewn mas tous kobw na xezonte panw tous kai na katareoun klaigontas se synthikes antalaghs pyrwn. Autoi oi 600.000 albanoi omos.................

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails